Godkendt indsats af Caroline Wozniacki. Toppræstation af Clara Tauson efterfulgt af lavt bundniveau. Skuffende resultater af Holger Rune og Rebecca Munk Mortensen

Efter en “pligtsejr” i 1. runde ved US Open overbeviste 33-årige Caroline Wozniacki med sejrene over Petra Kvitova og Jennifer Brady formentlig alle skeptikere om, at hun er tilbage på et højt stabilt niveau, hvor hun kan give de bedste spillere kamp til stregen.

US Open 2023: Caroline Wozniacki overgår alle forventninger efter 3 sejre

Sejrene betød at Caroline var fremme i 1/8-finalen, hvor hun skulle møde en af de største favoritter til titlen, 19-årige 6. seedede CoCo Gauff, og inden kampen var det store spørgsmål, om Caroline var i stand til at følge med i det høje tempo og modstå det pres, som den hårdslående amerikaner forventedes at sætte hende under.

Desuden var en helt afgørende forudsætning, at Caroline kunne begrænse antallet af fejl til et minimum, som det var tilfældet i kampen mod Brady, hvor Caroline efter lidt for mange fejl i starten af kampen var bagud med et sæt og et break i starten af 2. sæt, inden hun fik minimeret fejlene og gradvis overtog fuld kontrol over kampen.

Den første forudsætning opfyldte Caroline ganske fint i 1. sæt, hvor hun fik en drømmestart med et break i kampens første parti efter 15-40, og efter at have afværget et break ved 30-40 øgede hun til 2-0 efter et jævnbyrdigt parti, hvor Caroline udnyttede sin 3. fordel i partiet.

Imidlertid sneg der sig flere fejl ind i spillet, da Caroline i sit næste serveparti kom under pres efter dobbeltfejl til 15-30, og da hun overplacerede en god mulighed for at passere Gauff, var hun nede med 2 break-muligheder, og efter en fremprovokeret dansk fejl ved 30-40 var Gauff tilbage i sættet ved 2-2.

De næste 2 amerikanske servepartier blev vundet rent, hvorefter et par slagdueller ved stillingen 3-4 begge sluttede med fejl fra Caroline, der efter en direkte vinder på servereturneringen samt endnu en fejl efter en slagudveksling blev brudt rent, inden Gauff derefter udnyttede sin 3. sætbold til 6-3.

I 2. sæt fik Caroline minimeret antallet af fejl, og momentum svingede mere over til dansk side, hvorved Gauff konstant var under pres i egne servepartier, hvor hun afværgede 2 break-muligheder både ved 0-1 og 1-2 samt en enkelt mulighed, da hun udlignede til 3-3.
Presset på amerikanerens serv fortsatte, da hun ved 3-4 indledte med en dobbeltfejl, hvorefter Carolines “nye våben” i form af en forbedret forhånd satte Gauff under pres med en vinder til 15-30.
Efter en dobbeltfejl til 15-40 blev Caroline presset i bund i baghåndshjørnet, men en sublim cross baghånd i fødderne på Gauff gav det afgørende break, som banede vejen for, at Caroline med et rent serveparti vandt 2. sæt 6-4.

Udviklingen i kampen mindede om opgøret mod Brady, der blev totalt udmanøvreret i 3. sæt, og da Caroline indledte 2. sæt med endnu et break, øjnedes muligheden for en gentagelse mod den 19-årige amerikaner.

Imidlertid skete det stik modsatte, idet Gauff skærpede koncentrationen og overtog initiativet og satte Caroline under et voldsomt pres, som danskeren ikke havde det fornødne overskud til at stå imod, og derved blev resten af kampen totalt domineret af Gauff, der vandt de næste 6 partier i træk og sikrede den samlede sejr 6-3, 3-6, 6-1.

Konklusionen efter US Open må være, at Caroline allerede er tilbage på et niveau, hvor hun kan gøre sig gældende mod de bedste, og især forhånden er tilsyneladende blevet endnu bedre end tidligere.

Til gengæld er der brug for at forbedre serven, og afslutningen af kampen mod Gauff tyder på, at Caroline endnu ikke i samme grad som tidligere kan “løbe solen sort”.

