Alle de 3 danske topnavne er ude inden 2. uge ved Madrid Open. Forhåbninger om dansk succes er derfor knyttet til næste geled på ITF-touren

Set med danske øjne er Mutua Madrid Open en gigantisk skuffelse, idet hverken Holger Rune, Clara Tauson eller Caroline Wozniacki levede op til de forventninger eller forhåbninger, som med rimelighed kunne stilles til dem alle 3.

I bagklogskabens ulideligt klare lys var det formentlig forudsigeligt, at Clara efter 13 kampe i alt i henholdsvis WTA 1000 Miami samt både Billie Jean King Cup og WTA 125 i Oeiras i Portugal ville være alvorligt udfordret på fysikken, da hun allerede dagen efter finalen i Oeiras spillede 1. kvalrunde til WTA 1000 Madrid, og derfor havde det – set i bakspejlet – uden tvivl have været mest hensigtsmæssigt at droppe WTA 125 Oeiras.

BJK Cup 2024: Johanne hindrede lettisk comeback inden Clara sikrede Play-Offs

Derved havde Clara haft en ekstra uge til at lade batterierne op påny, så hun bedre kunne få udbytte af den formtop og selvtillid, som hun havde opbygget med de gode præstationer i Miami og Portugal, men i stedet bevirkede de 4 ekstra kampe i Oeiras, at der ikke var mere energi til overs i afslutningen af finalen i Oeiras eller dagen efter i 1. kvalrunde i Madrid.

For ikke at risikere at stå i samme dilemma om en uge forud for kvalifikationen til WTA 1000 i Rom, har team’et besluttet at fravælge den kommende uges WTA 125 turnering i Lleida i Spanien og i stedet sikre, at Clara kan være bedre forberedt i Rom.

Uge 17: Fornuftig lodtrækning for både Caroline Wozniacki og Holger Rune

Både Caroline og Holger havde på papiret fået en ganske fornuftig lodtrækning, men Caroline blev allerede sendt ud af turneringen allerede i 1. runde, hvor Sara Errani (ITA) vandt 3-6, 7-5, 7-5 efter at Caroline i lighed med flere tidligere kampe dominerede i starten af kampen med et højt topniveau, men i modsætning til tidligere i karrieren manglede den stabilitet, som kunne sikre sejren.

I artiklen herunder anføres blandt andet, at Caroline fortsat har brug for flere kampe, og derfor vil nogle kampe i næste uge ved WTA 1000 i Rom uden tvivl være kærkomne, men det har ikke været muligt at få opsnust, om Caroline – i lighed med Clara – er tilmeldt kvalifikationen, da det er tvivlsomt, at hun kan få endnu et wildcard.

Carolines come back efter 9 måneders indsats

Holger havde uventet stort besvær med at vinde sin første kamp i Madrid, hvor han som seedet 7 først trådte ind i turneringen i 2. runde mod no. 41 Mariano Navone, som er en bundsolid argentinsk grusspecialist, som voldte Holger store problemer, hvilket dog primært skyldes at Holger i de 2 første sæt var milevidt fra det det niveau, som forventes af danskeren på hans favorit-underlag.

Et stort antal uprovokerede fejl gjorde det ekstra svært for Holger, der desuden lidt for ofte forsøgte sig med risikable stopbolde, der for nemt blev straffet, og flere fremstød til nettet var for uskarpe.
Den manglende stabilitet i spillet bevirkede, at Navone vandt 1. sæt, og efter et break i 2. sæt, kunne argentineren serve for kampen, og de fleste tilskuere og seere havde formentlig indstillet sig på, at Holger var på vej ud af turneringen, da Navone pludselig fik “lukkenerver” og nærmest forærede Holger et break efter 2 dobbeltfejl.

Holger udnyttede straks situationen, og han løftede derefter sit niveau markant, og med 7-2 i tiebreak, fremtvang Holger et afgørende sæt, hvor han frem til stillingen 5-1 spillede næsten fejlfrit, indtil usikkerheden igen meldte sig og argentineren samtidig genfandt takterne fra tidligere i kampen, og Navone fik derved reduceret til 4-5, hvor Holger for 2. gang kunne serve for kampen i et mageløst parti, hvor begge spillere samtidig fandt et ekstremt højt niveau, og først efter sin 5. matchbold vandt Holger kampen 5-7, 7-6(2), 6-4.

Da Holger i 3. runde mødte den 24. seedede hollænder Tallon Griekspoor, var der fortsat store udsving i præstationen, og det var kun med nød og næppe, at Holger undgik at blive brudt, da Griekspoor havde 3 break-muligheder i Holgers serv ved 2-3, men da Holger servede for at blive i sættet ved 4-5, blev han brudt ved 15-40.

I 2. sæt brød Holger dog serven fra start, og han afværgede i løbet af sættet adskillige hollandske break-back muligheder, så kampen blev afgjort i 3. sæt, hvor Holger hurtigt kom bagud 0-3 efter et break ved 15-40 og 2 rene hollandske servepartier.
Da Holger ikke udnyttede sin eneste break-mulighed i sættet, da Griekspoor servede ved 3-1, forsvandt den sidste spænding om udfaldet, idet hollænderen lukkede kampen med et rent serveparti til slutstillingen 6-4, 4-6, 6-3.

Efter kampen udsendte Holger gennem sin agent følgende erklæring til danske medier:
Jeg synes, jeg startede grussæsonen godt i Monaco. Der spillede jeg tennis på det høje niveau, som jeg også forventer af mig selv. Men jeg har slet ikke fundet ind til mit spil i de sidste to turneringer. Det har selvfølgelig været ekstremt frustrerende, at jeg har været ramt af sygdom, og det også haft betydning for mit spil. Men alligevel ville jeg gerne have præsteret bedre. Nu har jeg tre dage tilbage på penicillin, og så satser jeg på, at jeg kommer stærkere ud til de næste turneringer. Der er ikke andet for end at tage arbejdshandskerne på og knokle hårdt på træningsbanen for at finde mit gode grustennis frem igen.

