Velkommen til Tennisavisen.dk. Her vil du blive opdateret på dansk og international tennis.

Tennisavisen.dk vil bringe dig nyheder og information fra en lang række områder:

  • Nyheder fra ind- og udland
  • Reportager fra de største turneringer i udlandet
  • Spillerportrætter af både udenlandske og hjemlige spillere
  • Interviews med trænere som har en holdning til udviklingen i dansk tennis
  • Portrætter af ledere som gør en forskel
  • Interessante og vedrørende artikler om tennissportens mange ansigter.
  • Nyt fra de danske turneringer og den danske holdturnering

Alt dette suppleret med flotte billeder såvel fra den internationale scene som den hjemlige.Og for at sikre den bedst mulige tilgængelighed er den nye side lavet i et moderne design. Således har man som bruger adgang, uanset om man sidder med sin pc, tablet eller mobil. Ydermere vil Tennisavisen.dk være til stede på de sociale medier, Facebook og Twitter.Endnu engang velkommen, vi glæder os til at servicere dig.

Kontakt os på: kontakt@tennisavisen.dk

Hvem er vi?

Anders BaronStifter: Anders Baron
Anders Baron er direktør og strategisk rådgiver i det digitale bureau Konsensus & Co. Han er uddannet cand.merc.dat. fra CBS og har adskillige års erfaring som iværksætter med udgangspunkt i digitale forretnings- og sportskoncepter. Anders har spillet tennis i næsten 20 år. Desuden er Anders forfatter til bogen “Digital strategi – Få forretningsmæssig succes i en digital verden”, der har fået 6 stjerner i Børsen.
John KristensenStifter: John Kristensen
John Kristensen er ejer af MagMedia, som udgiver aviserne TENNISAVISEN, GOLFBLADET og SKIAVISEN. John er uddannet cand.merc. i afsætning fra CBS, og har mere end 30 års erfaring fra udgivervirksomhed. John har spillet tennis i 45 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.
Ole Dalsgaard JensenRedaktion: Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.
Per Colstrup VinkelJournalist: Per Colstrup Vinkel
Per Vinkel er professional journalist og tenniskommentator på Canal 9. Hans mangeårige arbejde, interesse og engagement i tennissporten, gør Per til en af de bedste danske tennisjournalister.
Skribent: Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.
Jørn HansenSkribent: Jørn Hansen
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.
 

Kristian Asbjørn KorsgaardSkribent: Kristian Asbjørn Korsgaard
Kristian Asbjørn Korsgaard er 25 år og har spillet tennis i 7 år. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i snart 15 år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.

Ole JørgensenSkribent: Ole Jørgensen
Ole Jørgensen har siden 1992 har været aktiv i den lokale tennisklub bl.a. som formand for klubben i 10 år, som træner, som holdleder på et motionist turneringshold og som aktiv spiller.
På den globale scene er hans store interesse dels udvikling og tendenser på og omkring WTA-touren og dels den enkelte spillers udnyttelse af sit potentiale. Oles interesse for udviklingen på WTA-touren, som han har fulgt nøje, startede især da Caroline Wozniacki vandt Wimbledon som junior.