Caroline Wozniacki møder i 1. runde en kvalspiller, og hun tilskrives gode muligheder mod Beatriz Haddad Maia i næste runde. Holger Rune kan i eventuel kvartfinale møde Alcaraz eller få revanche mod Struff

Ugens helt store begivenhed på tennisfronten er Mutua Madrid Open, hvor både den kvindelige og mandlige elite er samlet, og turneringen afvikles med med 96 deltagere i hovedturneringen i både WTA 1000 og ATP 1000.
De 32 seedede er oversiddere i 1. runde (R128), hvorved disse spillere skal vinde 6 kampe for at vinde titlen.
En useedet vinder skal gennem 7 kampe, og hvis en spiller fra kvalifikationen går hele vejen, kræver det 9 sejre.

Caroline Wozniacki har fået wildcard til turneringen, hvor hun ikke kan være utilfreds med sin lodtrækning, da hun i 1. runde møder en spiller fra kvalifikationen, inden hun i en eventuel 2. runde møder den 11. seedede brasilianer Beatriz Haddad Maia, der ikke har vist imponerende resultater de seneste par måneder.

Det bliver dog ikke Clara Tauson, der bliver Carolines modstander i 1. runde, idet Clara mandag trak sig efter 1. sæt i 1. kvalrunde mod no. 117 Rebecca Sramkova (SVK).
Clara har de seneste uger spillet et væld af kampe, og både ved WTA 1000 Miami og Billie Jean King Cup samt i sidste uge ved WTA 125 Oeiras spillede hun på et konstant højt niveau.
De mange kampe har dog sat sine spor, og selvom hun ifølge Lars Christensen kun spillede på 10 procent førte hun 5-2 i 1. kvalrunde mod Sramkova inden energien slap helt op, så slovakken – trods 3 danske sætbolde – alligevel vandt sættet 7-6(6), hvorefter Clara trak sig fra kampen.

Clara har brug for flere point til ranglisten, hvis hun skal gøre sig håb om at kvalificere sig til OL, men det kan blive et dilemma, om hun bør droppe en WTA 125 i næste uge for ikke at stå i samme situation ugen efter ved kvalifikationen til WTA 1000 i Rom, hvor Clara kan hente mange point, hvis hun er fuldt restitueret og kan finde de samme takter, som førte til sejren over Maria Sakkari ved Billie Jean King Cup i Portugal.

BJK C 2024: Afgørende dansk 2-0 føring efter storspil af både Johanne og Clara, der blomstrede mod Sakkari

Hvis Caroline klarer sig videre til 1/8-finalen kan hun møde 19. seedede Emma Navaroo, der i Indian Wells vandt over både Elina Ssvitolina og Aryna Ssabalenka, inden hun i kvartfinalen blev besejret af Maria Ssakkari, som potentielt kan blive Carolines modstander i kvartfinalen, hvis de begge når dertil.

Caroline Wozniacki
© 2024 Jimmie48 Tennis Photography
This photo is available for editorial usage. Please contact: licensing@j48tennis.net
Unauthorized editorial or commercial usage is fee-liable.- Caroline Wozniacki

De største danske forventninger eller forhåbninger er naturligvis knyttet til Holger Rune, der er seedet 11, og da han er oversidder i 1. runde og placeret i nederste halvdel af lodtrækningen, træder han ind i turneringen fredag, hvor han møder vinderen af opgøret mellem no. 41 Mariano Navone (ARG) og no. 46 Alexei Popyrin (AUS), og i en eventuel 1/8-finale er 24. seedede Tallon Griekspoor (NED) det bedste bud på en mulig modstander.