Både efter de sviende nederlag 1-6, 1-6 i Miami mod Fabian Marozsan og 2-6, 0-6 mod Jan-Lennard Struff i München blev det ligeledes meldt ud, at Holger havde været syg, og da førnævnte erklæring tyder på, at Holger fortsat ikke er fuldt kampdygtig, er der også i Holgers situation – set i bakspejlet – grund til, at team’et reflekterer over, om Holger ikke bør melde fra i sådanne situationer, da det næppe er gavnligt for hverken selvforståelsen eller selvtilliden, at Holger i gentagne tilfælde præsterer langt under det forventede.

Den skuffende indledning på grussæsonen ændrer dog ikke ved den opfattelse, da Holger fremover fortsat forventes at blande sig i den absolutte verdenstop, når den nu (pr. 29. april) 21-årige dansker får større stabilitet i sit spil.

Ved indgangen til 2. uge er 6. seedede Stefanos Tsitsipas – efter nederlag 4-6, 4-6 til Thiago Monteiro (BRA) – den eneste af de 8 topseedede, der er ude af turneringen i Men´s singles.
Hos kvinderne er både 6. seedede Qinwen Zheng og 7. seedede Marketa Vondrousova ude.

Selvom de 3 danske topnavne ikke er med i Madrid i denne uge, er der alligevel muligheder for at følge danske spillere fra næste geled, idet Elmer Møller i denne uge deltager ved M25 Santa Margherita di Pula på Sardinien, hvor han for få uger siden vandt titlen.
Der er livestream fra Court 2, 3, 4 og 5, men når 3. seedede Elmer i 1. runde mandag tidligst 12:30 møder no. 385 Louis Wessels (GER) foregår det på Court 8, hvor der kun er mulighed for at følge med på livescore.

Johanne Christine Svendsen (øverste billede) deltager for 2. uge i træk ved en W35 turnering i Nottingham i Storbritannien, hvor der er livestream fra flere baner.
Dog blev de 2 første kampe med Johanne i sidste uge spillet på baner uden livestream, da hun i 1. runde vandt 6-3, 6-0 over no. 1274 Michelle Dzjanchangirova (NED) og i 1/8-finalen over 3. seedede no. 329 Madison Sieg (USA).

Til gengæld kunne kvartfinalen mod no. 716 Marie Weckerle (LUX) følges på livestream, og den kamp var et skoleeksempel på, at Johanne fortsat kæmper med at finde stabilitet i sit aggressive spil, idet den boldsikre Weckerle vandt 6-3, 75 ved at lukrere på en alt for høj fejlprocent hos danskeren, der under Billie Jean King Cup erkendte, at hun stadig er “ung i hovedet”.
Johanne er dog overbevist om, at hun kan tage masser af positive ting med videre fra de sejre, som var stærkt medvirkende til at sikre Danmark Play-off kampe ved BJK Cup il november.

I samme turnering er Olga Helmi tilmeldt, og ved W15 i Varberg i Sverige er Rebecca Munk Mortensen fra BJK Cup truppen blandt deltagerne.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive. opdateret.
Nordiske flag: 🇩🇰 – 🇸🇪 – 🇳🇴 – 🇫🇮

Udvalgte kampe søndag 5. maj

Billeder: Elmer Møller Elmer Møller 🇩🇰 (Foto: Sportsfotograf.com) – Challengertv 11:00
Andrey Rublev & Felix Auger-Aliassime (Tennistv) – Finalister ATP 1000 Madrid TV 2 Play 18:30

ATP 1000 Madrid – TV 2 Play, Tennistv.com

Manola Santana Stadium – søndag 18:30 (Finale ATP)
7 Andrey Rublev vs. Felix Auger-Aliassime CAN

====

WTA/ATP Challenger – WTA: Bet365/Unibet/Oddset, ATP: www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

CH 75 Francavilla al Mare (ITA)

Court 1 – start 11:00 (Q16)
(1) 310 Elmer Møller 🇩🇰 vs. (Alt) 1009 Francesco Ferrari (ITA)

====
ITF World Tennis Tour
Livestream: live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: live.itftennis.com/en/live-scores/

Rang- og Entrylister opdateres jævnligt på dette link. : WTAATPITF GirlsITF Boys


ATP Tour & WTA Tour  

ATP/WTA 1000 Mutua Madrid Open (ESP) – Grus

📺TV 2 Sport X/Play, ATP: Tennistv.com, WTA:WTATV.com

Men’s singles

Finale: 7 Andrey Rublev vs. Felix Auger-Aliassime CAN

Semifinale
Felix Auger-Aliassime CAN vs. 30 Jiri Lehecka CZE 3-3 Ret’d
7 Andrey Rublev vs. 12 Taylor Fritz USA 6-4, 6-3

Kvartfinale
Felix Auger-Aliassime CAN vs. 1 Jannik Sinner ITA – walkover
30 Jiri Lehecka CZE vs. 3 Daniil Medvedev 6-4, Ret’d
12 Taylor Fritz USA vs. 21 Francisco Cerundolo ARG 6-1, 3-6, 6-3
7 Andrey Rublev vs. 2 Carlos Alcaraz ESP 4-6, 6-3, 6-2

1/8-finale
1 Jannik Sinner ITA vs. 16 Karen Khachanov 5-7, 6-3, 6-3
Felix Auger-Aliassime CAN vs. 5 Casper Ruud 🇳🇴 6-4, 7-5
3 Daniil Medvedev vs. 17 Alexander Bublik KAZ 7-6(3), 6-4
30 Jiri Lehecka CZE vs. PR Rafael Nadal ESP 7-5, 6-4

12 Taylor Fritz USA vs. 8 Hubert Hurkacz POL 7-6(2), 6-4
21 Francisco Cerundolo ARG vs. 4 Alexander Zverev GER 6-3, 6-4
7 Andrey Rublev vs. 24 Tallon Griekspoor NED 6-2, 6-4
2 Carlos Alcaraz ESP vs. 23 Jan-Lennard Struff GER 6-3, 6-7(5), 7-6(4)

