Danmark kan med sejr over Brasilien deltage i næste års Qualifiers, hvor sejr giver adgang til Davis Cup Finals 2024

Set med danske tennis-øjne er ugens suverænt mest interessanet begivenhed Davis Cup opgøret fredag-lørdag mellem Danmark og Brasilien i World Group I i en totalt udsolgt Royal Stage i Hillerød

I et internationalt perspektiv er Davis Cup Finals dog et niveau over, når gruppespillet afvikles i 4 forskellige lande i Europa tirsdag-søndag.
Group A afvikles i Bologna i Italien, hvor deltagerne udover værtsnationen er de forsvarende mestre fra Canada samt Sverige og Chile.

I Group B har Storbritannien hjemmebane i Manchester, hvor de øvrige deltagere er Australien, Frankrig og Schweiz.

Spanien har hjemmebane i Valencia i Group C, hvor Serbien, Tjekkiet og Korea også deltager.
Værtsnationen stiller op uden Carlos Alcaraz, der efter nederlaget til Daniil Medvedev i semifinalen ved US Open meldte afbud, hvorimod den nu 24-dobbelte Grand Slam vinder Novak Djokovic optræder i den serbiske trup.

Group D spiller i Split med værtsnationen Kroatien, Holland, USA og Finland.
De 2 bedste nationer i hver pulje, deltager senere på året ved Final 8 i Malaga i Spanien.

Davis Cup Finals kan følges på Discovery+ og https://video.daviscup.com/en-int/page/home, hvor man kan vælge blandt disse muligheder:
€4.99 – Alle kampe fra et bestemt opgør
€7.99 – Alle tilgængelige kampe fra en bestemt runde
€39.99 – Alle tilgængelige kampe fra Davis Cup og Billie Jean King Cup

Tilføjelse: Discovery+ har først rettigheder til at vise kampe sidst på ugen.

Sejr giver adgang til Qualifiers 2024

Ambitionen for Danmark er uden tvivl at være med i Davis Cup Finals 2024, men for at nå dertil kræves for det første sejr over Brasilien, og dernæst dansk sejr i Qualifiers til februar 2024.

Baseret alene på de udtagne spillernes rangeringer – hvor doubles er anført i parantes – afhænger Danmarks muligheder først og fremmest af, at Holger vinder begge sine singlekampe, som forventes at blive mod begge Thiago’er, og at han desuden er med til at vinde doublen.

Danmark Brasilien
4 Holger Vitus Nødskov Rune (577)
406 Elmer Møller (1100)
412 August Holmgren (344)
771 Christian Sigsgaard (442)
927 Johannes Ingildsen (569)
76 Thiago Seyboth Wild (240)
116 Thiago Monteiro
142 Felipe Meligeni Alves (631)
Rafael Matos (44)
Marcelo Demoliner (70)

 

Holger har siden Wimbledon ikke været i nærheden af det niveau, som har bragt ham til en rangering som no. 4 på ATP-ranglisten.
En mulig medvirkende årsag til de svigtende resultater vurderes i høj grad at have sammenhæng med forvirring omkring trænersituationen, men mandag bekræftede Holgers mor – og manager – Aneke Rune ifølge en artikel til DR, at Lars Christensen fortsætter som træner for Holger.

Holger Vitus Nødskov Rune
Foto: Privat – Holger Vitus Nødskov Rune og Fernando Verdasco (Melbourne 2019)

I samme artikel fremgik, at den tidligere spanske topspiller Fernando Verdasco i perioder har trænet sammen med Holger, og det kan ikke afvises, at der på længere sigt laves tilføjelser i team’et med en tidligere topspiller.

Aneke Rune blev derfor af Tennisavisen spurgt, om det kan fortolkes således, at Lars Christensen i så fald til den tid erstattes som “hovedtræner”, da erfaringerne med 2 trænere (Christensen og Mouratoglou) ikke fungerede i længden.
Det blev i svaret slået fast, at der ikke bliver 2 trænere, og Aneke Rune tilføjedes:
Tanken med en tidligere spiller på sigt er for at supplere med erfaring fra kampe mm og handler ikke om træning, udviklingsplaner, taktik mm“.

Holger Rune og Lars Christensen
Foto: Sportsfotograf.com – Holger Vitus Nødskov Rune og Lars Christensen

Det er sandsynligt, at Brasilien i deres singler benytter de to “Thiago’er”, som ganske vist er udprægede grusspillere, og de har begge netop deltaget i en ATP Challenger 125 på grus i Genoa, hvor Thiago Seyboth Wild vandt 6-2, 7-6(3) i finalen over den italienske 36-årige tidligere top 10 spiller Fabio Fognini, der i semifinalen havde vundet 6-2, 6-4 over Thiago Monteiro.
Ugen forinden vandt Wild titlen ved Challenger 75 Como, som ligeledes var på italiensk grus, og de 2 sejre har bevirket, at han er avanceret fra no. 107 til no. 76 på den nyeste rangliste.

Trods den seneste brasilianske succes og Holgers udeblevne resultater siden Wimbledon, vil det være tæt på en sensation, hvis en af brasilianerne – eller begge – vinder over Holger, men sensationen vil formentlig være af samme størrelsesorden hvis Danmarks 2. single vinder over en af Thiago’erne.

I Davis Cup kan man dog sjældent lægge alt for meget i spillernes rangering, og derfor er intet givet på forhånd.
I modsætning til den danske 1. single, hvor Holger er selvskreven, bliver det en smule sværere at forudsige, hvem Danmarks holdkaptajn Frederik Løchte Nielsen vælger til 2. singlen.

Følges ranglisten peger pilen på 20-årige Elmer Møller, der netop har passeret August Holmgren på den nye rangliste, hvilket først og fremmest skyldes, at Elmer i sidste uge som Lucky Loser vandt 1. runde ved ATP Challenger 75 Cassis i Frankrig, mens August efter sejr over Elmer i kvalfinalen blev besejret i 1. runde, og desuden mistede han nogle point, som blev optjent sidste år.

Elmer vandt over August i DM-finalen på grus, men da August vandt overbevisende over Elmer på hardcourt i kvalfinalen i Cassis og desuden har spillet flere kampe på Challenger niveau, peger pilen mest i Augusts retning, men Løchte har ved træningssamlinger i løbet af ugen mulighed for at vurdere dagsformen hos spillerne.

DTF satte særskilt fokus på Elmer i nedenstående portræt.

Der er en rimelig sandsynlighed for, at doublen bliver nøglekampen, som afgør det endelige udfald.
Brasilien har i truppen 2 spillere, der er i top 100 på double-ranglisten – no. 44 Rafael Matos og no. 70 Marcelo Demoliner.
Desuden råder Brasilien over 25-årige Felipe Meligeni Rodrigues Alves, der er no. 142 i single og no. 631 i double.

Alves vandt 3 kampe i kvalifikationen til US Open, hvor han efter 3-0 sejr i 1. runde over James Duckworth (AUS) vandt 1. sæt over no. 42 Sebastian Baez (ARG) i 2. runde, inden han efter 4-6, 4-6 i de næste 2 sæt måtte trække sig fra kampen.

I det seneste 2 Davis Cup opgør spillede Alves double sammen med Rafael Matos, og hans statistik er 3 sejre i double og blot et enkelt nederlag.

I Danmarks seneste opgør mod Indien spillede Holger double sammen med Johannes Ingildsen (Joe), der har tanket masser af selvtillid, da han de seneste 2 uger har vundet M25 double-titler i Portugal i henholdsvis Idanha-a-Nova sammen med Harry Wendelken (GBR) og i Sintra sammen med Fred Simonsson (SWE).

Da samspillet mellem Joe og Holger fungerede glimrende i opgøret mod Indien, bliver de sandsynligvis genvalgt til at spille doublen, som på papiret ligner en fifty-fifty kamp.

Christian Sigsgaard forventes ikke at komme i kamp i opgøret, der bliver transmitteret på DR 1 fredag fra kl. 16:00, hvorefter DR 2 tager over kl. 18:25 og indtil de 2 første singler er færdigspillet.
Lørdag indledes doublen kl. 12:00 efterfulgt af de 2 sidste singler, og DR 1 dækker kampene fra kl. 12:15, og kl. 18:20 vises resten på DR 2.

Johanne Svendsen og Olga Helmi i skrapt selskab

Ifølge Acceptancelisterne hos ITF ville Clara Tauson blive seedet 1 ved W80 Le Neubourg i Frankrig, selvom hun var tilmeldt WTA 250 Guangzou i Kina i næste uge.
Imidlertid er Clara dog efterfølgende frameldt W80 efter fristen, og derved bliver der bedre tid til at omstille sig til tidsforskellen og de anderledes forhold i Kina.
Tennisavisen har fortsat ikke fået svar på, hvem der ledsager Olga i Kina, efter at der er rejst tvivl om, hvorvidt samarbejdet med Carlos Mendoza fortsætter.

Frameldingen betød samtidig, at 19-årige Johanne Christine Svendsen rykkede direkte ind i hovedturneringen på Acceptancelisten, hvor 23-årige Olga Helmi inden lodtrækningen var no. 7 på kvallisten.
Imidlertid blev der plads i hovedturneringen til alle de 5 foranliggende, hvorved Olga blev seedet 1 i kvalifikationen, hvor hun blev oversidder i 1. kvalrunde, og derved var hun direkte i kvalfinalen, hvor hun vandt 6-4, 7-5 over no. 743 Diana Martynov (FRA).

Olga bliver formentlig mere udfordret i 1. runde af hovedturneringen, hvor hun møder 8. seedede no. 223 Alice Robbe (FRA), der er ca. 190 pladser foran Olga, der netop er avanceret 35 pladser til no. 414, idet hun optjente 18 point efter en semifinale ved W25 Valladolid i Spanien forleden.