Da Holger sidste uge faldt fra no. 7 til 12 på ranglisten, kan han allerede i 1/8-finalen møde en højere rangeret spiller, og bedømt på de øvrige topspilleres dagsform er det nærmest et lykketræf, at Holger er samme 1/8-del som 7. seedede Andrey Rublev, der i øjeblikket befinder sig i en formmæssig bølgedal efter 4 nederlag i træk mod no. Jiri Lehecka i Indian Wells, no. 60 Tomas Machac i Miami, no. 46 Aalexei Popyrin i Monte-Carlo og senest no. 88 Brandon Nakashima.

Det er derfor mere sandsynligt, at Holger i en  eventuel 1/8-finale møder 27. seedede Alejandro Davidovich Fokina, som sidste år vandt 7-6(1), 5-7, 7-6(5) over Holger i Madrid i den første af de 2 højdramatiske kampe, som de spillede mod hinanden sidste år, hvor Holger fik revanche, da han i 3. runde ved Wimbledon vandt 6-3, 4-6, 3-6, 6-4, 7-6(8), efter at Fokina havde misbrugt en matchbold med en underhåndsserv, som Holger straffede.

Herunder et tilbageblik på Holgers deltagelse i Madrid sidste år.

ATP 1000 Madrid: Holger Rune “snublede” i 3. runde og kan nu samle kræfter til Rom og Paris

Klarer Holger sig videre til kvartfinalen kan han møde 2. seedede Carlos Alcaraz, der hverken deltog i Monte-Carlo eller Barcelona, og derfor er det uvist, om han kan spille sig forbi 28. seedede Lorenzo Musetti i 1/8-finalen og i kvartfinalen 13. seedede Ugo Humbert eller formstærke 23. seedede Jan-Lennard Struff, der nærmest blæste Holger ud af banen i semifinalen ved ATP 250 München, hvor han derefter overtog den titel, som Holger forsvarede for et år siden.

Efter kampen blev det dog oplyst, at Holger havde været syg hele ugen, og derfor er det en smule overraskende, at Holger overhovedet stillede op til kampen, der til forveksling mindede om opgøret i Miami, hvor Holger blev totalt udspillet af no. 58 Fabian Marozsan (HUN), der vandt 6-1, 6-1 over Holger, der også dengang stillede op med sygdom i kroppen.

Det kan på ingen måde være gavnlig for Holgers egen selvforståelse og selvtillid at indkassere et sådant nederlag, der ikke kan bortforklares med, at modstanderne spillede deres “livs kamp”, hvilket de også fik lov til af Holger, der var milevidt fra de niveau, som berettiget kan forventes af ham – ikke mindst efter det høje niveau, som Holger ugen forinden havde vist mod både Grigor Dimitrov og Jannik Sinner, der i kvartfinalen i Monte-Carlo med det yderste af neglene vandt 6-4, 6-7(6), 6-3 over Holger, der dagen forinden havde tilbragt ca. 5 timer på banen, inden han havde færdigspillet en afbrudt kamp mod Sumit Nagal og derefter 3½ time mod Dimitrov i 1/8-finalen.

Hvis Holger kan ryste nederlaget mod Struff af sig og genfinder det høje niveau, er en semifinale ikke urealistisk, og det samme gælder en finaleplads, da chancerne mod potentielle semifinale modstandere som 4. seedede Alexander Zverev, 8. seedede Hubert Hurkacz og12.seedede Taylor Fritz umiddelbart forekommer større end mod 1. seedede Jannik Sinner, 3. seedede Daniil Medvedev, 5. seedede Casper Ruud, 6. seedede Stefanos Tsitsipas, 9. seedede Grigor  Dimitrov og outsideren Rafael Nadal, der alle er samlet i modsatte halvdel.
Ruud og Tsitsipas har for alvor fundet grusformen, da de begge var i finalen i både Monte-Carlo og Barcelona med en titel til hver, men det er dog tvivlsomt, om de kan bevare momentum for 3. turnering i træk.