R32
1 Jannik Sinner ITA vs. Pavel Kotov 6-2, 7-5
16 Karen Khachanov vs. Flavio Cobolli ITA 7-5, 6-4
Felix Auger-Aliassime CAN vs. Jakub Mensik CZE 6-1, 1-0 Ret’d
5 Casper Ruud 🇳🇴 vs. 29 Cameron Norrie GBR 6-2, 6-4

3 Daniil Medvedev vs. 25 Sebastian Korda USA 5-7, 7-6(4), 6-3
17 Alexander Bublik KAZ vs. 14 Ben Shelton USA 3-6, 7-6(2), 6-4
PR Rafael Nadal ESP vs. Pedro Cachin ARG 6-1, 6-7(5), 6-3
30 Jiri Lehecka CZE vs. Q Thiago Monteiro BRA 6-4, 7-6(7)
==
8 Hubert Hurkacz POL vs. Daniel Altmaier GER 6-4, 7-6(2)
12 Taylor Fritz USA vs. 18 Sebastian Baez ARG 6-2, 6-3
21 Francisco Cerundolo ARG vs. 15 Tommy Paul USA 6-7(7), 6-4, 6-2
4 Alexander Zverev GER vs. Denis Shapovalov CAN 6-4, 7-5

7 Andrey Rublev vs. 27 Alejandro Davidovich Fokina ESP 7-6(10), 6-4
11 Holger Rune 🇩🇰 vs. 24 Tallon Griekspoor NED 4-6, 6-4, 3-6
23 Jan-Lennard Struff GER vs. 13 Ugo Humbert FRA 7-5, 6-4
2 Carlos Alcaraz ESP vs. Thiago Seyboth Wild BRA 6-3, 6-3

R64
1 Jannik Sinner ITA vs. Lorenzo Sonego ITA 6-0, 6-3
Pavel Kotov vs. 32 Jordan Thompson AUS 5-7, 6-4, 7-5
Flavio Cobolli ITA vs. 22 Nicolas Jarry CHI 6-3, 3-6, 63
16 Karen Khachanov vs. LL Roberto Bautista Agut ESP 3-6, 6-3, 7-5

Jakub Mensik CZE vs. 9 Grigor Dimitrov BUL 6-2, 6-7(4), 6-3
Felix Auger-Aliassime CAN VS. 19 Adrian Mannarino FRA 6-0, 6-4
29 Cameron Norrie GBR vs. WC Joao Fonseca BRA 6-1, 6-4
5 Casper Ruud 🇳🇴 vs. Miomir Kecmanovic SRB 6-4, 6-1
==
3 Daniil Medvedev vs. Matteo Arnaldi ITA 2-6, 6-4, 6-4
25 Sebastian Korda USA vs. Max Purcell AUS 6-3, 6-3
17 Alexander Bublik KAZ vs. Dominik Koepfer GER 1-6, 6-2, 6-2
14 Ben Shelton USA vs. Tomas Machac CZE 6-0, 6-2

PR Rafael Nadal ESP VS. 10 Alex de Minaur AUS 7-6(6), 6-3
Pedro Cachin ARG VS. 20 Frances Tiafoe USA 7-6(1), 3-6, 6-4
30 Jiri Lehecka CZE vs. Q Hamad Medjedovic SRB 7-5, 6-4
Q Thiago Monteiro BRA VS. 6 Stefanos Tsitsipas GRE 6-4, 6-4
====
8 Hubert Hurkacz POL vs. Jack Draper GBR 6-1, 7-5
Daniel Altmaier GER vs. 31 Arthur Fils FRA 6-2, 6-3
18 Sebastian Baez ARG vs. Luca Van Assche FRA 6-4, 6-7(2), 6-3
12 Taylor Fritz USA vs. Luciano Darderi ITA 7-6(1), 6-4

15 Tommy Paul USA vs. Q Lukas Klein SVK 6-7(5), 6-1, 6-4
21 Francisco Cerundolo ARG vs. Fabian Marozsan HUN 6-2, 7-6(5)
Denis Shapovalov CAN vs. 26 Tomas Martin Etcheverry ARG 7-6(3), 6-3
4 Alexander Zverev GER vs. Borna Coric CRO 6-3, 6-2
==
7 Andrey Rublev vs. Q Facundo Bagnis ARG 6-1, 6-4
27 Alejandro Davidovich Fokina ESP vs. WC Juncheng Shang CHN 7-5, 6-3
24 Tallon Griekspoor NED vs. Taro Daniel JPN 4-6, 6-3, 6-4
11 Holger Rune 🇩🇰 vs. Mariano Navone ARG 5-7, 7-6(2), 6-4

13 Ugo Humbert FRA vs. Botic van de Zandshulp NED 6-3, 6-3
23 Jan-Lennard Struff GER vs. Jaume Munar ESP 6-1, 7-5
Thiago Seyboth Wild BRA vs. 28 Lorenzo Musetti ITA 6-4, 6-4
2 Carlos Alcaraz ESP vs. Alexander Shevchenko 6-2, 6-1

R128
1 Jannik Sinner ITA – bye
Lorenzo Sonego ITA vs. Q Richard Gasquet FRA 6-2, 7-5
Pavel Kotov vs. Q Albert Ramos-Vinolas FRA 6-3, 6-4
32 Jordan Thompson AUS – bye

22 Nicolas Jarry CHI – bye
Flavio Cobolli ITA vs. Alejandro Tabilo CHI 5-7, 6-4, 6-4
LL Roberto Bautista Agut ESP vs. Daniel Elahi Galan COL 7-6(4), 4-6, 6-1
16 Karen Khachanov – bye

9 Grigor Dimitrov BUL – bye
Jakub Mensik CZE vs. Yannick Hanfmann GER 6-4, 7-6(3)
Felix Auger-Aliassime CAN vs. Yoshihito Nishioka JPN 4-6, 6-1, 6-4
19 Adrian Mannarino FRA – bye