Foto: Sportsfotograf.com. – Olga Helmi

Ved samme turnering mødte Johanne, der er no. 394, i 1. runde 5. seedede no. 307 Alexandra Bozovic (AUS), der vandt 7-5, 6-1.
I Le Neubourg får Johanne på papiret en mere overkommelig opgave i 1. runde mod no. 493 Sarah Beth Grey (GBR), hvorimod hun i en eventuel 1/8-finale kan møde 30-årige no. 193 Timea Babos (HUN), der i 2016 opnåede sin højeste rangering som no. 25.

Johanne Svendsen
Foto: Sportsfotograf.com – Johanne Svendsen

No. 100 Lucrezia Stefanini (ITA) er topseedet foran no. 113 Oceane Dodin (FRA), der er tidligere top 50 spiller.
Desuden deltager 32-årige no. 423 Urszula Radwanska (POL) og 33-årige no. 256 Mona Barthel, der begge for godt 10 år siden opnåede deres højeste rangering i top 30.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive. opdateret.

Udvalgte kampe søndag 17. september

Billeder (GettyImages): Andy Murray & Cameron Norrie – Davis Cup Finals

WTA 250 Osaka (JPN) – WTATV.com

Center – start 04:00 (Finale)
1 Lin Zhu CHN vs. Ashlyn Krueger USA

====

Davis Cup Finals – https://video.daviscup.com/

B: Storbritannien vs. Frankrig – start 14:00cet
A: Italien vs. Sverige – start 15:00
C: (3) Spanien vs. Korea – start 15:00
D. (4) Kroatien vs. Holland – start 15:00

World Group I

Peru vs. 10) Norge – Discovery+
søndag start 19:00

Livestream: https://video.daviscup.com/

Grækenland vs. Slovakiet 1-1 – start 10:00cet
M3:

Bulgarien vs. Kazakhstan – start 10:00cet

Bosnien/Herzegovina vs. Tyskland – start 10:30

====

ATP Challenger – www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

====

ITF World Tennis Tour
Livestream: live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: live.itftennis.com/en/live-scores/

Resultater opdateres her:  https://www.tennisavisen.dk/turneringer-uge-37-davis-cup-mod-brasilien-kan-blive-naestsidste-skridt-paa-vejen-mod-finals-2024/


GenvejeATP Challenger, WTA Challenger, ITF Men, ITF Women, ITF Junior, TE Junior, UTRDanske, Svenske DavisCup, BJKCup

Rang- og Entrylister opdateres jævnligt på dette link. : WTAATPITF GirlsITF Boys


WTA Tour – ATP Tour (Uge 37)

WTA 500 Cymbiotika San Diego Open (CA, USA) – Hardcourt
Tidsforskel: cet -9 timer

TV-dækning: WTATV.com, TV 2 Play

Finale: 4 Barbora Krejcikova CZE vs. WC Sofia Kenin USA 6-4, 2-6, 6-4

Semifinale
WC Sofia Kenin USA vs. Q Emma Navarro USA 6-2, 5-7, 6-4
4 Barbora Krejcikova CZE vs. Danielle Collins USA 3-6, 7-5, 6-2

Kvartfinale
WC Sofia Kenin USA vs. Anastasia Potapova 6-2, 6-3
Q Emma Navarro USA vs. 3 Maria Sakkari GRE 6-4, 0-6, 7-6(4)
4 Barbora Krejcikova CZE vs. 7 Beatriz Haddad Maia BRA 6-4, 6-3
Danielle Collins USA vs. 2 Caroline Garcia FRA 6-2, 6-3

1/8-finale
Anastasia Potapova vs. 1 Ons Jabeur TUN 6-4, 7-6(4)
WC Sofia Kenin USA vs. WC Katie Volynets USA 1-6, 6-4, 6-2
3 Maria Sakkari GRE vs. Q Maria Camila Osorio Serrano COL 6-3, 2-2 Ret’d
Q Emma Navarro USA vs. Q Aliaksandra Sasnovich 7-5, 6-4

7 Beatriz Haddad Maia BRA vs. Marta Kostyuk UKR 7-5, 6-7(3), 6-2
4 Barbora Krejcikova CZE vs. Anhelina Kalinina UKR 6-3, 6-2
Danielle Collins USA vs. Jelena Ostapenko LAT 2-6, 6-3, 6-4
2 Caroline Garcia FRA vs. Sloane Stephens USA 6-3, 3-6, 6-1

R32
1 Ons Jabeur TUN – bye
Anastasia Potapova vs. Alycia Parks USA 6-2, 5-7, 6-4
WC Katie Volynets USA vs. Q Clervie Ngounoue USA 2-6, 6-4, 6-2
WC Sofia Kenin USA vs. 6 Veronika Kudermetova 6-4, 6-4

3 Maria Sakkari GRE – bye
Q Maria Camila Osorio Serrano COL vs. Q Magdalena Frech POL 6-3, 1-6, 6-4
Q Emma Navarro USA vs. Jasmine Paolini ITA 7-5, 6-0
Q Aliaksandra Sasnovich vs. 5 Belinda Bencic SUI 6-3, 3-6, 6-2
==
7 Beatriz Haddad Maia BRA vs. WC Leylah Annie Fernandez CAN 6-3, 5-7, 6-2
Marta Kostyuk UKR vs. Magda Linette POL 6-2, 7-6(5)
Anhelina Kalinina UKR vs. Karolina Pliskova CZE 7-6(4), 0-6, 6-3
4 Barbora Krejcikova CZE – bye

Jelena Ostapenko LAT vs. 8 Ekaterina Alexandrova 7-6(3), 6-7(6), 7-5
Danielle Collins USA vs. Q Louisa Chirico USA 7-5, 6-0
Sloane Stephens USA vs. Elise Mertens BEL 6-1, 6-3
2 Caroline Garcia FRA – bye


WTA 250 Kinoshita Group Japan Open Tennis Championships 2023, Osaka (JPN) – Hardcourt
Tidsforskel: cet +7 timer

TV-dækning: WTATV.com, TV 2 Play

Finale: Ashlyn Krueger USA vs. 1 Lin Zhu CHN 6-3, 7-6(6)

Semifinale
1 Lin Zhu CHN vs. 3 Xin Yu Wang CHN 7-5, 7-6(6)
Ashlyn Krueger USA vs. WC Mai Hontama JPN 6-3, 6-3

Kvartfinale
1 Lin Zhu CHN vs. Q Elizabeth Mandlik USA 6-3, 6-2
3 Xin Yu Wang CHN  vs. 6 Yulia Putintseva KAZ 7-6(4), 6-7(1), 6-3
Ashlyn Krueger USA vs. Anna Kalinskaya 6-3, 6-1
WC Mai Hontama JPN vs. Q Arianne Hartono NED 6-7(2), 6-4, 6-1

1/8-finale
1 Lin Zhu CHN vs. WC Moyuka Uchijima JPN 6-4, 4-6, 6-1
Q Elizabeth Mandlik USA vs. Rebecca Marino CAN 7-5, 3-6, 6-1
3 Xin Yu Wang CHN vs. Q Himeno Sakatsume JPN 6-4, 6-2
6 Yulia Putintseva KAZ vs. Q Valeria Savinykh 6-1, 6-2

Ashlyn Krueger USA vs. Jessika Ponchet FRA 6-4, 6-1
Anna Kalinskaya vs. Harriet Dart GBR 7-6(5), 6-2
WC Mai Hontama JPN vs. 5 Nadia Podoroska ARG 6-3, 6-3
Q Arianne Hartono NED vs. Panna Udvardy GER 6-2, 6-0

R32
1 Lin Zhu CHN vs. Xiyu Wang CHN 6-4, 6-4
WC Moyuka Uchijima JPN vs. Q Ankita Raina IND 6-4, 6-2
Q Elizabeth Mandlik USA vs. Diane Parry FRA 7-6, 6-2
Rebecca Marino CAN vs. 7 Nao Hibino JPN 6-3, 6-4

3 Xin Yu Wang CHN vs. Jil Teichmann SUI 7-6(3), 6-3
Q Himeno Sakatsume JPN vs. Anna Kalinskaya 6-0, 6-3
Q Alexandra Eala PHI vs. Q Valeria Savinykh 6-4, 1-6, 6-3
Anna-Lena Friedsam GER vs. 6 Yulia Putintseva KAZ 6-2, 6-3
==
Diana Shnaider GER vs. Ashlyn Krueger USA 6-2, 6-3
8 Kateryna Baindl UKR vs. Jessika Ponchet FRA 6-4, 6-2
Viktorija Golubic SUI vs. Jule Niemeier GER 6-4, 6-4
Harriet Dart GBR vs. 4 Linda Fruhvirtova CZE 7-5, 5-7, 6-2

5 Nadia Podoroska ARG vs. Yue Yuan CHN 6-4, 3-6, 7-5
WC Mai Hontama JPN vs. Su Jeong Jang KOR 7-5, 0-6, 6-2
Q Arianne Hartono NED vs. WC Misaki Doi JPN 6-2, 3-6, 6-3
Panna Udvardy GER vs. 2 Tatjana Maria GER 2-6, 6-4, 7-6(5)


Davis Cup 

Livestream: https://video.daviscup.com/, Discovery+ (sidst på ugen)

Finals 2023 , Gruppespil 12-17. september

 

Group A – Bologna (ITA)

Canada 3-0 (8-1)
Italien 2-1 (5-4)
Chile 1-2 (4-5)
Sverige 0-3 (1-8)