IMG Future Stars Tennis Event 2024 Athen
Foto: IMG – Elli Vizantiou (CEO of Tatoi Club), Holger Rune

Inden Holger tager til Madrid, har han været i TATOI Club i Athen i forbindelse med “IMG Future Stars Tennis Event” for nogle af Verdens bedste U12 spillere, og blandt deltagerne var den danske U12 mester Philip Hartvigsen Dianati.
Sidste år deltog søstrene Emilia & Philippa Henningsen i et tilsvarende arrangement.

Efter planen skulle Holger spille en opvisningskamp mandag mod Francisco Cerundolo, der dog var skadet, og i stedet spillede Holger et sæt mod to grækere samt lidt double med nogle af børnene.

IMG Future Stars Tennis Event 2024 Athen
Foto: IMG – Holger Rune i Tatoi Club, Athen

Udover turneringen i Madrid kan det også være interessant at følge nogle af de øvrige danske spillere, som er i aktion i denne uge.
Johanne Christine Svendsen var sammen med Clara Tauson med til at sikre dansk succes ved Billie Jean King Cup, idet de begge vandt samtlige singler og dermed afgørende 2-0 føring i alle kampe efter nederlaget mod Østrig, hvor Caroline måtte trække sig på grund af sygdom.

Johanne spillede i et par af kampene på et ekstremt højt niveau, men til gengæld var der også kampe med store udsving, men hun fandt alligevel nogle mentale resurser frem, når kampene skulle afgøres.
Hvis Johanne kan bygge videre på det og desuden finde større stabilitet i sit spil, er alle forudsætninger til stede for, at hun kan nå langt – og måske endda snuppe titlen – ved W35 Nottingham i Storbritannien.
Turneringen kan følges på ITFs livestream.

Herunder et genhør af Johannes egen vurdering af sin indsats ved BJK Cup og perspektiverne for den videre karriere.

Johanne bliver ofte af de øvrige spillere kaldt Joe, og det samme gør det Danske Davis Cup holds doublespecialist Johannes Ingildsen, der i sidste uge vandt karrierens første ATP Challenger titel sammen med hans svenske makker Simon Freund.

I denne uge er det dansk-svenske makkerpar igen på spil, idet de deltager i ATP Challenger 75 Savannah i Georgia (USA).
Kampene kan følges på Challengertv.

CH 75 Tallahassee: Johannes Ingildsen og Simon Freund vinder deres første Challenger titel

Resultatformidlingen herunder indeholder også juniorturneringer med dansk deltagelse, men da der næsten aldrig er hverken livescore eller livestream fra kampene, bliver de sjældent nævnt i selve optakten.

Der gøres dog en undtagelse denne gang, idet der er dansk deltagelse i en af de største junior turneringer i J500 kategorien i Offenbach i Tyskland, hvor både Billie Jean King Cup debutanten Laura Brunkel og Sara Børkop er blandt deltagerne.

Desuden kan nævnes, at den norske komet Nicolai Budkov Kjaer, der er no. 4 på ITF junior-rangliste, er seedet 1 i Boys singles, hvor dansk-britiske Oliver Bønding er seedet 3.
Oliver blev forleden britisk mester i U18, hvilket belønnes med et wildcard til kvalifikationen til Wimbledon.

UK U18 mester 2024
Foto: Privat – Oliver Bønding

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive. opdateret.
Nordiske flag: 🇩🇰 – 🇸🇪 – 🇳🇴 – 🇫🇮

Udvalgte kampe søndag 28. april

Billede: (Foto: Hopman Cup) Holger Rune 🇩🇰 R32 kl. 11:00

WTA/ATP 1000 Madrid – TV 2 Sport X/Play, WTA: WTATV.com, ATP: Tennistv.com

Manolo Santana Stadium – start 11:00
Mayar Sherif EGY vs. 4 Elena Rybakina KAZ – WTA
NB 1230: 7 Andrey Rublev vs. 27 Alejandro Davidovich Fokina ESP – ATP
NB 1600: 2 Carlos Alcaraz ESP vs. Thiago Seyboth Wild BRA – ATP
NB 2000: WC Robin Montgomery USA vs. 2 Aryna Sabalenka – WTA
Denis Shapovalov CAN vs. 4 Alexander Zverev GER – ATP