29 Cameron Norrie GBR – bye
WC Joao Fonseca BRA vs. Alex Michelsen USA 4-6, 6-0, 6-2
Miomir Kecmanovic SRB vs. Zhizhen Zhang CHN 6-3, 6-2
5 Casper Ruud 🇳🇴 – bye
==
3 Daniil Medvedev – bye
Matteo Arnaldi ITA vs. Christopher O’Connell AUS 6-4, 6-1
Max Purcell AUS vs. Marcos Giron USA 4-6, 6-4, 7-6(2)
25 Sebastian Korda USA – bye

17 Alexander Bublik KAZ – bye
Dominik Koepfer GER vs. Roberto Carballes Baena ESP
Tomas Machac CZE vs. Emil Ruusuvuori 🇫🇮 6-4, 1-6, 6-2
14 Ben Shelton USA – bye

10 Alex de Minaur AUS – bye
PR Rafael Nadal ESP vs. WC Darwin Blanch USA 6-1, 6-0
Pedro Cachin ARG vs. Sebastian Ofner AUT 6-3, 6-3
20 Frances Tiafoe USA – bye

30 Jiri Lehecka CZE – bye
Q Hamad Medjedovic SRB vs. Q Aleksandar Kovacevic USA 4-6, 7-5, 6-4
Q Thiago Monteiro BRA vs. Dusan Lajovic SRB 6-4, 6-3
6 Stefanos Tsitsipas GRE – bye
====
8 Hubert Hurkacz POL – bye
Jack Draper GBR vs. Q Thanasi Kokkinakis AUS 6-3, 3-6, 7-5
Daniel Altmaier GER vs. WC Martin Landaluce ESP 6-1, 7-5
31 Arthur Fils FRA – bye

18 Sebastian Baez ARG – bye
Luca Van Assche FRA vs. WC Zizou Bergs BEL 6-4, 6-7(0), 6-1
Luciano Darderi ITA vs. Gael Monfils FRA 6-4, 6-2
12 Taylor Fritz USA – bye

15 Tommy Paul USA – bye
Q Lukas Klein SVK vs. Q Pablo Llamas Ruiz ESP 6-1, 4-6, 7-6(4)
Fabian Marozsan HUN vs. Aslan Karatsev 7-6(6), 7-6(2)
21 Francisco Cerundolo ARG – bye

26 Tomas Martin Etcheverry ARG – bye
Denis Shapovalov CAN vs. Facundo Diaz Acosta ARG 6-4, 3-6, 6-3
Borna Coric CRO vs. Q Benjamin Hassan GER 6-7(5), 7-5, 6-3
4 Alexander Zverev GER – bye
==
7 Andrey Rublev – bye
Q Facundo Bagnis ARG vs. Q Brandon Nakashima USA 6-3, 7-6(5)
WC Juncheng Shang CHN vs. Q Corentin Moutet FRA 6-7(9), 6-2, 7-6(10)
27 Alejandro Davidovich Fokina ESP – bye

24 Tallon Griekspoor NED – bye
Taro Daniel JPN vs. Aleksandar Vukic AUS vs. 6-2, 6-7(1), 6-1
Mariano Navone ARG vs. Alexei Popyrin AUS 7-5, 6-2
11 Holger Rune 🇩🇰 – bye

13 Ugo Humbert FRA – bye
Botic van de Zandshulp NED vs. Christopher Eubanks USA 6-3, 6-3
Jaume Munar ESP vs. Nuno Borges POR 7-5, 6-4
23 Jan-Lennard Struff GER – bye

28 Lorenzo Musetti ITA – bye
Thiago Seyboth Wild BRA vs. Roman Safiullin 6-4, 6-4
Alexander Shevchenko vs. Arthur Rinderknech FRA 6-4, 5-7, 6-4
2 Carlos Alcaraz ESP – bye


Women’s singles

Finale: 1 Iga Swiatek POL vs. 2 Aryna Sabalenka

Semifinale
1 Iga Swiatek POL vs. 18 Madison Keys USA 6-1, 6-3
2 Aryna Sabalenka vs.  4 Elena Rybakina KAZ 1-6, 7-5, 7-6(5)

Kvartfinale
1 Iga Swiatek POL vs. 11 Beatriz Haddad Maia BRA 4-6, 6-0, 6-2
18 Madison Keys USA vs. 8 Ons Jabeur TUN 0-6, 7-5, 6-1
4 Elena Rybakina KAZ vs. Yulia Putintseva KAZ 4-6, 7-6(4), 7-5
2 Aryna Sabalenka vs. Mirra Andreeva 6-1, 6-4

1/8-finale
1 Iga Swiatek POL vs. Sara Sorribes Tormo ESP 6-1, 6-0
11 Beatriz Haddad Maia BRA vs. 5 Maria Sakkari GRE 6-4, 6-4
18 Madison Keys USA vs. 3 CoCo Gauff USA 7-6(4), 4-6, 6-4
8 Ons Jabeur TUN vs. 9 Jelena Ostapenko LAT 6-0, 6-4
==
Yulia Putintseva KAZ vs. 10 Daria Kasatkina 3-6, 6-2, 6-2
4 Elena Rybakina KAZ vs. Q Sara Bejlek CZE 6-1, 6-3
Mirra Andreeva vs. 12 Jasmine Paolini ITA 7-6(2), 6-4
2 Aryna Sabalenka vs. 13 Danielle Collins USA

R32
1 Iga Swiatek POL vs. 27 Sorana Cirstea ROU 6-1, 6-1
Sara Sorribes Tormo ESP VS. 23 Victoria Azarenka 7-6(0), 6-3
11 Beatriz Haddad Maia BRA vs. 19 Emma Navarro USA 6-4, 6-4
5 Maria Sakkari GRE vs. Sloane Stephens USA 6-1, 6-3