For at tage det næste skridt mod toppen kræves formentlig, at Caroline får endnu flere kampe i kroppen, men det er dog ikke planen, at hun spiller turneringer resten af året, hvor hun til gengæld vil træne målrettet på at komme i endnu bedre fysisk form og forbedre nogle detaljer, så hun kan toppræstere ved Australian Open til januar.

Caroline har udtrykt ønske om at deltage ved OL i Paris i 2024, hvilket formentlig forudsætter, at “The Panel” giver dispensation, da Caroline ikke kan nå at opfylde kravet om at repræsentere Danmark i Billie Jean King Cup mindst 2 gange inden.
Mulighederne for at deltage alligevel er tidligere beskrevet i et svar fra Dansk Tennis Forbund.

Flere indgange til OL 2024 for Caroline Wozniacki

Gauff var med sejren over Caroline videre til kvartfinalen, hvor det var forventet, at turneringens topseedede Iga Swiatek ventede, men den polske verdens-etter blev sensationelt sendt ud af turneringen i 1/8-finalen af 20. seedede Jelena Ostapenko, der vandt 3-6, 6-3, 6-1.

Ostapenko er kendt for store udsving på top- og bundniveau, og sidstnævnte blev tilfældet i kvartfinalen, hvor Gauff ubesværet vandt 6-0, 6-2.

Semifinalen blev et revancheopgør fra finalen i Cincinnati, hvor Gauff vandt 6-3, 6-4 over 10. seedede Karolina Muchova, der i sin kvartfinale vandt 6-0, 6-3 over 30. seedede Sorana Cirstea.
Muchova fik dog ikke revanche, idet Gauff natten til fredag dansk tid vandt 6-4, 7-5, og dermed er hun for 2. gang i karrieren i en Grand Slam finale.
Sidste år kunne hun dog ikke stille meget op mod Iga Swiatek i finalen ved French Open, hvor Swiatek vandt 6-1, 6-3

Ovenstående oversigt viser Gauff’s ved til finalen, hvor modstanderen ikke uventet bliver 2. seedede Aryna Sabalenka, hvis vej til finalen fremgår herunder.

I semifinalen var der dog undervejs meget, der tydede på, at finalisten ville blive 17. seedede Madison Keys, der – efter sikre sejre 6-1, 6-3 over 3. seedede Jessica Pegula i 1/8-finalen og 6-1, 6-4 over 9. seedede Marketa Vondrousova i kvartfinalen – vandt 1. sæt 6-0 og førte 5-3 i 2. sæt over Sabalenka, der dog brød rent til 5-5 og efterfølgende vandt 7-1 i tiebreak

Keys førte også 4-2 i 3. sæt, men Sabalenka brød straks tilbage og afværgede derefter selv 2 break-muligheder, inden Sabalenka efter match-tiebreak vandt 0-6, 7-6(7-1), 7-6(10-5).

Uanset resultatet i finalen overtager Sabalenka 1. pladsen på WTA-ranglisten foran Swiatek.
Gauff kan med en sejr avancere til 3. pladsen foran Elena Rybakina og Jessica Pegula – ellers bliver hun no. 5

Finalen spilles lørdag kl. 22:00 dansk tid og vises på både Eurosport 1 og 6’eren med optakt fra kl. 21:30.

I samme (nederste) halvdel som Sabalenka mødte 20-årige Clara Tauson i 1. runde 27. seedede Anastasia Potapova, der ligesom danskeren har en offensiv tilgang til spillet, og derfor afhang udfaldet af kampen i høj grad af, hvem der bedst var i stand til at få initiativet og samtidig minimere de fejl, som er en uundgåelig konsekvens af den offensive spillestil.

Et godt eksempel på førnævnte var kampens første parti, hvor begge på skift pressede hinanden, men Clara havde et lille overtag, som efter 40-40 gav den første danske break-mulighed, som dog blev afværget, og det samme var tilfældet efter endnu en mulighed, men den 3. break-mulighed blev udnyttet med en ren longline vinder på servereturneringen.

Efter endnu et break til hver vandt Clara sit eget serveparti efter 40-0 og 40-30, og hun udbyggede forspringet med endnu et break efter et tæt parti, hvor Potapova havde 3 muligheder for at afgøre partiet, men Clara bevarede kontakten, bl.a. med en følt stopbold, og en efterfølgende velplaceret bold i fødderne på Potapova, der blev presset til en fejl, gav ny dansk break-chance, som gav dobbelt break til 4-1 efter fejl fra Potapova, der virkede stadig mere frustreret og ude af balance.