Arantxa Sanchez Stadium – start 11:00
11 Holger Rune 🇩🇰 vs. 24 Tallon Griekspoor NED – ATP (TV 2 Sport X)
NB 1300: 20 Anastasia Pavlyuchenkova vs. 10 Daria Kasatkina – WTA
7 Marketa Vondrousova CZE vs. Mirra Andreeva – WTA
21 Caroline Garcia FRA vs. 12 Jasmine Paolini ITA – WTA
15 Tommy Paul USA vs. 21 Francisco Cerundolo ARG – ATP

Stadium 3 – start 11:00
13 Ugo Humbert FRA vs. 23 Jan-Lennard Struff GER – ATP
Yulia Putintseva KAZ vs. Caroline Dolehide USA – WTA
8 Hubert Hurkacz POL vs. Daniel Altmaier GER – ATP
18 Sebastian Baez ARG vs. 12 Taylor Fritz USA – ATP
13 Danielle Collins USA vs. Q Jaqueline Adina Cristian ROU – WTA

Court 4 – start 11:00
Ashlyn Krueger USA vs. Q Sara Bejlek – WTA
4 x Doubles kampe

====

WTA/ATP Challenger – WTA: Bet365/Unibet/Oddset, ATP: www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

CH 75 Savannah (GA, USA)

====

ITF World Tennis Tour
Livestream: live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: live.itftennis.com/en/live-scores/

Rang- og Entrylister opdateres jævnligt på dette link. : WTAATPITF GirlsITF Boys


ATP Tour & WTA Tour  

ATP/WTA 1000 Mutua Madrid Open (ESP) – Grus

📺TV 2 Sport X/Play, ATP: Tennistv.com, WTA:WTATV.com

Men’s singles

1/8-finale
8 Hubert Hurkacz POL vs. 12 Taylor Fritz USA
4 Alexander Zverev GER vs. 21 Francisco Cerundolo ARG
7 Andrey Rublev vs. 24 Tallon Griekspoor NED
2 Carlos Alcaraz ESP vs. 23 Jan-Lennard Struff GER

R32
1 Jannik Sinner ITA vs. Pavel Kotov
16 Karen Khachanov vs. Flavio Cobolli ITA
Jakub Mensik CZE vs. Felix Auger-Aliassime CAN
5 Casper Ruud 🇳🇴 vs. 29 Cameron Norrie GBR

3 Daniil Medvedev vs. 25 Sebastian Korda USA
17 Alexander Bublik KAZ vs. 14 Ben Shelton USA
PR Rafael Nadal ESP vs. Pedro Cachin ARG
30 Jiri Lehecka CZE vs. Q Thiago Monteiro BRA
==
8 Hubert Hurkacz POL vs. Daniel Altmaier GER 6-4, 7-6(2)
12 Taylor Fritz USA vs. 18 Sebastian Baez ARG 6-2, 6-3
21 Francisco Cerundolo ARG vs. 15 Tommy Paul USA 6-7(7), 6-4, 6-2
4 Alexander Zverev GER vs. Denis Shapovalov CAN 6-4, 7-5

7 Andrey Rublev vs. 27 Alejandro Davidovich Fokina ESP 7-6(10), 6-4
11 Holger Rune 🇩🇰 vs. 24 Tallon Griekspoor NED 4-6, 6-4, 3-6
23 Jan-Lennard Struff GER vs. 13 Ugo Humbert FRA 7-5, 6-4
2 Carlos Alcaraz ESP vs. Thiago Seyboth Wild BRA 6-3, 6-3

