Velkommen til Tennisavisen.dk. Her vil du blive opdateret på dansk og international tennis.

Tennisavisen.dk vil bringe dig nyheder og information fra en lang række områder:

  • Nyheder fra ind- og udland
  • Reportager fra de største turneringer i udlandet
  • Spillerportrætter af både udenlandske og hjemlige spillere
  • Interviews med trænere som har en holdning til udviklingen i dansk tennis
  • Portrætter af ledere som gør en forskel
  • Interessante og vedrørende artikler om tennissportens mange ansigter.
  • Nyt fra de danske turneringer og den danske holdturnering

Alt dette suppleret med flotte billeder såvel fra den internationale scene som den hjemlige.Og for at sikre den bedst mulige tilgængelighed er den nye side lavet i et moderne design. Således har man som bruger adgang, uanset om man sidder med sin pc, tablet eller mobil. Ydermere vil Tennisavisen.dk være til stede på de sociale medier, Facebook og Twitter.Endnu engang velkommen, vi glæder os til at servicere dig.

Kontakt os på: kontakt@tennisavisen.dk

Hvem er vi?

Anders BaronStifter: Anders Baron
Anders Baron, 28 år, er direktør og strategisk rådgiver i det digitale bureau Konsensus & Co. Han er uddannet cand.merc.dat. fra CBS og har adskillige års erfaring som iværksætter med udgangspunkt i digitale forretnings- og sportskoncepter. Anders har spillet tennis i næsten 20 år. Desuden er Anders forfatter til bogen “Digital strategi – Få forretningsmæssig succes i en digital verden”, der har fået 6 stjerner i Børsen.
John KristensenStifter: John Kristensen
John Kristensen, 54 år, er ejer af MagMedia, som udgiver aviserne TENNISAVISEN, GOLFBLADET og SKIAVISEN. John er uddannet cand.merc. i afsætning fra CBS, og har mere end 27 års erfaring fra udgivervirksomhed. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.
Ralph Elm HansenRedaktion: Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.
Ole Dalsgaard JensenRedaktion: Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.
Per Colstrup VinkelJournalist: Per Colstrup Vinkel
Per Vinkel er professional journalist og tenniskommentator på Canal 9. Hans mangeårige arbejde, interesse og engagement i tennissporten, gør Per til en af de bedste danske tennisjournalister.
Bo MortensenSkribent: Bo Mortensen
Bo Mortensen er specialiseret i tennis og fysisktræning. Han har igennem de sidste 15 år arbejdet som tennistræner, skribent og coach.
Frederik Løchte NielsenBlogger: Frederik Løchte Nielsen
Frederik Løchte Nielsen er Danmarks bedste tennisspiller på herresiden. Han har vundet adskillige Danmarksmesterskaber både udendørs og indendørs i single, double og mixed double. Frederiks karriere toppede i 2012, hvor han vandt Wimbledon i herredouble.
Philip ØrnøSkribent: Philip Ørnø
Philip Ørnø er 28 år og har været professionel tennisspiller siden 2010. Han har vundet DM i 2011 og 2015, og opnået en rangering som nr. 1060 på ATP-listen. Derudover har Philip erfaring som træner fra diverse klubber. Philip har en BA i engelsk og en kandidatgrad i amerikansk litteratur.
Anders Høeg LammersSkribent: Anders Høeg Lammers
Anders Høeg Lammers er tennisfan, tennisnørd og tennisspiller. Han følger ATP-touren særligt tæt, men al tennis har hans interesse. Favoritterne er bl.a. Lendl, Edberg, Agassi, Hingis, Safin, Henin, Nalbandian, Djokovic og Federer. Han har i flere år skrevet tennisartikler på sportssitet Sport Fortalt.
Rikke Stokholm Qvist RasmussenSkribent: Rikke Stokholm Qvist Rasmussen
Rikke Stokholm Qvist Rasmussen er en inkarneret tennisspiller, hvor hun deltager i både individuelle turneringer og i 1. division for Roskilde Tennis Klub. Desuden har hun flere års erfaring som tennistræner. Til daglig studerer hun journalistik på SDU.
Mathias HjortskovSkribent: Mathias Hjortskov
Mathias Hjortskov har dyb indsigt i tennissporten qua sin tid som junior elitespiller og daglige trænergerning i Lyngby Tennisklub og Nærum Tennisklub. Han har en ambition om at sætte fokus på dansk tennis, herunder holdturneringen, klubber, unioner og DTF. Ved siden af sit tennisengagement studerer Mathias HA(it.) på CBS.
Nikolaj JensenSkribent: Nikolaj Jensen
Nikolaj Jensen er en ung, ambitiøs tennisskribent, der udlever drømmen om at blive sportsjournalist. Nikolaj har selv spillet tennis i flere år, og har som målsætning at levere de bedste tennisnyheder og -historier til læserne på Tennisavisen.dk.
John RasmussenSkribent: John Rasmussen
John Rasmussen er en ildsjæl i Aalborgs tennismiljø, hvor han forsøger at fremme samarbejdet mellem byens klubber. John blogger ivrigt om sine tennisoplevelser og har en professionel baggrund for at forstå spillet gennem sit job som professor i biomekanik ved Aalborg Universitet.
Leif Hørgren MortensenSkribent: Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.
Jørn HansenSkribent: Jørn Hansen
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.
Dorrit KroghSkribent: Dorrit Krogh
Dorrit Krogh er kæmpe tennisfan med en forkærlighed for kvindernes WTA-tour. Hun er aktiv på flere sociale tennismedier og internationale tennissites, og Dorrit har derfor altid fingeren på pulsen, når det kommer til WTA-tennis.