3 CoCo Gauff USA vs. 31 Dayana Yastremska UKR 6-4, 6-1
18 Madison Keys USA vs. 15 Liudmila Samsonova 6-2, 6-3
9 Jelena Ostapenko LAT vs. Q Maria Lourdes Carle ARG 6-3, 6-3
8 Ons Jabeur TUN vs. 32 Leylah Annie Fernandez CAN 7-5, 2-6, 6-4
==
Yulia Putintseva KAZ vs. Caroline Dolehide USA 6-2, 6-2
10 Daria Kasatkina vs. 20 Anastasia Pavlyuchenkova 7-6(5), 7-5
Q Sara Bejlek CZE vs. Ashlyn Krueger USA 6-3, 6-1
4 Elena Rybakina KAZ vs. Mayar Sherif EGY 6-1, 6-4

Mirra Andreeva vs. 7 Marketa Vondrousova CZE 7-5, 6-1
12 Jasmine Paolini ITA vs. 21 Caroline Garcia FRA 6-3, 6-2
13 Danielle Collins USA vs. Q Jaqueline Cristian ROU 3-6, 6-4, 6-1
2 Aryna Sabalenka vs. WC Robin Montgomery USA 6-1, 6-7(5), 6-4

R64
1 Iga Swiatek POL vs. Xiyu Wang CHN 6-1, 6-4
27 Sorana Cirstea ROU vs. WC Alexandra Eala PHI 6-3, 6-7(6), 6-4
23 Victoria Azarenka vs. Tatjana Maria GER 6-3, 6-1
Sara Sorribes Tormo ESP vs. 16 Elina Svitolina UKR 6-3, 7-5

11 Beatriz Haddad Maia BRA vs. Q Sara Errani ITA 6-3, 6-2
19 Emma Navarro USA vs. Alt Nadia Podoroska ARG 6-2, 6-1
Sloane Stephens USA vs. 28 Elise Mertens BEL 3-6, 6-3, 6-1
5 Maria Sakkari GRE vs. Donna Vekic CRO 6-3, 6-2
==
3 CoCo Gauff USA vs. Arantxa Rus NED 6-0, 6-0
31 Dayana Yastremska UKR vs. WC Amanda Anisimova USA 0-6, 7-5, 6-4
18 Madison Keys USA vs. Irina-Camelia Begu ROU 7-6(3), 7-6(6)
15 Liudmila Samsonova vs. Naomi Osaka JPN 6-2, 4-6, 7-5

9 Jelena Ostapenko LAT vs. Q Jessica Bouzas Maneiro ESP 6-3, 6-1
Q Maria Lourdes Carle ARG vs. 17 Veronika Kudermetova 6-4, 6-4
32 Leylah Annie Fernandez CAN vs. Anastasia Potapova 7-5, 6-3
8 Ons Jabeur TUN vs. Anna Karolina Schmiedlova SVK 6-4, 5-y, 6-3
====
Yulia Putintseva KAZ vs. 6 Qinwen Zheng CHN 7-5, 2-0 Ret’d
Caroline Dolehide USA vs. 30 Anhelina Kalinina UKR 6-7(6), 6-2, 6-3
20 Anastasia Pavlyuchenkova vs. LL Daria Saville AUS 6-1, 6-4
10 Daria Kasatkina vs. Cristina Bucsa ESP 5-7, 7-6(5), 6-3

Ashlyn Krueger USA vs. 14 Ekaterina Alexandrova 6-3, 6-3
Q Sara Bejlek CZE vs. 24 Anna Kalinskaya 6-1, 6-4
Mayar Sherif EGY vs. 25 Marta Kostyuk UKR 6-2, 7-5
4 Elena Rybakina KAZ vs. Lucia Bronzetti ITA 6-4, 6-4
==
7 Marketa Vondrousova CZE vs. Shelby Rogers USA 6-1, 6-3
Mirra Andreeva vs. 29 Linda Noskova CZE 4-6, 6-3, 6-3
21 Caroline Garcia FRA vs. Xinyu Wang CHN 6-1, 6-4
12 Jasmine Paolini ITA vs. WC Victoria Jimenez Kasintseva AND 6-0, 6-1

13 Danielle Collins USA vs. Q Olga Danilovic SRB 4-6, 6-4, 7-6(8)
Q Jaqueline Cristian ROU vs. 22 Barbora Krejcikova CZE 2-6, 6-0, 6-2
WC Robin Montgomery USA vs. 26 Katie Boulter GBR 1-6, 6-3, 6-4
2 Aryna Sabalenka vs. Magda Linette POL 6-4, 3-6, 6-3

R128
1 Iga Swiatek POL – bye
Xiyu Wang CHN vs. Ana Bogdan ROU 6-7(5), 7-6(4), 6-2
WC Alexandra Eala PHI vs. Lesia Tsurenko UKR 2-6, 6-4, 6-4
27 Sorana Cirstea ROU – bye

23 Victoria Azarenka – bye
Tatjana Maria GER vs. Peyton Stearns USA 6-7(4), 6-2, 7-6(5)
Sara Sorribes Tormo ESP vs. Q Bernarda Pera USA 7-5, 6-2
16 Elina Svitolina UKR – bye

11 Beatriz Haddad Maia BRA – bye
WC Caroline Wozniacki 🇩🇰 vs. Q Sara Errani ITA 6-3, 5-7, 5-7
Alt Nadia Podoroska ARG vs. Katerina Siniakova CZE 6-2, 7-6(2)
19 Emma Navarro USA – bye

28 Elise Mertens BEL – bye
Sloane Stephens USA vs. Martina Trevisan ITA 6-3, 5-7, 6-4
Donna Vekic CRO vs. Q Laura Siegemund GER 6-1, 6-2
5 Maria Sakkari GRE – bye
==
3 CoCo Gauff USA – bye
Arantxa Rus NED vs. WC Brenda Fruhvirtova CZE 7-5, 6-3
Q Emiliana Arango COL vs. WC Amanda Anisimova USA 1-6, 6-4, 7-6(2)
31 Dayana Yastremska UKR – bye

18 Madison Keys USA – bye
Irina-Camelia Begu ROU vs. WC Linda Fruhvirtova CZE 6-4, 7-6(0)
Naomi Osaka JPN vs. LL Greet Minnen BEL 6-4, 6-2
15 Liudmila Samsonova – bye