R64
1 Jannik Sinner ITA vs. Lorenzo Sonego ITA 6-0, 6-3
Pavel Kotov vs. 32 Jordan Thompson AUS 5-7, 6-4, 7-5
Flavio Cobolli ITA vs. 22 Nicolas Jarry CHI 6-3, 3-6, 63
16 Karen Khachanov vs. LL Roberto Bautista Agut ESP 3-6, 6-3, 7-5

Jakub Mensik CZE vs. 9 Grigor Dimitrov BUL 6-2, 6-7(4), 6-3
Felix Auger-Aliassime CAN VS. 19 Adrian Mannarino FRA 6-0, 6-4
29 Cameron Norrie GBR vs. WC Joao Fonseca BRA 6-1, 6-4
5 Casper Ruud 🇳🇴 vs. Miomir Kecmanovic SRB 6-4, 6-1
==
3 Daniil Medvedev vs. Matteo Arnaldi ITA 2-6, 6-4, 6-4
25 Sebastian Korda USA vs. Max Purcell AUS 6-3, 6-3
17 Alexander Bublik KAZ vs. Dominik Koepfer GER 1-6, 6-2, 6-2
14 Ben Shelton USA vs. Tomas Machac CZE 6-0, 6-2

PR Rafael Nadal ESP VS. 10 Alex de Minaur AUS 7-6(6), 6-3
Pedro Cachin ARG VS. 20 Frances Tiafoe USA 7-6(1), 3-6, 6-4
30 Jiri Lehecka CZE vs. Q Hamad Medjedovic SRB 7-5, 6-4
Q Thiago Monteiro BRA VS. 6 Stefanos Tsitsipas GRE 6-4, 6-4
====
8 Hubert Hurkacz POL vs. Jack Draper GBR 6-1, 7-5
Daniel Altmaier GER vs. 31 Arthur Fils FRA 6-2, 6-3
18 Sebastian Baez ARG vs. Luca Van Assche FRA 6-4, 6-7(2), 6-3
12 Taylor Fritz USA vs. Luciano Darderi ITA 7-6(1), 6-4

15 Tommy Paul USA vs. Q Lukas Klein SVK 6-7(5), 6-1, 6-4
21 Francisco Cerundolo ARG vs. Fabian Marozsan HUN 6-2, 7-6(5)
Denis Shapovalov CAN vs. 26 Tomas Martin Etcheverry ARG 7-6(3), 6-3
4 Alexander Zverev GER vs. Borna Coric CRO 6-3, 6-2
==
7 Andrey Rublev vs. Q Facundo Bagnis ARG 6-1, 6-4
27 Alejandro Davidovich Fokina ESP vs. WC Juncheng Shang CHN 7-5, 6-3
24 Tallon Griekspoor NED vs. Taro Daniel JPN 4-6, 6-3, 6-4
11 Holger Rune 🇩🇰 vs. Mariano Navone ARG 5-7, 7-6(2), 6-4

13 Ugo Humbert FRA vs. Botic van de Zandshulp NED 6-3, 6-3
23 Jan-Lennard Struff GER vs. Jaume Munar ESP 6-1, 7-5
Thiago Seyboth Wild BRA vs. 28 Lorenzo Musetti ITA 6-4, 6-4
2 Carlos Alcaraz ESP vs. Alexander Shevchenko 6-2, 6-1

R128
1 Jannik Sinner ITA – bye
Lorenzo Sonego ITA vs. Q Richard Gasquet FRA 6-2, 7-5
Pavel Kotov vs. Q Albert Ramos-Vinolas FRA 6-3, 6-4
32 Jordan Thompson AUS – bye

22 Nicolas Jarry CHI – bye
Flavio Cobolli ITA vs. Alejandro Tabilo CHI 5-7, 6-4, 6-4
LL Roberto Bautista Agut ESP vs. Daniel Elahi Galan COL 7-6(4), 4-6, 6-1
16 Karen Khachanov – bye

9 Grigor Dimitrov BUL – bye
Jakub Mensik CZE vs. Yannick Hanfmann GER 6-4, 7-6(3)
Felix Auger-Aliassime CAN vs. Yoshihito Nishioka JPN 4-6, 6-1, 6-4
19 Adrian Mannarino FRA – bye