Jan DahlmannSkribent: Jan Dahlmann
Jan Dahlmann er professionel journalist gennem 30 år (heraf 10 år på Ritzau og 12 år på Ingeniøren). Han begyndte at spille tennis i KB midt i 90’erne, fra 2002 medlem af Birkerød Tennisklub (best.mdl. 2011-13) og fra 2014 også medlem af Rudersdal Tennisklub (best.mdl. 2015-). Har spillet holdkampe under SLTU i 5 år og været træner i 4 år for forskellige klubber i Nordsjælland.
Anders LagerbergSkribent: Anders Lagerberg
Anders Lagerberg er 32 år og spiller til dagligt i Kløvermarken Tennisklub. Han har en kandidat i idræt, og har været tennistræner i flere klubber i Danmark. Derudover har Anders i praksis arbejdet med fysisk træning af tennisspillere både på og udenfor banen.
Misha SakharoffSkribent: Misha Sakharoff
Misha Sakharoff er ingeniør som arbejder med optimering af fysiske og mentale præstationer. Via breathingfortennis.com inspirerer han med sin unikke træningsprotokol Ki-Kaizen på hjemmebanen i Hillerød Tennis Klub næsten hver morgen. Misha har succes med at transformere tennisspillere til at performe bedre, holde fokus og koncentration, stabilisere spillet samt arbejde med vejrtrækning.
Kristian Asbjørn KorsgaardSkribent: Kristian Asbjørn Korsgaard
Kristian Asbjørn Korsgaard er 25 år og har spillet tennis i 7 år. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i snart 15 år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.
Lars OstenfeldtSkribent: Lars Ostenfeldt
Lars Ostenfeldt er 25 år og har en brændende interesse for tennis. Fra sidelinjen følger han alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Lars er betaget af flere ATP-spillere og beretter gladeligt om touren. Bonusinfo om Lars er, at han har australske Mark Philippoussis som sit helt store idol.
Claus HolmenSkribent: Claus Holmen
Claus Holmen er 57 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.
Kristina LoncarSkribent: Kristina Loncar
Kristina Loncar, 22 år, er en ambitiøs journaliststuderende fra Roskilde Universitet, der drømmer om at blive en dygtig sportsjournalist. Hun har spillet håndbold de sidste 12 år på eliteplan og som professionel i udlandet, men har sideløbende kastet sin kærlighed på tennissporten i en sådan grad, at hun nu med pen og blok i hånden ønsker at få en fod indenfor tennisverdenen som skribent for Tennisavisen.dk.
Daniel Nøjsen FallahSkribent: Daniel Nøjsen Fallah
Daniel Nøjsen Fallah er journaliststuderende på Journalisthøjskolen i Aarhus. Han er tenniselsker, der drømmer om at dække verdens bedste sportsgren. Daniel har spillet tennis i 10 år, hvor både turneringer og trænergerninger har været på programmet. Særligt ATP-touren følges tæt, hvor favoritterne er Rafael Nadal og Frederik Løchte.
Troels Ravn KlausenSkribent: Troels Ravn Klausen
I over 30 år har Troels Ravn Klausen været inficeret af en uhelbredelig sygdom, der går direkte i blodet: Tennis-feber. Han har spillet en del, taget trænerkurser, været (er) træner, været turneringsleder og formand. I dag sælger Troels også billetter til alle grusturneringers moder: French Open. Kort sagt: Troels ”synderegister” indenfor tennis er langt.
Alexander SunkeSkribent: Alexander Sunke
Alexander Sunke, 23 år, studerer medievidenskab på Aarhus Universitet og drømmer om at komme til at arbejde som reporter. Han spiller selv tennis i Skovbakken, hvor han også tager ud og spiller turneringer. Alexander er bosat i Aarhus, og vil derfor også hjælpe Tennisavisen.dk med at dække fra det vestlige Tennisdanmark.
Adam BlicherSkribent: Adam Blicher
Adam Blicher er en international prisvindende tennistræner. I løbet af de sidste 5 år har han rejst til 20 + lande til tennisturneringer fra Tennis Europe & ITF-turneringer til Nordisk & Europæiske individuelle & hold mesterskaber. I 2013 blev han tildelt ”Årets Træner – Junior spillere” af DTF & fik tildelt Paul Arber Young Coaches Award – Special Recipient 2015 af iTPA.
Ondrej KralikSkribent: Ondrej Kralik
Ondrej Kralik er 27 år, og har spillet i KB siden han var 8 år. Han har spillet på KB’s 1., 2. ,og 3. hold og er desuden træner og sponsoransvarlig i KB. Ondrej er uddannet Tennis Coach og er rejsecoach både nationalt og internationalt. Desuden har han studeret på Campbell University i North Carolina fra 2009-2013 og har en Double Major i Marketing & Business Administration samt en Master in International Business Communication fra CBS i 2015.
Ole JørgensenSkribent: Ole Jørgensen
Ole Jørgensen har siden 1992 har været aktiv i den lokale tennisklub bl.a. som formand for klubben i 10 år, som træner, som holdleder på et motionist turneringshold og som aktiv spiller.
På den globale scene er hans store interesse dels udvikling og tendenser på og omkring WTA-touren og dels den enkelte spillers udnyttelse af sit potentiale. Oles interesse for udviklingen på WTA-touren, som han har fulgt nøje, startede især da Caroline Wozniacki vandt Wimbledon som junior.
Anna-Sofie JensenSkribent: Anna-Sofie Jensen
Anna-Sofie er 34 år og kæmpe tennisfan. Hun har fulgt med i tennis siden hun var i starten af tyverne. Anna-Sofie går op i både WTA og ATP tennis, og følger mange af spillerne på de sociale medier via Twitter og Instagram.