9 Jelena Ostapenko LAT – bye
Q Jessica Bouzas Maneiro ESP vs. Paula Badosa ESP 2-6, 6-3, 6-3
Q Maria Lourdes Carle ARG vs. WC Emma Raducanu GBR 6-2, 6-2
17 Veronika Kudermetova – bye

32 Leylah Annie Fernandez CAN – bye
Anastasia Potapova vs. Diana Shnaider 7-5, 6-4
Anna Karolina Schmiedlova SVK vs. Sofia Kenin USA 6-3, 6-4
8 Ons Jabeur TUN – bye
====
6 Qinwen Zheng CHN – bye
Yulia Putintseva KAZ vs. Yue Yuan CHN 6-2, 6-4
Caroline Dolehide USA vs. LL Zhouxuan Bai CHN 6-3, 6-3
30 Anhelina Kalinina UKR – bye

20 Anastasia Pavlyuchenkova – bye
LL Daria Saville AUS vs. Q Hailey Baptiste USA 6-4, 7-6(5)
Cristina Bucsa ESP vs. Q Harriet Dart GBR 6-4, 6-4
10 Daria Kasatkina – bye

14 Ekaterina Alexandrova – bye
Ashlyn Krueger USA vs. Nao Hibino JPN 6-4, 6-4
Q Sara Bejlek CZE vs. Anna Blinkova 4-6, 6-3, 6-3
24 Anna Kalinskaya – bye

25 Marta Kostyuk UKR – bye
Mayar Sherif EGY vs. Lauren Davis USA 4-6, 7-6(4), 6-4
Lucia Bronzetti ITA vs. Q Varvara Gracheva 6-3, 6-3
4 Elena Rybakina KAZ – bye
==
7 Marketa Vondrousova CZE – bye
Shelby Rogers USA vs. Shuai Zhang CHN 6-3, 6-2
Mirra Andreeva vs. Taylor Townsend USA 4-6, 6-1, 7-5
29 Linda Noskova CZE – bye

21 Caroline Garcia FRA – bye
Xinyu Wang CHN vs. Lin Zhu CHN 5-7, 7-5, 6-4
Viktoriya Tomova BUL vs. WC Victoria Jimenez Kasintseva AND 6-4, 6-3
12 Jasmine Paolini ITA – bye

13 Danielle Collins USA – bye
Q Olga Danilovic SRB vs. Clara Burel FRA 3-6, 7-6(8), 6-4
Q Jaqueline Cristian ROU vs. Magdalena Frech POL 7-5, 6-2
22 Barbora Krejcikova CZE – bye

26 Katie Boulter GBR – bye
WC Robin Montgomery USA vs. Elina Avanesyan 6-2, 6-2
Magda Linette POL vs. Elisabetta Cocciaretto ITA 3-6, 6-4, 6-4
2 Aryna Sabalenka – bye

<< tilbage


WTA & ATP Challenger (Uge 18)

Place Country Category Surface
Aix-en-Provece France CH 175 Clay
Cagliari Italy CH 175 Clay
Lleida ESP WTA 125 Clay
Saint Malo FRA WTA 125 Clay
Guangzhou China CH 75 Hard
Prague Tjekkiet CH 75 Clay
Porto Alegre Brazil CH 50 Clay

 

<< tilbage


ITF World Tennis Tour (Uge 18)

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/

Place Country Category Surface
Bonita Springs, FL USA W100 Livestream  Clay
Gifu Japan W100 Livestream  Hard
Wiesbaden Germany W100 Livestream  Clay
Lopota Georgia W50 Livestream  Hard
Anapoima Colombia W35 Livestream  Clay
Boca Raton USA W35  Clay
Hammamet Tunisia W35  Clay
Nottingham Great Britain W35 Livestream
CC, C1, C5, C6
 Hard
S. MARGHERITA DI PULA Italy W35 Livestream
C2, C3, C4, C5
 Clay
Yecla Spain W35  Hard
Anapoima Colombia M25  Clay
Nottingham Great Britain M25 Livestream
CC, C1, C5, C6
 Hard
S. MARGHERITA DI PULA Italy M25 Livestream
C2, C3, C4, C5
 Clay
Sabadell Spain M25  Clay
Xalapa Mexico M25  Hard
ANTALYA Turkiye W15 Livestream  Clay
Antalya Turkiye M15 Livestream  Clay
Kursumlijska Banja Serbia W15  Clay
Kursumlijska Banja Serbia M15  Clay
Monastir Tunisia W15  Hard
Monastir Tunisia M15  Hard
Orange Park USA M15  Clay
Osijek Croatia W15  Clay
Osijek Croatia M15  Clay
Varberg Sweden W15  Clay

 

W35 Nottingham (GBR)
Tidsforskel: cet -1 time

1/8-finale: 570 Olga Helmi 🇩🇰 vs. Q 857 Arlinda Rushiti SUI 6-7(5), 3-6

R32
Q 857 Arlinda Rushiti SUI vs. (6) 524 Johanne Christine Svendsen 🇩🇰 6-0, 3-2 Ret’d
570 Olga Helmi 🇩🇰 vs. 669 Julie Belgraver FRA 6-0, 7-6(5)


M25 Nottingham (GBR)

Q16: 1638 Philip Hjorth 🇩🇰 vs. (15) 1293 Marcus Walters GBR 7-5, 6-2


M25 Santa Margherita di Pula (ITA) – Grus

Kvartfinale: (3) 310 Elmer Møller 🇩🇰 vs. (7) 377 Carlos Sanchez Jover ESP 6-2, 5-7, 3-6

1/8-finale
(7) 377 Carlos Sanchez Jover ESP vs. Q 2058 Marco Furlanetto ITA 6-1, 2-6, 6-2
(3) 310 Elmer Møller 🇩🇰 vs. 518 Federico Iannaccone ITA 6-1, 6-4