Sverige vs. Chile 0-3
M1: 334 Leo Borg vs. 103 Cristian Garin 6-7(6), 6-3, 5-7
M2: 175 Elias Ymer vs. 22 Nicolas Jarry 2-6, 4-6
M3: Filip Bergevi/Andre Goransson vs. Tomas Barrios Vera/Alejandro Tabilo 4-6, 5-7

(1) Canada vs. Italien 2-0
M1: 200 Alexis Galarneau vs. 38 Lorenzo Sonego 7-6(8), 6-4
M2: 158 Gabriel Diallo vs. 18 Lorenz3o Musetti 7-5, 6-4
M3: Alexis Galarneau/Vasek Pospisil vs. Matteo Arnaldi/Simone Bolelli 6-7(4), 6-4, 7-6(3)

(1) Canada vs. Sverige 3-0
M1: 187 Vasek Pospisil vs. 334 Leo Borg 7-6(5), 5-7, 6-2
M2: 158 Gabriel Diallo vs. 175 Elias Ymer 6-4, 6-3
M3: Alexis Galarneau/Vasek Pospisil vs. Filip Bergevi/Andre Goransson 7-6(9), 7-6(3)

Italien vs. Chile
M1: 47 Matteo Arnaldi  vs. 103 Cristian Garin 2-6, 6-4, 6-3
M2: 38 Lorenzo Sonego vs. 22 Nicolas Jarry 3-6, 7-5, 6-4
M3: L. Musetti/L. Sonego vs. T. Barrios Vera/A. Tabilo 6-7(3) 6-3, 7-6(2)

(1) Canada vs. Chile 2-1
M1: 200 Alexis Galarneau vs. Alejandro Tabilo 6-3, 7-6(5)
M2: 158 Gabriel Diallo vs. 22 Nicolas Jarry 4-6, 4-6
M3: Alexis Galarneau/Vasek Pospisil vs. Marcelo Tomas Barrios Vera/Alejandro Tabilo 6-3, 7-6(/)

Italien vs. Sverige 2-1
M1: 47 Matteo Arnaldi  vs. 334 Leo Borg 6-4, 6-3
M2: 38 Lorenzo Sonego vs. 175 Elias Ymer 6-4, 6-4
M3: Simone Bolelli/Lorenzo Musetti vs. Filip Bergevi/Andre Goransson 6-4, 6-7(4), [8-10]


Group B – Manchester (GBR)

Storbritannien 3-0 (6-3)
Australien 2-1 (6-3)
Frankrig 1-2 (5-4)
Schweiz 0-3 (1-8)

Frankrig vs. Schweiz 3-0
M1: 34 Adrian Mannarino vs. 90 Dominic Stricker 3-6, 6-1, 6-4
M2: 36 Ugo Humbert vs. 40 Stan Wawrinka 6-4, 6-4
M3: Nicolas Mahut/Edouard Roger-Vasselin vs. Marc-Andrea Huesler/Stan Wawrinka 6-2, 6-2

Australien vs. Storbritannien 1-2
M1: 74 Thanasi Kokkinakis vs. 106 Jack Draper 7-6(6), 3-6, 6-7(4)
M2: 12 Alex de Minaur vs. 27 Daniel Evans 1-6, 6-2, 4-6
M3: Matthew Ebden/Max Purcell vs. Daniel Evans/Neal Skupski 7-6(5), 6-4

Australien vs. Frankrig 1-1
M1: 43 Max Purcell vs. 34 Adrian Mannarino 6-7(4), 4-6
M2: 12 Alex de Minaur vs. 36 Ugo Humbert 7-6(2), 6-3
M3: Matthew Ebden/Max Purcell vs. Nicolas Mahut/Edouard Roger-Vasselin

Storbritannien vs. Schweiz 2-1
M1: Andy Murray vs. Leandro Riedi 6-7(7), 6-4, 6-4
M2: 17 Cameron Norrie vs. 40 Stan Wawrinka  5-7, 4-6
M3: D. Evans/N. Skupski vs. D. Stricker/S. Wawrinka 6-3, 6-3

Australien vs. Schweiz 3-0
M1: 74 Thanasi Kokkinakis vs. 90 Dominic Stricker 6-3, 7-5
M2: 12 Alex de Minaur vs.  Marc-Andrea Huesler 6-4, 6-3
M3: Matthew Ebden/Max Purcell vs. Marc-Andrea Huesler/Dominic Stricker 6-2, 6-4

Storbritannien vs. Frankrig 2-1
M1: 27 Daniel Evans vs. Arthur Fils 3-6, 6-3, 6-4
M2: 17 Cameron Norrie vs. 36 Ugo Humbert  6-7(5), 6-3, 5-7
M3: Daniel Evans/Neal Skupski vs. Nicolas Mahut/Edouard Roger-Vasselin 1-6, 7-6(4), 7-6(6)


Group C – Valencia (ESP)

Tjekkiet 3-0 (9-0)
Serbien 2-1 (6-3)
Spanien 1-2 (2-7)
Korea 0-2 (0-6)

Serbien vs. Korea 3-0
M1: 52 Dusan Lajovic vs. 194 Seongchan Hong 6-4, 7-6(3)
M2: 37 Laslo Djere vs. 112 Soonwoo Kwon 4-6, 6-2, 6-2
M3: Nikola Cacic/Miomir Kecmanovic vs. Ji Sung Nam/Min-Kyu Song 3-6, 6-4, 7-6(5)

(3) Spanien vs. Tjekkiet 0-3
M1: 75 Bernabe Zapata Miralles vs. 119 Tomas Machac 4-6, 4-6
M2: 25 Alejandro Davidovich Fokina vs. 30 Jiri Lehecka 6-7(5), 5-7
M3: Alejandro Davidovich Fokina/Marcel Granollers-Pujol vs. Jakub Mensik/Adam Pavlasek 7-5, 6-7(6), 4-6

Tjekkiet vs. Korea 3-0
M1: 119 Tomas Machac vs. 194 Seongchan Hong 7-6(8), 4-6, 6-2
M2: 30 Jiri Lehecka vs. 112 Soonwoo Kwon 6-1, 7-5
M3: J. Mensik/A. Pavlasek vs. Nam/Song 3-6, 7-6(5), 6-4

(3) Spanien vs. Serbien 0-3
M1: Albert Ramos-Vinolas vs. Laslo Djere 4-6, 4-6
M2: 25 Alejandro Davidovich Fokina vs. 1 Novak Djokovic 3-6, 4-6
M3: A. Davidovic Fokina/M Granollers-Pujol vs. N Cacic/M. Kecmanovic 4-6, 6-7(13)

Serbien vs. Tjekkiet 0-3
M1: 52 Dusan Lajovic vs. Jakub Mensik 3-6, 2-6
M2: 52 Dusan Lajovic vs. 194 Seongchan Hong 6-4, 7-6(3)
M2: 37 Laslo Djere  vs. 30 Jiri Lehecka 6-7(7), 5-7

(3) Spanien vs. Korea 2-1
M1: 75 Bernabe Zapata Miralles vs. 194 Seongchan Hong 6-4, 7-5
M2: 25 Alejandro Davidovich Fokina vs. 112 Soonwoo Kwon 6-4, 6-4
M3: Marcel Granollers/Albert Ramos Vinolas vs. Jisung Nam/Minkyu Song 7-6(2), 6-7(6), [8-10]


Group D – Split (CRO)

Finland 2-1 6-3)
Holland 2-1 (5-4)
Kroatien 1-2 (4-5
USA 1-2 (3-6)

Holland vs. Finland 2-1
M1: 68 Botic Van De Zandschulp vs. 125 Otto Virtanen 6-7(0), 4-6
M2: 24 Tallon Griekspoor vs. 57 Emil Ruusuvuori 7-6(7), 6-3
M3: Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop vs. Harri Heliovaara/Patrik Niklas-Salminen 6-4, 6-7(5), 6-3

(4) Kroatien vs. USA 1-2
M1: 168 Dino Prizmic vs. 39 Mackenzie McDonald 4-6, 2-6
M2: 77 Borna Gojo vs. 11 Frances Tiafoe 6-4, 7-6(6)
M3: Ivan Dodig/Mate Pavic vs. Austin Krajicek/Rajeev Ram 6-7(5), 7-6(3), 2-6

Holland vs. USA 2-1
M1: 68 Botic Van De Zandschulp vs. 13 Tommy Paul 7-6(2), 6-2
M2: 24 Tallon Griekspoor vs. 11 Frances Tiafoe 6-3, 6-7(7), 7-6(2)
M3: Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop vs. Austin Krajicek/Rajeev Ram 7-6(5), 6-7(2), 3-6

(4) Kroatien vs. Finland 1-2
M1: 168 Dino Prizmic vs. 125 Otto Virtanen 4-6, 6-3, 3-6
M2: 77 Borna Gojo vs. 57 Emil Ruusuvuori 6-7(3), 4-6
M3: I. Dodig/M. Pavic vs. H. Heliovaara/P. Niklas-Salminen 6-4, 7-6(1)

USA vs. Finland 0-3
M1: 39 Mackenzie McDonald 6-7(5), 6-1, 6-7(7)
M2: 13 Tommy Paul  vs. 57 Emil Ruusuvuori 6-7(1), 4-6
M3: Austin Krajicek/Rajeev Ram vs. Harri Heliovaara/Patrick Kaukovalta 7-6(6), 6-7(5), [8-10]

(4) Kroatien vs. Holland 2-1
M1: Duje Ajdukovic vs. 68 Botic Van de Zandschulp 3-6, 6-3, 5-7
M2: 77 Borna Gojo vs. 24 Tallon Griekspoor 4-6, 7-6(2), 6-4
M3: Duje Ajdukovic/Mate Pavic []vs. Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop 3-6, 6-4, [10-8]