Dog bevirkede 2 store danske fejl og en uskarp flugtning, at Clara kom bagud 0-40 i sit næste serveparti, hvor Potapova brød rent til 2-4, da hun pressede Clara til et vinderoplæg.
Da Clara servede for sættet ved 5-4 kom hun igen bagud 0-40 efter 3 danske fejl, og selvom de 2 første break-muligheder blev afværget, var Potapova helt tilbage med momentum, da Clara blev presset til en fejl, som betød udligning til 5-5.

De første 10 partier blev afgjort efter break, og de næste 2 partier var ingen undtagelse, da Clara brød til 6-5 på den 2. break-mulighed efter 15-40, og hun havde desuden sætbold i egen serv efter en vinder til 40-30, men Potapova skruede op for tempoet og fremtvang en fejl og afværgede derved sætbolden, og hun udlignede til 6-6 efter sin 2. break-mulighed, hvor Clara ikke kunne kontrollere en flugtning.

I den afgørende tiebreak trak Clara det længste strå, da hun holdt fast i et minibreak til 3-2, hvorved hun vandt 7-4.

Clara Tauson
© 2023 Jimmie48 Tennis Photography
This photo is available for editorial usage. Please contact: licensing@j48tennis.net
Unauthorized editorial or commercial usage is fee-liable. – Clara Tauson (1. runde)

I 2. sæt indledte Clara med et rent serveparti, og Potapova udlignede til 1-1 efter 40-30, men i resten af sættet var det kun Potapova, der i et enkelt tilfælde vandt sit serveparti til 4-2 efter 40-30.
Den matematiske konsekvens blev derfor, at Potapova – efter break til 5-2 ved 15-40 og rent dansk break til 3-5 – med break ved 15-40 vandt sættet 6-3, så kampen måtte afgøres i 3 sæt.

Anastasia Potapova
© 2023 Jimmie48 Tennis Photography
This photo is available for editorial usage. Please contact: licensing@j48tennis.net
Unauthorized editorial or commercial usage is fee-liable. – Anastasia Potapova (1. runde)

Clara var tæt på at sætte 40-0 overstyr, men hun afværgede dog alle 3 break-muligheder, da hun udlignede til 1-1, hvorefter begge spillere vandt deres servepartier frem til 3-3.
I det 7. parti – som i dette tilfælde levede fuldt ud op til betegnelsen “det psykologiske” – afværgede Potapova alle 3 danske break-muligheder ved 0-40, og hun havde selv en enkelt fordel, inden hun afværgede yderligere en dansk break-mulighed, og hun spillede sig frem til endnu en mulighed for at afgøre partiet, men efter yderligere 3 break-muligheder lykkedes det omsider for Clara på den 7 mulighed at afgøre partiet.

Derefter afværgede Clara selv 2 break-muligheder, inden hun vandt sit serveparti til 5-3, og da Potapova servede for at blive i kampen, udnyttede Clara sin første matchbold efter 40-40 og sikrede sejren 7-6(4), 3-6, 6-3.

Kampens jævnbyrdighed understreges af, at Clara totalt vandt 1 point mere end sin modstander (107-106), og at begge udnyttede 8 break-muligheder (Clara efter 19 forsøg og Potapova efter 12 forsøg)

Clara Tauson
© 2023 Jimmie48 Tennis Photography
This photo is available for editorial usage. Please contact: licensing@j48tennis.net
Unauthorized editorial or commercial usage is fee-liable. – Clara Tauson (1. runde)

Den opløftende indsat fra Clara, der dominerede mod slutningen af kampen mod Potapova, skabte forhåbninger om, at Clara ville have en god chance i 2. runde, hvor hun mødte den 1 år ældre amerikaner no. 58 Peyton Stearns.
Ikke mindst havde sejren 6-4, 6-1 i Cleveland over no. 11 Barbora Krejcikova viste, at Clara er i stand til at vinde over nogle af de bedste spillere, når hun rammer sit topniveau.

Imidlertid fandt Clara ikke de samme takter mod Stearns, der til gengæld fra starten tog initiativet og satte sig på kampen og lagde et pres på Clara, som ikke formåede at finde et modtræk.