R32
518 Federico Iannaccone ITA vs. WC 1270 Daniele Minighini ITA 6-1, 6-1
(3) 310 Elmer Møller 🇩🇰 vs. 385 Louis Wessels GER 6-2, 6-2


M25 Sabadell (ESP) – Grus

Kvartfinale: 407 Eric Vanshelboim 🇺🇦 vs. (4) 270 Andrea Collarini ARG 3-6, 2-6

1/8-finale
(4) 270 Andrea Collarini ARG vs. Q 827 Iliyan Radulov BUL 6-1, 6-4
407 Eric Vanshelboim 🇺🇦 vs. (7) 324 Lorenzo Giustino ITA 6-4, 6-2

R32
(4) 270 Andrea Collarini ARG vs. WC 488 Imanol Lopez Morillo ESP 6-0, 6-2
Q 827 Iliyan Radulov BUL vs. LL 1418 Iker Urribarrens Ramirez ESP 6-3, 4-6, 6-3
407 Eric Vanshelboim 🇺🇦 vs. LL 962 Hayato Matsuoka JPN 6-4, 7-5
(7) 324 Lorenzo Giustino ITA vs. Q 789 Aleksandr Braynin UKR 1-6, 6-4, 6-1

(JR) Oliver Bønding 🇬🇧/(🇩🇰) vs. (3) 264 Nikolas Sanchez Izquierdo ESP 3-6, 1-6

Doubles

Finale: Eric Vanshelboim 🇺🇦/David Perez Sanz ESP vs. Alejandro Turriziani Alvarez/Daniel Rincon ESP 4-6, 4-6
Semifinale: Eric Vanshelboim 🇺🇦/David Perez Sanz ESP vs. Niels Visker NED/Svyatoslav Gulin 7-6(4), 6-0
Kvartfinale: Eric Vanshelboim 🇺🇦/David Perez Sanz ESP vs. 2 Anthony Genov BUL/Bruno Pujol Navorro ESP 2-6, 6-2, [10-7]
1/8-finale: Eric Vanshelboim 🇺🇦/David Perez Sanz ESP vs. Iker Urribarrens Ramirez/Jordi Garcia Mestre ESP 6-4, 6-1


W15 Varberg (SWE) 

1/8-finale
(4) 606 Rebecca Munk Mortensen 🇩🇰 vs. WC Jacquline Nylander Altelius 🇸🇪 4-6, 4-6
Q 1242 Olivia Gram 🇩🇰 vs. (7) 733 Sina Herrmann GER 4-6, 1-6

R32
(4) 606 Rebecca Munk Mortensen 🇩🇰 vs. Q Ines Faltinger AUT 1-6, 6-3, 6-2
WC Jacquline Nylander Altelius 🇸🇪 vs. WC 1351 June Bjork 🇸🇪 6-1, 6-1
==
(7) 733 Sina Herrmann GER vs. Q 1028 Alexandra Vasilyeva 6-4, 6-3
Q 1242 Olivia Gram 🇩🇰 vs. WC 1351 Louise Brunskog 🇸🇪 4-6, 6-2, 6-2
1056 Sarafina Olivia Hansen 🇩🇰 vs. 1172 Valerija Maija Kargina LAT 3-6, 0-6
(3) 526 Merel Hoedt NED vs. 1223 Tilde Stromquist 🇸🇪 6-3, 7-5

Qfi
1242 Olivia Gram 🇩🇰 vs. (15) Stina Larsson 🇸🇪 6-1, 7-5
(9) Divine Dasam Nweke NGR(🇩🇰) vs. (3) 1373 Milana Maslenkova UZB 1-6, 0-6

Q16
1242 Olivia Gram 🇩🇰 vs. Anastasia Pettersson 🇸🇪 6-3, 6-3
(15) Stina Larsson 🇸🇪 vs. Antonina Czajka POL 6-2, 1-6, [10-8]

Zoe Du Pasquier Jensen 🇩🇰 vs. (3) 1373 Milana Maslenkova UZB 0-6, 0-6
(9) Divine Dasam Nweke NGR(🇩🇰) vs. Isabell Ek 🇸🇪 6-0, 6-1

Doubles

Kvartfinale: Zoe Du Pasquier Jensen 🇩🇰/Valerija Maija Kargina LAT vs. Jacquline Nylander Altelius/Ida Johansson 🇸🇪 4-6, 3-6
1/8-finale: Zoe Du Pasquier Jensen 🇩🇰/Valerija Maija Kargina LAT vs. Aino Alkio/Ella Haavisto 🇫🇮 7-5, 3-6, [10-8]

<< tilbage


ITF Junior (uge 12)

J200 Targu Jiu (ROU) – Grus

Girls singles

1/8-finale: (1) 108 Laura Brunkel 🇩🇰 vs. 337 Armelie Justine Hejtmanek GER 6-2, 3-6, 5-7

R32
(1) 108 Laura Brunkel 🇩🇰 vs. WC 1256 Julia Maria Buculei ROU 6-1, 6-1
337 Armelie Justine Hejtmanek GER vs. 676 Alice Nicoleta Petrache ROU 6-2, 6-1

Girls doubles

Finale: Brunkel/Ionescu vs. Alesia Breaz/Cristiana Nicoleta Todoni ROU 6-3, 3-6, [10-8]
Semifinale: Brunkel/Ionescu vs. Alexandra Irina Anghel/Diana-Ioana Simionescu ROU 6-2, 7-5
Kvartfinale: Brunkel/Ionescu vs. Klara Nina Kucikova SVK/Alice Nicoleta Petrache ROU – walkover
1/8-finale: Laura Brunkel 🇩🇰/Eva Maria Ionescu ROU v. Vanessa Ioana Nocaci/Andreea Diana Popa ROU 6-2, 3-6, [10-6]


J200 Salsomaggiore (ITA) – Grus

Girls singles

R32: 277 Mille Mørk 🇩🇰 vs. (3) 97 Maya Iyengar USA 1-6, 3-6

Girls doubles

Semifinale: Mørk/Bartel vs. Mariia Drobysheva UKR/Denisa Zoldakova CZE 0-6, 3-6
Kvartfinale: Mørk/Bartel vs. Antonia Stoyanov NED/Noelia Manta SUI 7-6(5), 4-6, [10-6]
1/8-finale: 4 Mille Mørk 🇩🇰/Karla Bartel GER vs. Manuela Filardi Louza Vieira ITA/Asia Sundas ITA 7-5, 6-2