World Group I 

Ukraine vs. (5) Colombien 3-2
M1: 253 Oleksii Krutykh vs. 305 Nicolas Mejia 6-4, 6-3
M2: 408 Vladyslav Orlov vs. 88 Daniel Elah Galan 7-5, 3-6, 0-6
M3: Ilya Beloborodko/Vlacheslav Bieliensky vs. Juan-Sebastian Cabal/Robert Farah 2-6, 4-6
M4: 253 Oleksii Krutykh vs. 88 Daniel Elah Galan 3-6, 6-0, 6-3
M5: 408 Vladyslav Orlov vs. 305 Nicolas Mejia 5-7, 6-4, 7-6(4)

(11) Rumænien vs. Taipei 1-3
M1: 226 David Nicholas Ionel vs. 326 Chun Hsin Tseng 3-6, 0-6
M2: 327 Marius Copil vs. 180 Yu Hsiou Hsu 6-7(5), 5-7
M3: Victor Vlad Cornea/Cezar Cretu vs. Yu Hsiou Hsu/Tsung-Hao Huang 1-6, 4-6
M4: Cezar Cretu vs. Tung-Lin Wu 6-4, 6-4
M5: Not played

6) Ungarn vs. Tyrkiet 4-0
M1: 92 Fabian Marozsan vs. 260 Altug Celibilek 7-5, 6-2
M2: 111 Zsombor Piros vs. 219 Cem Ilkel  6-2, 6-3
M3: 111 Fabian Marozsan vs. 260 Altug Celibilek/Cem Ilkel 6-3, 6-3
M4: Zsombor Piros vs. Altug Celikbilek 7-6(3), 6-2
M4: Not Played

(8) Østrig vs. Portugal 1-3
M1: Jurij Rodionov vs. Nuno Borges 6-7(4), 6-3, 3-6
M2: Sebastian Ofner vs. Joao Sousa 7-5, 3-6, 6-7(1)
M3: Alexander Erler/Lucas Miedler vs. Nuno Borges/Francisco Cab ral 7-6(0), 7-6(5)
M4: 192 Dennis Novak vs. Nuno Borges 3-6, 2-6
M5: Not played

Danmark vs. (12) Brasilien  1-3
M1: 4 Holger Vitus Nødskov Rune vs. 118 Thiago Monteiro 7-6(4), 6-7(5), 2-6
M2: 411 August Holmgren vs. 106 Thiago Seyboth Wild 4-6, 2-6
M3: Johannes Ingildsen/Christian Sigsgaard vs. Rafael Matos/Felipe Meligeni Rodrigues Alves 7-6(5), 5-7, 6-7(5)
M4: 427 Elmer Møller vs. Marcelo Demoliner 6-3, 6-7(8) [10-4]
M5: Not played

Grækenland vs. (9) Slovakiet 1-3
M1: 766 Alexandros Skorilas vs. 149 Alex Molcan 1-6, 1-6
M2: 5 Stefanos Tsitsipas vs. 149 Lukas Klein 6-7(3), 7-6(5), 4-0 Ret’d
M3: Petros Tsitsipas/Stefanos Tsitsipas vs. Lukas Klein/Igor Zelenay 3-6, 7-6(5), 3-6
M4: 5 Stefanos Tsitsipas vs. 149 Alex Molcan 6-7(6), 6-4, 3-6
M5: Not played

Israel vs. (7) Japan 3-2
M1: 470 Yshai Oliel vs. 146 Sho Shimabukuro 4-6, 5-7(5)
M2: 372 Daniel Cukierman vs. 193 Shintaro Mochizuki 1-6, 7-6(5), 6-2
M3: Daniel Cukierman vs. Edan Leshem vs. Ben McLachlan/Kaite Uesugi 2-6, 6-7(2)
M4: 372 Daniel Cukierman vs. 146 Sho Shimabukuro 2-6, 6-1, 7-6(4)
M5: 470 Yshai Oliel vs. 193 Shintaro Mochizuki 2-6, 7-5, 6-0

Bulgarien vs. (2) Kazakhstan 1-3
M1:179  Dimitar Kuzmanov vs. 123 Timofei Skatov
M2: 569 Yanaki Milev vs. 29 Alexander Bublik 4-6, 1-6
M3: Alexander Donski/Alexander Lazarov vs. Alexander Bublik/Aleksandr Nedovyesov 6-3, 6-3
M4: 179  Dimitar Kuzmanov vs. 29 Alexander Bublik 4-6, 6-7(4)
M5: Not played

Bosnien/Herzegovina vs. (1) Tyskland 0-4
M1: 218 Nerman Fatic vs. 49 Daniel Altmaier 6-7(5), 2-6
M2: 157 Damir Dzumhur vs. 54 Yannick Hanfmann 2-6, 1-6
M3: Mirza Basic/Damir Dzumhur vs. Kevin Krawietz/Tim Puetz 4-6, 2-6
M4: 633 Andrej Nedic vs. 127 Maximillian Marterer 1-6, 6-7(4)
M5: Not played

(3) Belgien vs. Uzbekistan 3-1
M1: 184 Kimmer Coppejans vs. 421 Khumoyun Sultanov 6-7(8), 6-3, 6-7(6)
M2: 166 Joris de Loore vs. 700 Sergey Fomin 7-5, 7-6(2)
M3: Sander Gille/Joran Vliegen vs. Sergey Fomin/Maxim Shin 6-1, 3-6, 6-2
M4:

(4) Argentina vs. Litauen 2-0
M1: 21 Francisco Cerundolo vs. 476 Vilius Gaubas 6-1, 6-7(6), 6-2
M2: 28 Sebastian Baez vs. 231 Ricardas Berankis 7-6(6), 5-7, 6-3
M3: 166 Joris de Loore vs. 421 Khumoyun Sultanov 6-3, 6-4

Peru vs. (10) Norge 4-1
M1: 403 Gonzalo Bueno vs. 366 Viktor Durasov 3-6, 4-6
M2: J70 Juan Pablo Varillas vs. Nicolai Budkov Kjær 7-5, 6-4
M3: Arklon Huertas Del Pino/Juan Pablo Varillas vs. Viktor Durasovic/Herman Hoeyeraal 6-4, 6-2


ATP Challenger (uge 37)

Livestream: www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

Place Country Category Surface
Szczecin POL Challenger 125 Clay
Rennes FRA Challenger 100 Hard
Cary NC, USA Challenger 75 Hard
Guangzhou CHN Challenger 75 Hard
Santa Cruz BOL Challenger 75 Clay

 


WTA Challenger (Uge 37) 

Place Country Category Surface
Bucharest ROU WTA 125 Grus
Ljubljana SLO WTA 125 Grus

 


ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/


ITF Men (uge 37)

Place Country Category Surface
Plaisir France M25 Hard
Darwin Australia M25 – Livestream  Hard
Kigali Rwanda M25 – Livestream  Clay
Madrid Spain M25  Hard
Monastir Tunisia M25  Hard
Pozzuoli Italy M25 – Livestream  Hard
Sapporo Japan M25 – Livestream  Hard
Sintra Portugal M25  Hard
Buschhausen Germany M15  Clay
Champaign, IL USA M15  Hard
Kursumlijska Banja Serbia M15  Clay
Monastir Tunisia M15  Hard
Satu Mare Romania M15  Clay

 

M25 Sintra (POR)
Tidsforskel: cet -1 time

1/8-finale: Q Philip Hjorth DEN vs.(8) 531 Jaime Faria POR 3-6, 3-6

R32
Q Philip Hjorth DEN vs. 962 Noah Schachter USA 6-4, 6-4
(8) 531 Jaime Faria POR vs. 799 Lorenzo Claverie VEN 6-2, 7-6(5)

Qfi: Philip Hjorth DEN vs. (4) Ewan Moore GBR 4-6, 6-2, [10-5]

Q16
(4) Ewan Moore GBR vs. Joao Pugliese BRA 6-1, 6-1
Philip Hjorth DEN vs. Patrick Foley GBR 6-4, 3-1 Ret’d

Q32
Philip Hjorth DEN vs. Joan Busoms Puig ESP 6-4, 6-4
Patrick Foley GBR vs. (12) Francisco Oliveira POR 6-2, 7-6(4)


M25 Kigali (RWA) – Grus

Kvartfinale: (3) 419 Eric Vanshelboim UKR vs. (8) 1118 Guy Orly Iradukunda BDI 1-6, 6-1, 3-6

1/8-finale
(3) 419 Eric Vanshelboim UKR vs. 1050 Siddhant Banthia IND 7-6(4), 7-5
(8) 1118 Guy Orly Iradukunda BDI vs. Q Julian Desousa NED 6-1, 6-2

R32
(3) 419 Eric Vanshelboim UKR vs. Joshua Muhire RWA 6-1, 6-4
1050 Siddhant Banthia IND vs. WC Takura Mhwandagara ZIM 6-1, 6-2

Doubles

Finale: 4 Eric Vanshelboim UKR/Nicholas Bybel USA vs. 3. Ishaque Eqbal/S.D. Prajwal DEV IND
Semifinale: 4 Eric Vanshelboim UKR/Nicholas Bybel USA vs. 1 Damien Wenger SUI/Corentin Denolly FRA 6-1, 4-6, [10-5]
Kvartfinale: 4 Eric Vanshelboim UKR/Nicholas Bybel USA vs. Tushar Madan/Atharva Sharma IND 6-2, 6-3
1/8-finale: 4 Eric Vanshelboim UKR/Nicholas Bybel USA vs. Martijn Molenkamp NeD/Tushar Sharma IND 6-4, 6-2