Peyton Stearns
© 2023 Jimmie48 Tennis Photography
This photo is available for editorial usage. Please contact: licensing@j48tennis.net
Unauthorized editorial or commercial usage is fee-liable. – Peyton Stearns (2. runde)

Stearns indledte kampen med et rent serveparti, hvorefter Clara blev brudt ved 30-40, og Stearns førte 3-0 efter endnu et rent serveparti, inden Clara kom på tavlen til 1-3 efter at have afværget en break-mulighed.
Clara havde dog 2 muligheder for at bryde tilbage og skabe fornyet spænding efter 15-40 i det næste amerikanske serveparti, men begge blev afværget, hvorefter Clara vandt begge sine næste servepartier og reducerede til både 2-4 og 3-5, inden Stearns med endnu et rent serveparti vandt sættet 6-3.

I 2. sæt blev Clara brudt på den 3. break-mulighed i det første serveparti, og da hun blev brudt rent til 0-3 var al spænding om udfaldet forsvundet, og Clara vandt blot 2 point i alt, siden hun blev brudt i starten og frem til 5-0, hvor Clara dog vandt 2 point mere, inden Stearns udelte et “æg” og vandt 6-3, 6-0.

Clara Tauson
© 2023 Jimmie48 Tennis Photography
This photo is available for editorial usage. Please contact: licensing@j48tennis.net
Unauthorized editorial or commercial usage is fee-liable. – Clara Tauson (2. runde)

Stearns vandt derefter i 3. runde 6-4, 6-3 over no. 60 Katie Boulter, og hun vandt desuden 1. sæt i tiebreak i 1/8-finalen mod Marketa Vondrousova, der et par uger forinden vandt 6-2, 7-5 over Caroline Wozniacki i Montreal.

Vondrousova vandt dog de næste 2 sæt, hvorefter hun i kvartfinalen som nævnt blev besejret af Madison Keys .

US Open blev et nyt eksempel på, at Clara stadig har problemer med at finde et stabilt højt niveau over flere kampe, men der er dog fortsat grund til at se optimistisk på hendes fremtidige muligheder, hvis hun undgår for mange bump på vejen med skader, så hun får mulighed for at blive både fysisk og mentalt klar til kommende opgaver.

Oprindeligt var Clara tilmeldt en ITF W80 turnering i Le Neubourg i Frankrig i næste uge, selvom hun i de efterfølgende uger er på Entrylisten til WTA 250 Guangzhou i Kina, hvor hun ugen efter forventes at spille kvalifikation til WTA 250 Ningbo og derefter kvalifikation til WTA 1000 China Open i Beijing.
Dog er Clara efterfølgende frameldt turneringen i Frankrig, hvilket i øvrigt samtidig betyder, at Johanne Christine Svendsen er direkte i hovedturneringen i samme turnering, hvor Olga Helmi forventes at spille kvalifikation.

En kryptisk melding fra Clara har skabt tvivl om, hvorvidt Carlos Mendoza fortsætter som træner for Clara, der midlertidig havde Lars Christensen som coach ved US Open, men Tennisavisen har ikke fået svar på en forespørgsel om, hvem der ledsager Clara i Kina.

Der er endnu heller ingen officiel udmelding om, hvorvidt Lars Christensen fortsætter som træner for Holger, men efter ophøret af samarbejdet med Patrick Mouratoglou – sammenholdt med udmeldinger fra Aneke Rune til danske medier – peger pilen dog i den retning, men der forventes en snarlig udmelding herom.

US Open 2023: Holger Rune uden gejst har brug for grundig evaluering om fremtidig setup

Usikkerhed og forvirring efter udskiftninger i Holgers spillerboks har uden tvivl været medvirkende årsag til, at Holger siden Wimbledon ikke har præsteret tilsvarende resultater, som har bragt ham op som no. 4 på ATP-ranglisten, men når der bliver en afklaring af trænersituationen, kan Holger formentlig igen fokusere fuldt ud på den fortsatte udvikling og – ikke mindst – genfinde den harmoni og spilleglæde, som er en absolut forudsætning for at toppræstere.

I næste uge spiller Holger Davis Cup for Danmark mod Brasilien i Royal Stage i Hillerød, hvor han på det forudgående pressemøde næppe undgår at svare på spørgsmål om det fremtidige setup.