J60 Skopje (MKD) – Grus

Boys singles

1/8-finale: (8) 657 Rasmus Hembo Mathiasen 🇩🇰 vs. Q 2786 Erik Adrian Neacsa ROU 2-6, 0-6

R32
Q 2786 Erik Adrian Neacsa ROU vs. (11) 856 Marko Dragovic MNE 6-4, 6-1
(8) 657 Rasmus Hembo Mathiasen 🇩🇰 vs. Q 2911 Jan Kluczynski POL 6-1, 6-4

R64
Q 2911 Jan Kluczynski POL vs. 1541 Filip Stojanovski MKD 7-6(5), 6-0
(8) 657 Rasmus Hembo Mathiasen 🇩🇰 – bye
==
Q 3344 Emil Remsted 🇩🇰 vs. WC 2612 Milan Radojicic SRB 3-6, 6-3, 4-6

Qfi: (11) 3344 Emil Remsted 🇩🇰 vs. Rasmus M. Grindheim 🇳🇴

Q16
Rasmus M. Grindheim 🇳🇴 vs. (2) 2362 Jure Siftar SLO 6-1, 6-1
(11) 3344 Emil Remsted 🇩🇰 vs. WC Tomer Tiktinsky ISR

Q32
WC Tomer Tiktinsky ISR vs. Filip Mitevski MKD 4-6, 6-3, [10-7]
(11) 3344 Emil Remsted 🇩🇰 vs. 3540 Kan Musabegovic BIH 6-1, 6-4

Boys doubles

R32: Rasmus Hembo Mathiasen/Emil Remsted 🇩🇰 vs. Indrek Herman Raudkivi EST/Jan Kluczynski POL 4-6, 6-2, [9-11]


J30 Girona (ITA) – Grus

Boys singles

1/8-finale: 1364 Lucas Christmas Møller 🇩🇰 vs. (5) 901 Javier Gonzalez ESP 7-5, 2-6, [9-11]

R32
(5) 901 Javier Gonzalez ESP vs. Q 1826 Taiki Takizawa AUS 6-4, 6-1
1364 Lucas Christmas Møller 🇩🇰 vs. 1431 Itamar Verthaimer ISR 6-4, 7-6(2)

<< tilbage


Tennis Europe (Uge 18)

Cat 3 Amsterdam (NED) – Grus

U14 Girls singles

R32: (2) 202 Liva Viller Møller 🇩🇰 vs. 773 Ando Tiantsoa Ratre FRA 3-6, 4-6

R64
773 Ando Tiantsoa Ratre FRA vs. 611 Sterre Benschop NED 6-3, 6-3
(2) 202 Liva Viller Møller 🇩🇰 – bye

U14 Girls doubles

1/8-finale: Møller/Hagelberg vs. Arwa Galal NED/Aisha Galal 7-5, 4-6, [2-10]
R32: Liva Viller Møller 🇩🇰/Lily Audriana Hagelberg 🇫🇮 – bye

<< tilbage


UTR turneringer 

<< tilbage


Svenske turneringer (udvalgte) 

Livestream: https://tennis.se/play

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Opvisningskampe 


Davis Cup 

Livestream: https://video.daviscup.com/

Davis Cup Finals Group Stage – 10-15 september 2024
Group A Bologna (ITA): Holland, Belgien, Italien Brasilien
Group B Valencia (ESP): Australien Frankrig, Tjekkiet, Spanien
Group C Zhuhai (CHN): Tyskland, Slovakiet, USA, Chile
Group D Manchester (GBR): Canada, Argentina, Finland 🇫🇮, Storbritannien


World Group I september 2024

(1) Serbien vs. Grækenland
(2) Kroatien vs. Lithauen
(3) Sverige 🇸🇪 vs. Indien
(4) Kazakhstan vs. Danmark 🇩🇰
Polen vs. (5) Korea
(6) Schweiz vs. Peru
Egypten vs. (7) Ungarn
Norge 🇳🇴 vs. (8) Portugal
(9) Østrig vs. Tyrkiet
Taipei vs. (10) Bosnien/Herzegovina
(11) Israel vs. Ukraine
Japan vs. Colombia


<< tilbage


Billie Jean King Cup

Livescore: https://live.billiejeankingcup.com/en/tie-overview.php/ALL-LIVE

Finals – 12-17. november 2024

Vindere Qualifiers: Australien, Polen, Storbrittanien, USA, Japan, Tyskland, Slovakiet, Rumænien
Vinder og no. 2 2023: Canada, Italien, Vært: Spanien, WC Tjekkiet

Canada – bye
Tyskland vs. Storbritannien
Australien – bye
Slovakiet vs. USA
Spanien vs. Polen
Tjekkiet – bye
Japan vs. Rumænien
Italien – bye

 


Play-Offs 15-16 eller 16-17. november 2024

Tabere Qualifiers: 1. Schweiz, 2. Kazakhstan, 3. Frankrig,  4. Slovenien, 5. Belgien, 6. Ukraine, 7. Brasilien, 8. Mexico
No. 1-4 Group I Europe Africa: Holland, Østrig, Serbien, Danmark
No. 1-2 Gorup I Americas og Asia/Oceania: Columbia, Argentina, Kina, Kore

1. Schweiz vs. Serbien
2. Kazakstan vs. Korea
Columbia vs. 3. Frankrig
4. Slovenien vs. Holland
Kina vs. 5. Belgien
6. Ukraine vs. Østrig
7. Brasilien vs. Argentina
Danmark vs. 8. Mexico

 

<< tilbage


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil.)

<< tilbage

Forrige artikelCarolines come back efter 9 måneders indsats
Næste artikelDanmark spiller hjemme mod Mexico
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.