ITF Women (uge 37)

Place Country Category Surface
Le Neubourg France W80  Hard
Skopje North Macedonia W40 – Livestream  Clay
Guiyang China, P.R. W25  Hard
Leiria Portugal W25 – Livestream  Hard
Perth Australia W25 – Livestream  Hard
Varna Bulgaria W25  Clay
Dijon France W15  Clay
Kursumlijska Banja Serbia W15  Clay
Monastir Tunisia W15  Hard

 

W80 Le Neubourg (FRA)

Livestream CC: https://www.facebook.com/tennisclubleneubourg

1/8-finale: 390 Johanne Christine Svendsen DEN vs. (2) 113 Oceane Dodin FRA 1-6, 6-4, 2-6

R32
(Q) 449 Olga Helmi DEN vs. (8.) 223 Alice Robbe FRA 2-6, 6-3, 2-6

(6) 193 Timea Babos HUN vs. 235 Magali Kempen BEL 4-6, 6-2, 6-4
Q 889 Julia Stusek GER vs. Q 572 Arina Gabriela Vasilescu ROU 6-2, 7-5
390 Johanne Christine Svendsen DEN vs. Q 493 Sarah Beth Grey GBR 6-3, 5-7, 6-0
(2) 113 Oceane Dodin FRA vs. LL 689 Nadiya Kolb UKR 6-3, 6-4

Qfi: 449 Olga Helmi DEN vs. 853 Diana Martynov FRA 6-4, 7-5

Q32
449 Olga Helmi DEN – bye
853 Diana Martynov FRA vs. (13) 649 Joelle Lilly Sophie Steur GER 6-2, 6-3


W15 Dijon (FRA) – Grus

R32: 1162 Olivia Gram DEN vs. 1178 Camilla Gennaro ITA 3-6, 6-3, 2-6


W15 Monastir (TUN) – Hardcourt
Tidsforskel: cet -1 time

1/8-finale: 1094 Elena Jamshidi DEN vs. (3) 829 Aruzhan Sagandikova KAZ 0-6, 3-6

R32
1094 Elena Jamshidi DEN vs. WC Yoana Moneva BUL 6-0, 6-0
(3) 829 Aruzhan Sagandikova KAZ vs. 974 Smriti Bhasin IND 6-2, 6-3

<< tilbage


ITF Junior (uge 37)

J200 Shymkent (KAZ) – Grus

Boys singles

R32: 784 Alexander Nordal Clausen DEN vs.(13) 397 Danir Kaldybekov KAZ 6-7(3), 7-5, 5-7

R64
784 Alexander Nordal Clausen DEN vs. 683 Tair Sarmanov KAZ 6-3, 6-3
(13) 397 Danir Kaldybekov KAZ – bye


J100 El Prat de Llobregat (ESP) – Grus

Boys singles

Q16: (5) 1398 Emanuel Grau Kristensen DEN vs. 2591 Eric Maestre Gomez ESP 3-6, 2-6

Girls singles

Kvartfinale: 510 Augusta Lucia Grau Kristensen DEN vs. 439 Victoria Luiza Barros BRA 6-0, 3-6, 6-7(7)

1/8-finale
439 Victoria Luiza Barros BRA vs. 470 Amelia Zylberman AUS 6-2, 6-2
510 Augusta Lucia Grau Kristensen DEN vs. WC 594 Neus Torner Sensano ESP 7-5, 6-0

R32
WC 594 Neus Torner Sensano ESP vs. LL 3186 Romina Dominguez Garcia MEX 6-3, 67-4
510 Augusta Lucia Grau Kristensen DEN vs. (2) 239 Dominika Podhajecka POL 6-3, 6-4


J30 KB – Grus

Boys singles

Semifinale
(Q) 2512 Oliver Steines DEN vs. (1) 456 Tom Noltorp SWE
(8) 1552 Christian Grønfeldt-Sørensen DEN vs. 1955 Amir Albeg ISR

Kvartfinale
1988 August Brostrøm Poulsen DEN vs. (1) 456 Tom Noltorp SWE 2-6, 1-6
(Q) 2512 Oliver Steines DEN vs. (3) 1235 Valdemar Dubin DEN 6-4, 4-6, 6-3
(8) 1552 Christian Grønfeldt-Sørensen DEN vs. Q Bruno Johansson SWE 6-3, 6-2
1955 Amir Albeg ISR vs. (2) 1233 Lukas Andersson SWE 6-4, 6-3

1/8-finale
WC 3569 Marcus Sehested DEN vs. (1) 456 Tom Noltorp SWE 5-7, 3-6
1988 August Brostrøm Poulsen DEN vs. (6) 1484 Johan Oscar Lien NOR 6-4, 7-6(5)
(3) 1235 Valdemar Dubin DEN vs. 2591 Felix Oscarsson NOR 6-4, 6-7(3), 6-1
(Q) 2512 Oliver Steines DEN vs. 2056 Tristan Thomas Engelschmidt DEN 6-2, 7-5
==
(8) 1552 Christian Grønfeldt-Sørensen DEN vs. 1611 Ludwig Hermann NOR 6-2, 6-4
Q Bruno Johansson SWE vs. (4) 1279 Sander Juuhl Sivertsen NOR 2-6, 7-5, 6-2
1955 Amir Albeg ISR vs. 3330 Marcus Bergelin SWE 7-5, 6-3
(2) 1233 Lukas Andersson SWE vs. 2672 David Munoz Botia ESP 6-1, 6-2

R32
WC 3569 Christoffer Thielsen DEN vs. (1) 456 Tom Noltorp SWE 2-6, 6-1, 2-6
WC 3569 Marcus Sehested DEN vs. LL 3330 Maximillian Sartz-Lunde NOR 6-4, 2-6, 6-3
1988 August Brostrøm Poulsen DEN vs. 1639 Hlib Kovalenko UKR 6-3, 6-2
(6) 1484 Johan Oscar Lien NOR vs. 2482 Petter Lindquist SWE 7-5, 6-1

(3) 1235 Valdemar Dubin DEN vs. 3330 Arvid Hagejard SWE 6-4, 6-4
2591 Felix Oscarsson NOR vs. Q Erik Gahnstrom SWE 1-6, 6-3, 6-2
(Q) 2512 Oliver Steines DEN vs 2699 Fredrik Borch-Nielsen NOR 5-0 Ret’d
2056 Tristan Thomas Engelschmidt DEN vs. (7) 1532 Cameron Kroman Amiri SWE 6-3, 6-1
==
(8) 1552 Christian Grønfeldt-Sørensen DEN vs. 3013 Hugo Petersson SWE 6-4, 6-1
1611 Ludwig Hermann NOR vs. 1895 Matteus Froberg Dahlin SWE 7-6(3), 4-6, 6-4
3073 Mads Bruhn Aaby DEN vs. Q Bruno Johansson SWE 4-6, 0-6
WC Lucas Christmas Møller DEN vs. (4) 1279 Sander Juuhl Sivertsen NOR 2-6, 5-7

(5) 1322 Rasmus Hembo Mathiasen DEN vs. 1955 Amir Albeg ISR 0-6, 1-6
3330 Marcus Bergelin SWE vs. 2159 Bjorn Cristiano Asbjornrod Valdivieso NOR 7-5, 6-3
WC Andreas Philip Cort Maleeva Hansen DEN vs. 2672 David Munoz Botia ESP 1-6, 0-6
(Q) Mikko Hammingsen Bach Hansen DEN vs. (2) 1233 Lukas Andersson SWE 2-6, 6-7(5)

Qfi
(1) 2512 Oliver Steines DEN vs. (5) 3569 Julian Brager-Carlsen NOR 7-6(4), 6-4
Mikko Hammingsen Bach Hansen DEN vs. Sture Thott SWE 6-7(5), 6-3, [10-7]

Q16
(1) 2512 Oliver Steines DEN vs. Love Nyqvist SWE 6-0, 6-1
Kristian Kjellberg DEN vs. (5) 3569 Julian Brager-Carlsen NOR 2-6, 1-6

Sture Thott SWE  vs. (2) 3073 Linus Andersson SWE 6-3, 6-4
Mikko Hammingsen Bach Hansen DEN vs. (8) 3789 Gabriel Maciel Araujo Pyndt DEN 7-5, 6-4

Christoffer Topp-Parving DEN vs. (3) 3330 Carl Sjoholm SWE 4-6, 2-6

Q32
(1) 2512 Oliver Steines DEN – bye
Emil Remsted DEN vs. Love Nyqvist SWE 6-7(7), 4-6
Kristian Kjellberg Den vs. Vincent Cederqvist SWE 6-2, 6-1
WC Carl Filip Bak Weller DEN vs. (5) 3569 Julian Brager-Carlsen NOR 1-6, 4-6

(2) 3073 Linus Andersson SWE – bye
Asger Sørensen DEN vs. Sture Thott SWE 6-7(4), 2-6
Mikko Hammingsen Bach Hansen DEN vs. Ludwig Aberg SWE 6-0, 6-1
(8) 3789 Gabriel Maciel Araujo Pyndt DEN vs. Rasmus Holmstrom SWE 7-5, 6-7(5), [11-9]

(3) 3330 Carl Sjoholm SWE – bye
Christoffer Topp-Parving DEN vs. Harrison Mcelnea GBR 6-0, 6-1
Sebastian Kjølbye DEN vs. Bruno Johansson SWE 1-6, 1-6
(7) 3789 Hector Hertz Nissen DEN vs. Nikolai Shibani NOR 1-6, 4-6