Opgøret er en gylden mulighed for at få nogle kampe, som Holger – efter en længere periode med ganske få kampe – har brug for, og et par sejre vil uden tvivl samtidig være godt for at genfinde selvtilliden, inden Holger efter Laver Cup ugen efter Davis Cup igen får mulighed for at optjene point til ATP-ranglisten ved ATP 500 Beijing og ATP 1000 Shanghai.

Trods de tidlige exits i både Toronto, Cincinnati og US Open, bevarer Holger 4. pladsen på ATP-ranglisten, og han bevarer desuden 7. pladsen på racelisten, da de øvrige resultater ved US Open flaskede sig på en måde, så ingen af de bagvedliggende spillere kunne overhale Holger.
Dog er forspringet skrumpet, så Holger risikerer at glide ud af top 8 på racelisten, hvis sejrene fortsat udebliver i den kommende periode.

Holger var seedet til en semifinale, hvor han kunne have mødt Novak Djokovic, men i stedet mødte serberen den 20-årige amerikaner Ben Shelton, der fik wildcard til US Open for 1 år siden, hvor han var no. 171 på ATP-ranglisten.
Han måtte dog dengang nøjes med en enkelt kamp efter nederlag 6-7(6), 6-3, 6-7(5), 7-6(8), 3-6 i en tæt 5-sætter mod Nuno Borges (POR).
Senere sluttede Shelton 2022-sæsonen med 3 Challenger titler i træk, hvorved han sluttede året som no. 96, og i løbet af 2023 er han avanceret yderligere til sin hidtil bedste rangering som no. 35, hvilken han kommer til at overgå, idet han med semifinalen er i top 20.

På vej mod semifinalen vandt Shelton 6-4, 6-3, 4-6, 6-4 i 1/8-finalen over 14. seedede Tommy Paul og i kvartfinalen 6-2, 3-6, 7-6(7), 6-2 over 10. seedede Frances Tiafoe.

Som ventet kunne den unge amerikaner ikke forhindre, at Djokovic igen er i en Grand Slam finale, men der blev dog en smule spænding i 3. sæt, efter at serberen havde vundet komfortabelt 6-3, 6-2 i de 2 første sæt, og han var tilsyneladende på vej mod en stensikker sejr, da han i 3. sæt førte 4-2.
En svigtende førsteserv og flere – efter Djokovic målestok – usædvanlige fejl banede dog vejen for, at Shelton brød tilbage og udlignede til 4-4, og amerikaneren havde desuden en sætbold i serberens serveparti ved 4-5.

Djokovic udlignede dog til 5-5 og han genfandt sejrskursen, da han efter et break ved 15-40 kunne serve for kampen, og efter at have afværget 2 break-muligheder havde Djokovic sin første matchbold, som dog ikke blev udnyttet, og det lykkedes for Shelton at tvinge sættet i tiebreak.
Efter 2 mini-breaks førte Djokovic 5-1, men der blev alligevel skabt en smule spænding, da Shelton reducerede til 4-5, inden Djokovic dog lukkede kampen 6-3, 6-2, 7-6(4).

De fleste havde formentlig forventet en gentagelse af finalen ved Wimbledon mellem Djokovic og 1. seedede Carlos Alcaraz, men det blev forpurret af 3. seedede Daniil Medvedev, der natten til lørdag vandt 7-6(3), 6-1, 3-6, 6-3, efter at han i kvartfinalen havde vundet over sin gode ven 8. seedede Andrey Rublev, der med en sejr kunne have overtaget 4. pladsen på ranglisten fra Holger, der desuden beholdt 7. pladsen på racelisten, da Alcaraz med sejr 6-3, 6-2, 6-4 i kvartfinalen forhindrede, at Alexander Zverev skubbede Holger til 8. pladsen.

Som det fremgår herunder fører Djokovic 9-5 i indbyrdes opgør, men da de mødtes i US Open finalen for 2 år siden, vandt Medvedev 6-4, 6-4, 6-4.

Ligesom kvindernes finale lørdag, vises søndagens finale kl. 22:00 dansk tid på både Eurosport 1 og 6’eren med optakt fra kl. 21:30.

Der var også dansk deltagelse i juniorudgaven af US Open, hvor 17-årige Rebecca Munk Mortensen for sidste gang havde mulighed for at spille junior Grand Slam, inden juniortiden slutter til Nytår.