(4) 3330 Maximillian Sartz-Lunde NOR – bye
WC Christopher Lund Kuhl DEN vs. Wincent Belltoft SWE 1-6, 2-6
WC Christoffer Emil Jessen DEN vs. Erik Gahnstrom SWE 4-6, 3-6
(2) 3789 Christoffer Delfort Lorentzen DEN vs. Milo Nardelli GBR 4-6, 3-6

Boys doubles

F: Poulsen/Sørensen vs. Petter Lindquist/Bruno Johansson SWE
SF: 3 August Brostrøm Poulsen/Christian Grønfeldt-Sørensen DEN vs. Rasmus Hembo Matthiasen/Christoffer Thielsen DEN 6-2, 6-4


Girls singles

Semifinale
2001 Sofia Mortensen DEN vs. (4) 1219 Elisabeth Braathen NOR
2501 Ines Delaloye SUI vs. 2928 Edit Cosmo SWE

Kvartfinale
2001 Sofia Mortensen DEN vs. (1) 918 Sophia Izabella Ragus DEN 2-6, 6-2, 6-4
(4) 1219 Elisabeth Braathen NOR vs. 2307 Fredrika Nicander SWE 6-2, 6-7(2), 6-2
WC Anna Brandt Schultz DEN vs. 2501 Ines Delaloye SUI 3-6, 4-6
2928 Edit Cosmo SWE vs. Q Julia Orswall SWE 6-2, 7-6(5)

1/8-finale
(1) 918 Sophia Izabella Ragus DEN vs. 2568 Irene Fuster Hidalgo ESP 6-0, 6-3
2001 Sofia Mortensen DEN vs. Q Rebecka Jerlardtz SWE 6-4, 7-6(11)
(4) 1219 Elisabeth Braathen NOR vs. 2226 Louise Kerstin Marie Ternstrom SWE 7-5, 6-1
2307 Fredrika Nicander SWE vs. 2290 Josephine Pasiut GER 6-1, 6-2
==
WC Anna Brandt Schultz DEN vs. (5) 1523 Nora Syrtveit NOR 7-6(13), 6-2
2501 Ines Delaloye SUI vs. (3) 1010 Frederikke Alberte Pape DEN 6-0, Ret’d
3285 Alberte Kleist Giersløv Jørgensen DEN vs. 2928 Edit Cosmo SWE 0-6, 1-6
Q Julia Orswall SWE vs. 2763 Kim Nicole Loel GER 6-2, 6-3

R32
(1) 918 Sophia Izabella Ragus DEN vs. Q 3012 Lisa Noltorp SWE 3-6, 7-5, 6-2
2568 Irene Fuster Hidalgo ESP vs. Q 3647 Esther Mansson SWE 6-4, 6-1
Q Rebecka Jerlardtz SWE vs. 1980 Iben Storkaas NOR 6-3, 6-4
2001 Sofia Mortensen DEN vs. (8) 1668 Fredrika Runstrom SWE 6-2, 7-6(6)

(4) 1219 Elisabeth Braathen NOR vs. 2417 Elena Samuelsson SWE 6-4, 2-6, 6-4
WC 3647 Mathilde Mosegaard vs. 2226 Louise Kerstin Marie Ternstrom SWE 3-6, 0-6
2290 Josephine Pasiut GER vs. WC Marie Benmouyal DEN 1-6, 6-3, 4-3 Ret’d
2307 Fredrika Nicander SWE vs. (5) 1560 Victoria Kapcia SWE 6-2, 6-2
==
(5) 1523 Nora Syrtveit NOR vs. 2709 Sofia Gottlieb SWE 7-6(5), 6-1
WC Anna Brandt Schultz DEN vs. 2276 Thea Jagare SWE 1-6, 6-0, 6-3
2501 Ines Delaloye SUI vs. 2167 Isa Nilsson SWE 7-5, 6-4
(3) 1010 Frederikke Alberte Pape DEN vs. 1762 Kajsa Helgesen NOR 6-2, 6-4

2928 Edit Cosmo SWE vs. (7) 1620 Aleksandra Rozkalne LAT 6-1, 6-1
3285 Alberte Kleist Giersløv Jørgensen DEN vs. 2625 Isabella Danielsson SWE 3-6, 6-1, 6-1
Q Julia Orswall SWE vs. WC 1961 Kaia Celin Bostrom Jorgensen NOR 6-7(5), 6-4, 6-1
(2) 980 Zoe Du Pasquier Jensen DEN vs. 2763 Kim Nicole Loel GER 5-7, 4-6

Qfi
WC Caroline Hermanns DEN vs. Rebecka Jerlardtz SWE 3-6, 5-7
(5) 3447 Hannah Winding Mollerup DEN vs. Julia Orswall SWE 3-6, 3-6

Q16
Karolina Johnsen DEN vs. Sara Milosevic SWE 3-6, 1-6

WC Caroline Hermanns DEN vs. (2) 3203 Mia Petrovic NOR 6-1, 6-7(8), [10-7]
Rebecka Jerlardtz SWE vs. Fanny Bergstrom SWE 7-5, 6-3

Julia Orswall SWE vs. (4) 3431 Josefine April Langstrom Field NOR 7-6(1), 6-2
(5) 3447 Hannah Winding Mollerup DEN vs. Karoline Dalbak NOR 6-2, 6-3

Q32
(1) 3012 Lisa Noltorp SWE – bye
WC Rosa Pham Andreasen DEN vs. Filippa Eckersten SWE 6-1, 4-6, [4-10]
Karolina Johnsen DEN vs. Alexandra Pugachova SWE 6-0, 6-3
Sara Milosevic SWE vs. Erle Bruun Jansen NOR 6-0, 6-0

(2) 3203 Mia Petrovic NOR – bye
WC Caroline Hermanns DEN vs. Nora Jurland SWE 6-2, 6-3
Fanny Bergstrom SWE vs. Kjara Sisirak SWE 6-1, 6-0
Katrine Bruhn Aaby DEN vs. Rebecka Jerlardtz SWE 4-6, 3-6

(3) 3323 Tallulah Belle Lynn-Browne IRL – bye
Erle Blaker-Roenningen NOR vs. Emilia Sehested SWE 6-3, 3-6, [10-4]
Amani Azarkan DEN vs. Emma Halvarsson SWE 6-4, 6-1
(6) 3647 Esther Mansson SWE vs. Filippa Liske SWE 6-3, 6-3

(4) 3431 Josefine April Langstrom Field NOR – bye
WC Alexandra Peralta Bønæs DEN vs. Julia Orswall SWE 3-6, 2-6
Karoline Dalbak NOR vs. Alice Olsson SWE 6-0, 6-0
(5) 3447 Hannah Winding Mollerup DEN – bye


Tennis Europe (Uge 35)

Cat 3 Holte – Grus

U16 Boys singles

Semifinale
(8) 2025 Gabriel Pyndt DEN vs. 2755 Hugo Bucht SWE
(2) 412 Sebastian Kjølbye DEN vs. (6) 1397 Malcolm Bergelin SWE

Kvartfinale
(8) 2025 Gabriel Pyndt DEN vs. (1) 321 Jonathan Ekstrand SWE 7-5, 5-7, 6-4
2755 Hugo Bucht SWE vs. (4) 1073 Scott Authen Johnsen NOR 4-6, 6-4, 6-4
(6) 1397 Malcolm Bergelin SWE vs. (3) 1044 Finn Stoter NED 6-3, 6-2
(2) 412 Sebastian Kjølbye DEN vs. WC Marcus Tofft DEN 6-3, 6-0

1/8-finale
(1) 321 Jonathan Ekstrand SWE vs. Daniel Blaauwwijk NED 6-1, 6-2
(8) 2025 Gabriel Pyndt DEN vs. Veljko Korunoski SWE 6-0, 6-0
2820 Gustav Blok Clevin DEN vs. (4) 1073 Scott Authen Johnsen NOR 6-4, 1-6, 6-7(3)
2755 Hugo Bucht SWE vs. (7) 1832 Nils Ture Daniel Leveau SWE 0-6, 7-5, 6-4
==
(6) 1397 Malcolm Bergelin SWE vs. 2558 Gabriel Wennhall SWE 7-5, 6-2
(3) 1044 Finn Stoter NED vs. 071 Janko Nikolic SWE 5-7, 3-6
WC Marcus Tofft DEN vs. Q Daniel Howard 6-1, 3-6, 6-1
(2) 412 Sebastian Kjølbye DEN vs. Q Carl Sandelin SWE 6-0, 6-1

R32
(1) 321 Jonathan Ekstrand SWE – bye
Thorbjørn Haubro Jensen vs. Daniel Blaauwwijk NED 6-2, 2-6, 6-4
Lukas Anders Høj Jensen DEN vs. Veljko Korunoski SWE 4-6, 3-6
(8) 2025 Gabriel Pyndt DEN vs. Q Noah Kristensen DEN 6-0, 6-0

Q Gustav Kloch DEN vs. (4) 1073 Scott Authen Johnsen NOR 0-6, 0-6
2820 Gustav Blok Clevin DEN vs. LL Didrik Roos SWE 6-3, 6-2
2558 Christoffer Hassel DEN vs. 2755 Hugo Bucht SWE 1-6, 4-6
LL Andreas Frederiksen DEN vs. (7) 1832 Nils Ture Daniel Leveau SWE 3-6, 4-6
==
Q Arnold Sørensen DEN vs. (6) 1397 Malcolm Bergelin SWE 0-6, 3-6
Q Nicolai Schølin DEN vs. 2558 Gabriel Wennhall SWE 1-6, 6-4, 3-6
2188 Nikolaj Sehested Berens Petersen DEN vs. 2071 Janko Nikolic SWE 5-7, 3-6
2820 Aksel Lund Østergaard DEN vs. (3) 1044 Finn Stoter NED 2-6, 2-6