Resultatmæssigt blev den sidste junior Grand Slam dog en skuffelse efter nederlag 4-6, 6-3, 1-6 mod den 17-årige tjekke Nikola Bartunkova, der er rangeret 10 pladser under Rebecca, der er no. 22.

Rebecca havde ikke marginalerne på sin side i starten af kampen, hvor hun efter et par tætte partier kom bagud 0-2, men momentum skiftede derefter, og Rebecca bragte sig foran 3-2, og kun en “svineheldig” hawkeye-kendelse hindrede 4-2, og i stedet udlignede tjekken til 3-3 efter et par store danske fejl.

Midt i sættet havde Rebecca tilsyneladende næseblod, og hun fik behandling ved en medical timeout, inden kampen kunne genoptages.
Efter endnu et break vandt Bartunkova sættet 6-4, selvom Rebecca havde overtaget det meste af tiden, men fejlprocenten var lige i overkanten.

Det samme var tilfældet i starten af 2. sæt, hvor Rebecca stadig havde overtaget, 4-5 dobbeltfejl og yderligere nogle fejl bevirkede, at Rebecca nærmest forærede sin modstander et break i det første parti, som varede 15-minutter.

Trods den dårlige start mistede Rebecca ikke modet og troen, og hun brød både tilbage og  bragte sig foran 4-2 med yderligere et break, selvom fejlene fortsat var et problem.
I sit næste serveparti satte Rebecca 40-0 overstyr, men hun bevarede alligevel fokus og kæmpede videre, hvorved Rebecca vandt sættet 6-3 og tvang kampen ud i et afgørende 3. sæt.

Fejlprocenten var stadig for høj, og en kæmpe afbrænder på et smash og yderligere et par fejl blev årsag til, at Rebecca kom bagud 0-2, og kampgejsten og troen forsvandt tilsyneladende gradvist, og derved kunne Bartunkova uden for alvor at blive presset i resten af kampen sikre sejren 6-4, 3-6, 6-1.

Rebecca Munk Mortensen
Foto: Sportsfotograf.com – Rebecca Munk Mortensen

Rebecca var også med i Girls doubles, hvor hun sammen med 17-årige Kristiana Sidorova mødte de 13-årige amerikanske tvillingesøstre Kristina og Annika Penickova, der havde fået et wildcard.

Kampen blev en ny dansk skuffelse, idet de to amerikanske piger, som udstrålede størst sejrsvilje, vandt 6-3, 7-5, hvorved Rebecca måtte forlade sin sidste junior Grand Slam efter exit i 1. runde i både single og double.

Oliver Bønding
Foto: Privat – Oliver Bønding

Der var også en dansker med i både Boys singles og doubles, hvor 16-årige Oliver Bønding var blandt deltagerne.
Oliver, der har både britisk, amerikansk og dansk pas, spiller under britisk flag, og selvom han efter denne sæson stadig har 2 år som junior, er han allerede i top 50 på junior-ranglisten, hvor 17-årige Henry Searle er eneste britiske junior med en højere rangering som no. 4.

Oliver fik en uheldig lodtrækning ved Wimbledon, hvor han i 1. runde mødte 2. seedede Rodrigo Pacheco Mendez (MEX), der vandt 6-4, 6-4.
Ved US Open var heldet heller ikke med Oliver, da han mødte ranglistens no. 1 Yaroslav Demin, men alligevel gav han sin modstander kamp til stregen, idet han havde sætbold i 1. sæt, og han førte desuden 2-0 i 2. sæt, inden den topseedede modstander vandt kampen 7-5, 6-4.

Sammen med sin spanske makker Alejandro Melero Kretzer vandt Oliver i 1. runde i double 6-7(5), 7-6(3), [10-6] over det tjekkiske par Jakub Filip og Jan Hrazdil, og de mødte derefter i 1/8-finalen det svensk-estiske par Max Dahlin og Oliver Ojakaar, der vandt 6-2, 7-5.

Træningsbasen for Oliver er siden nedenstående portræt flyttet til Barcelona i Spanien.

Portræt: 15-årige Oliver Bønding med dansk pas top junior i Storbritannien

Forrige artikelVeteranernes holdmestre
Næste artikelTurneringer uge 37: Davis Cup mod Brasilien kan blive næstsidste skridt på vejen mod Finals 2024
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.