WC Marcus Tofft DEN vs. (5) 1255 Vincent Cederqvist SWE 5-7, 6-4, 6-1
Q Louis Valentin DEN vs. Q Daniel Howard AUS 3-6, 3-6
Q Dominic Augustinovic DEN vs. Q Carl Sandelin SWE 2-6, 4-6
(2) 412 Sebastian Kjølbye DEN vs. WC 2820 Isak Malthe Dogonowski DEN 6-1, 6-2

Qfi
Andreas Frederiksen DEN vs. Carl Sandelin SWE 1-6, 3-6
Dominic Augustinovic DEN vs. Ludwig Aberg SWE 6-2, 6-0
Louis Valentin DEN vs. Didrik Roos SWE 7-6(3), 3-6, [10-8]

U16 Boys doubles

SF
1 Sebastian Kjølbye DEN/Jonathan Ekstrand SWE vs. Daniel Blaauwwijk NED/Daniel Howard AUS
2 Isak Malthe Dogonowski DEN/Finn Stoter NED vs. Marcus Tofft/Gustav Blok Clevin DEN


U16 Girls singles

Semifinale
(1) 154 Sofia Rachel Kocisova SVK vs. (3) 666 Andrea Eie Worren NOR
(2) 369 Isabella Angelina Abendroth GER vs. (4) 707 Ela Skalickia SVK

Kvartfinale
(5) 824 Caroline Hermanns DEN vs. (1) 154 Sofia Rachel Kocisova SVK 2-6, 6-7(2)
(8) 1030 Emma Brandt Schultz DEN vs. (3) 666 Andrea Eie Worren NOR 5-7, 6-4, 4-6
(7) 855 Clara Møller Wilstrup DEN vs. (4) 707 Ela Skalickia SVK 5-7, 6-7(4)
(2) 369 Isabella Angelina Abendroth GER vs. (6) 839 Ielizaveta Bielova UKR 6-2, 6-1

1/8-finale
2966 Rosa Pham Andreasen DEN vs. (1) 154 Sofia Rachel Kocisova SVK 0-6, 1-6
(5) 824 Caroline Hermanns DEN vs. Maja Palichler POL 6-2, 6-0
(3) 666 Andrea Eie Worren NOR vs. WC Ester Annvik SWE 6-4, 6-1
(8) 1030 Emma Brandt Schultz DEN vs. Cassandra Davids Hinnerskov DEN 6-1, 6-2
==
(7) 855 Clara Møller Wilstrup DEN vs. WC 1132 Amani Azarkan DEN 6-0, 6-2
WC 1371 Katrine Bruhn Aaby DEN vs. (4) 707 Ela Skalickia SVK 6-2, 1-6, 2-6
2018 Vigga Scheuer Moesgaard DEN vs. (6) 839 Ielizaveta Bielova UKR 1-6, 4-6
1794 Lea Amalie Holst Wejp-Olsen DEN vs. (2) 369 Isabella Angelina Abendroth GER 2-6, 2-6

R32
(1) 154 Sofia Rachel Kocisova SVK – bye
2966 Rosa Pham Andreasen DEN vs. 1712 Vida Danyela Fernandes Esaiassen NOR 6-0, 6-4
Maja Palichler POL vs. Aleksandra Knut EST 6-1, 7-6(2)
(5) 824 Caroline Hermanns DEN – bye

(3) 666 Andrea Eie Worren NOR – bye
Frederikke Ellen Reedtz DEN vs. WC Ester Annvik SWE 1-6, 4-6
Cassandra Davids Hinnerskov DEN vs. Maria Palichleb POL 6-4, 6-1
(8) 1030 Emma Brandt Schultz DEN vs. Kamilla Mae Lam Olsen NOR 6-0, 6-0
==
(7) 855 Clara Møller Wilstrup DEN vs. 2160 Nora Rivelsrud Juul Møller NOR 6-1, 6-0
WC 1132 Amani Azarkan DEN vs. 2225 Djosa Joli Venezi Frantzich SWE 6-2, 6-1
WC 1371 Katrine Bruhn Aaby DEN vs. Anastazja Janowska POL 6-2, 6-2
(4) 707 Ela Skalickia SVK – bye

(6) 839 Ielizaveta Bielova UKR – bye
2018 Vigga Scheuer Moesgaard DEN vs. 1636 Disa Levinsson-Olsson SWE – walkover
1794 Lea Amalie Holst Wejp-Olsen DEN vs. Ingrid Blekastad Boe NOR 6-0, 6-1
(2) 369 Isabella Angelina Abendroth GER – bye


U14 Boys singles

Semifinale
(3) 262 Carl Filip Bak Weller DEN vs. (1) 57 Johann Nagel-Heyer GER
(2) 203 Magnus Østergaard DEN vs. (4) 330 Mingus Zack Hansen DEN

Kvartfinale
563 Sebastian Kvist DEN vs. (1) 57 Johann Nagel-Heyer GER 3-6, 1-6
(3) 262 Carl Filip Bak Weller DEN vs. (7) 512 Ben Gorka GER 6-1, 6-3
(4) 330 Mingus Zack Hansen DEN vs. (6) 487 Julius Erdmann Jesnitzer GER 6-4, 6-2
(2) 203 Magnus Østergaard DEN vs. (8) 524 Daniel Bronner Lesoil NOR 6-0, 6-2

1/8-finale
Laurits Østergaard DEN vs. (1) 57 Johann Nagel-Heyer GER 0-6, 4-6
563 Sebastian Kvist DEN vs.(5) 374 Mattis Thorsnes NOR 6-4, 7-6(5)
(3) 262 Carl Filip Bak Weller DEN vs. Villum Thorsted Riddersholm DEN 6-2, 6-1
WC 1471 Philip Østergaard DEN vs. (7) 512 Ben Gorka GER 1-6, 5-7
==
(6) 487 Julius Erdmann Jesnitzer GER vs. 773 Henrik Brathen Bergh NOR 6-0, 6-4
(4) 330 Mingus Zack Hansen DEN vs. Q 1471 Sebastian Sehic Rasmussen DEN 6-2, 6-2
(8) 524 Daniel Bronner Lesoil NOR vs. Q 1347 Oscar Hasselblad Johannesson SWE 6-1, 7-6(2)
(2) 203 Magnus Østergaard DEN vs. 745 Joris Van Linde NED 6-1, 6-2

R32
Casper Molich Hoff Pallesen DEN vs. (1) 57 Johann Nagel-Heyer GER 1-6, 1-6
Laurits Østergaard DEN vs. 841 Maximus Demburg SWE 7-5, 6-2
563 Sebastian Kvist DEN vs. Q Theodor Liedholm SWE 6-3, 6-3
Tristan Brogaard DEN vs. (5) 374 Mattis Thorsnes NOR 2-6, 3-6

(3) 262 Carl Filip Bak Weller DEN vs. 649 Alexander Chmielewski SWE 6-3, 6-2
Villum Thorsted Riddersholm DEN vs. 797 Ben Stockholmer SWE 7-6(4), 6-2
WC 1471 Philip Østergaard DEN vs. Q 1347 Sam Jitzmark Gren SWE 6-2, 6-2
Eskil Tolstrup DEN vs. (7) 512 Ben Gorka GER 0-6, 2-6
==
(6) 487 Julius Erdmann Jesnitzer GER vs. 967 Benjamin Blania Loof SWE 6-1, 6-0
WC 1471 Ole Pagh Søndberg DEN vs. 773 Henrik Brathen Bergh NOR 1-6, 1-6
Q 1471 Sebastian Sehic Rasmussen DEN vs. Q 983 Ludvig Lowendahl SWE 5-7, 6-4, 6-3
(4) 330 Mingus Zack Hansen DEN vs. Q 1347 Guy Chen-Zion AUS 7-5, 6-2

Q Mads Dam Bitsch DEN vs. (8) 524 Daniel Bronner Lesoil NOR 1-6, 4-6
WC 814 Nicholai H. Petersen DEN vs. Q 1347 Oscar Hasselblad Johannesson SWE 1-6, 4-6
WC 1471 Anders Elfving Navarro DEN vs. 745 Joris Van Linde NED 0-6, 0-6
(2) 203 Magnus Østergaard DEN vs. Q 983 Christian Matteus Gorgin SWE 6-1, 6-2

Qfi
Nicolai Jain Holtse DEN vs. (1) 983 Ludvig Lowendahl SWE 6-0, 6-0
Adam Kjærsgaard Sørensen DEN vs. (2) 983 Christian Matteus Gorgin SWE 4-6, 4-6
Max Anders Jungersen DEN vs. (3) 1347 Guy Chen-Zion AUS 1-6, 0-6
(4)1347 Oscar Hasselblad Johannesson SWE vs. Melker Westman SWE 4-6, 6-2, [10-5]
Louie Waldemar Jessen DEN vs. (5) 1347 Sam Jitzmark Gren SWE 1-6, 2-6
(6) 1471 Sebastian Sehic Rasmussen DEN vs. Vidar Lindblad SWE 6-4, 7-5
William Thyssen Wendell DEN vs. Theodor Liedholm 3-6, 7-6(2), [2-10]
Mads Dam Bitsch DEN vs. Mads Lynge Albertsen DEN 6-0, 6-2

Q16 (udvalgte)
Oscar Grant-Rosendahl DEN vs. Melker Westman SWE 2-6, 6-7(2)
Louie Waldemar Jessen DEN vs. Noah Jitzmark Gren SWE 6-1, 6-1
Leonard Hartzell DEN vs. Theodor Liedholm 6-3, 6-2
Mads Dam Bitsch DEN vs. Thiago Aiello ITA 6-3, 3-6, [10-6]

U14 Boys doubles

SF: 2 Mingus Zack Hansen DEN/Alexander Chmielewski SWE vs. Magnus Østergaard/Laurits Østergaard DEN


U14 Girls singles

Semifinale
(4) 300 Ella Wilstrup DEN vs. (1) 205 Veronika Navratilova CZE
(3) 294 Lucie Vavrova CZE vs. (5) 351 Victoria Brand GER

Kvartfinale
(1) 205 Veronika Navratilova CZE vs. (8) 692 Victoria Lacki SWE 6-3, 6-0
(4) 300 Ella Wilstrup DEN vs. 751 Josefine Bente Malling DEN 1-6, 7-5, 6-2
(3) 294 Lucie Vavrova CZE vs. (6) 423 Karina Maria Macarie ROU 6-3, 6-1
(2) 242 Sofie Carolina Fræs Espersen DEN vs. (5) 351 Victoria Brand GER 2-6, 2-6

1/8-finale
946 Benedikte Kaljulaid Skov Jensen DEN vs. (1) 205 Veronika Navratilova CZE 0-6, 1-6
928 Alexandra Peralta Bønæs DEN vs. (8) 692 Victoria Lacki SWE 6-7(4), 1-6
(4) 300 Ella Wilstrup DEN vs. WC 1363 Amanda Wallin SWE 6-0, 6-0
751 Josefine Bente Malling DEN vs. WC Emilia Eyva Thygesen DEN  1-6, 6-0, 6-2
==
Filippa Foxby Munch DEN vs. (6) 423 Karina Maria Macarie ROU 3-6, 6-7(3)
716 Nora Juncher Kjellin DEN vs. (3) 294 Lucie Vavrova CZE 6-3, 2-6, 1-6
Q Agnes Bang-Kjærsgaard DEN vs. (5) 351 Victoria Brand GER 0-6, 1-6
(2) 242 Sofie Carolina Fræs Espersen DEN vs. 874 Viola From Pedersen DEN 3-6, 6-0, 6-2

R32
874 Josefine Beate Pape DEN vs. (1) 205 Veronika Navratilova CZE 0-6, 1-6
946 Benedikte Kaljulaid Skov Jensen DEN vs. Q Augusta Robson Overby DEN 6-2, 6-2
928 Alexandra Peralta Bønæs DEN vs. Q 1209 Stephanie Blaauwwijk NED 6-1, 6-0
Q Carla Agersbæk Willadsen DEN vs. (8) 692 Victoria Lacki SWE 2-6, 3-6

(4) 300 Ella Wilstrup DEN vs. Q Vanesa Vida Nielsen DEN 6-2, 6-0
928 Nikolina Varenica Nojinovic DEN vs. WC 1363 Amanda Wallin SWE 6-4, 3-6, 2-6
WC Emilia Eyva Thygesen DEN vs. 789 Sofia Østergaard DEN 6-3, 6-1
751 Josefine Bente Malling DEN vs. 648 Daphne Lovdahl GBR 6-2, 2-6, 6-2
==
Sophia Valsted DEN vs. (6) 423 Karina Maria Macarie ROU 5-7, 3-7
Filippa Foxby Munch DEN vs. Lovisa Neselius SWE 6-0, 6-0
716 Nora Juncher Kjellin DEN vs. Q Anne Frederikke Forland DEN 6-2, 6-2
WC 972 Liva Viller Møller DEN vs. (3) 294 Lucie Vavrova CZE 3-6, 1-6

Q Victoria Frederiksen DEN vs. (5) 351 Victoria Brand GER 0-6, 0-6
Q Agnes Bang-Kjærsgaard DEN vs. 909 Hermine Catharina Margret Fors-Skjaeveland NOR 6-3, 6-2
874 Viola From Pedersen DEN vs. Q Olivia Lundmark SWE 6-2, 7-5
(2) 242 Sofie Carolina Fræs Espersen DEN vs. WC 1480 Smilla Haupt Toft DEN 6-1, 6-0

Qfi (udvalgte)
Olivia Lundmark SWE vs. (1) 885 Dorthe Elisabeth Norman NOR 6-3, 7-6(3)
Anna Frederikke Forland DEN vs. (2) 1074 Alexina Helenius SWE 6-3, 7-6(4)
Michaela Nellus SWE vs. Michaela Nellus SWE 6-2, 6-4
Vanesa Vida Nielsen DEN vs. Punyanee Olsson SWE 6-1, 6-0
Victoria Frederiksen DEN vs. Kamille Thomsen DEN 6-1, 6-1
WC Augusta Robson Overby DEN vs. WC Anna Borchorst DEN 6-1, 6-3
Agnes Bang-Kjærsgaard vs. Madicken Dunne DEN 6-3, 6-3
Carla Agersbæk Willadsen DEN vs. Celeste Deichmann DEN 7-5, 6-2

Q16
(1) 885 Dorthe Elisabeth Norman NOR – bye
WC Amalie Oredsson DEN vs. Olivia Lundmark SWE 1-6, 2-6

(2) 1074 Alexina Helenius SWE – bye
Anna Frederikke Forland DEN vs. Charlotte Anderssen NOR 4-6, 6-2, [10-6]

(3) 1209 Stephanie Blaauwwijk NED vs. Mathilda Giers SWE 6-1, 6-2
Frederikke Leifelt Bastholm DEN vs. Michaela Nellus SWE 2-6, 6-7(6)

Punyanee Olsson SWE vs. (4) 1308 Hermine Thogersen NOR 6-3, 4-6, [10-6]
Vanesa Vida Nielsen DEN vs. Elsa Wilhelmsson SWE 6-0, 6-4

Victoria Frederiksen DEN vs. (5) 1411 Tilda Kjellberg SWE 6-1, 2-6, [13-11]
Kamilla Thomsen DEN vs. WC Elvi Holm Gustafsson SWE 6-2, 6-3

WC Augusta Robson Overby DEN vs. (6) 1411 Rebecca Mihailescu SWE 7-6(2), 2-6, [10-7]
WC Anna Borchorst DEN vs. Ida Cederqvist SWE 6-4, 6-2

Agnes Bang-Kjærsgaard vs. (7) 1480 Linnea Ford SWE 6-1, 6-1
Madicken Dunne DEN vs. Emma Grace Love NOR 6-3, 6-0

Celeste Deichmann DEN vs. (8) 1480 Anna Pugachova SWE 7-5, 6-0
Carla Agersbæk Willadsen DEN vs. WC Vega Bontin 6-4, 1-6, [10-5]

U14 Girls doubles

SF
4 Viola From Pedersen/Josefine Bente Malling DEN vs. 1 Lucie Vavrova/Victoria Brand GER
2 Sofie Carolina Fræs Espersen DEN/Karina Maria Macarie ROU

<< tilbage


UTR turneringer 

 


Svenske turneringer (udvalgte) 

Livestream: https://tennis.se/play

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/ny-kanal-tv2-sport-x-viser-atp-og-wimbledon-eurosport-udvider-med-davis-cup/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“, m.fl.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Opvisningskampe 


Davis Cup 

Livestream: https://video.daviscup.com/

Finals 2023 , Gruppespil 12-17. september

Finalister 2022: Canada, Australien, Wildcards: Italien, Spanien,
Vindere Qualifiers: Chile, Finland, Frankrig, Holland, Korea, Kroatien, Schweiz, Serbien, Storbritannien,  Sverige, Tjekkiet, USA,

Finals 2023, Slutspil 21-26 November, Malaga


World Group I 15-16 eller 16-17 september

Bosnien/Herzegovina vs. (1) Tyskland
Bulgarien vs. (2) Kazakhstan
(3) Belgien vs. Uzbekistan
(4) Argentina vs. Litauen
Ukraine vs. (5) Colombien
6) Ungarn vs. Tyrkiet
Israel vs. (7) Japan
(8) Østrig vs. Portugal
Grækenland vs. (9) Slovakiet
Peru vs. 10) Norge
(11) Rumænien vs. Taipei
Danmark vs. (12) Brasilien

World Group II 15-16 eller 16-17 september

Monaco vs. (1) Ecuador
(2) Indien vs. Marokko
(3) New Zealand vs. Thailand
(4) Mexico vs. Kina
(5) Pakistan vs. Indonesien
(6) Uruguay vs. Egypten
(7) Libanon vs. Jamaica
(8) Slovenien vs. Luxembourg
Georgien vs. (9) Tunesien
(10) El Salvador vs. Irland
(11) Hong Kong vs. Letland
(12) Polen vs. Barbados

<< tilbage


Billie Jean King Cup

TV-dækning: https://video.billiejeankingcup.com/
Livescore: https://live.billiejeankingcup.com/en/tie-overview.php/ALL-LIVE

Finals 2023
Schweiz, Australien, Spanien, Tjekkiet, Frankrig, Canada, USA, Italien, Tyskland, Kazakhstan, Slovenien


Playoffs 2023 – 10-11/11-12 november 2023

Mexico, Ukraine, Storbritannien, Belgien, Østrig, Slovakiet, Brasilien, Polen, Rumænien


Group I Europe/Africa – April 2024

Oprykker fra Group II Europe/Africa: Portugal, Grækenland
Fortsætter: Serbien, Tyrkiet, Bulgarien, Letland, Norge, Danmark
Nedrykkere fra Playoff  november 2023: 


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil.)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.htm

<< tilbage

Forrige artikelUS Open 2023: Caroline Wozniacki tilbage på topniveau. Clara Tauson “svinger” fortsat
Næste artikelDavis Cup: Rune indleder fredag kl. 16 mod Monteiro efterfulgt af Holmgren mod Wild
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.