29 Cameron Norrie GBR – bye
WC Joao Fonseca BRA vs. Alex Michelsen USA 4-6, 6-0, 6-2
Miomir Kecmanovic SRB vs. Zhizhen Zhang CHN 6-3, 6-2
5 Casper Ruud 🇳🇴 – bye
==
3 Daniil Medvedev – bye
Matteo Arnaldi ITA vs. Christopher O’Connell AUS 6-4, 6-1
Max Purcell AUS vs. Marcos Giron USA 4-6, 6-4, 7-6(2)
25 Sebastian Korda USA – bye

17 Alexander Bublik KAZ – bye
Dominik Koepfer GER vs. Roberto Carballes Baena ESP
Tomas Machac CZE vs. Emil Ruusuvuori 🇫🇮 6-4, 1-6, 6-2
14 Ben Shelton USA – bye

10 Alex de Minaur AUS – bye
PR Rafael Nadal ESP vs. WC Darwin Blanch USA 6-1, 6-0
Pedro Cachin ARG vs. Sebastian Ofner AUT 6-3, 6-3
20 Frances Tiafoe USA – bye

30 Jiri Lehecka CZE – bye
Q Hamad Medjedovic SRB vs. Q Aleksandar Kovacevic USA 4-6, 7-5, 6-4
Q Thiago Monteiro BRA vs. Dusan Lajovic SRB 6-4, 6-3
6 Stefanos Tsitsipas GRE – bye
====
8 Hubert Hurkacz POL – bye
Jack Draper GBR vs. Q Thanasi Kokkinakis AUS 6-3, 3-6, 7-5
Daniel Altmaier GER vs. WC Martin Landaluce ESP 6-1, 7-5
31 Arthur Fils FRA – bye

18 Sebastian Baez ARG – bye
Luca Van Assche FRA vs. WC Zizou Bergs BEL 6-4, 6-7(0), 6-1
Luciano Darderi ITA vs. Gael Monfils FRA 6-4, 6-2
12 Taylor Fritz USA – bye

15 Tommy Paul USA – bye
Q Lukas Klein SVK vs. Q Pablo Llamas Ruiz ESP 6-1, 4-6, 7-6(4)
Fabian Marozsan HUN vs. Aslan Karatsev 7-6(6), 7-6(2)
21 Francisco Cerundolo ARG – bye

26 Tomas Martin Etcheverry ARG – bye
Denis Shapovalov CAN vs. Facundo Diaz Acosta ARG 6-4, 3-6, 6-3
Borna Coric CRO vs. Q Benjamin Hassan GER 6-7(5), 7-5, 6-3
4 Alexander Zverev GER – bye
==
7 Andrey Rublev – bye
Q Facundo Bagnis ARG vs. Q Brandon Nakashima USA 6-3, 7-6(5)
WC Juncheng Shang CHN vs. Q Corentin Moutet FRA 6-7(9), 6-2, 7-6(10)
27 Alejandro Davidovich Fokina ESP – bye

24 Tallon Griekspoor NED – bye
Taro Daniel JPN vs. Aleksandar Vukic AUS vs. 6-2, 6-7(1), 6-1
Mariano Navone ARG vs. Alexei Popyrin AUS 7-5, 6-2
11 Holger Rune 🇩🇰 – bye

13 Ugo Humbert FRA – bye
Botic van de Zandshulp NED vs. Christopher Eubanks USA 6-3, 6-3
Jaume Munar ESP vs. Nuno Borges POR 7-5, 6-4
23 Jan-Lennard Struff GER – bye

28 Lorenzo Musetti ITA – bye
Thiago Seyboth Wild BRA vs. Roman Safiullin 6-4, 6-4
Alexander Shevchenko vs. Arthur Rinderknech FRA 6-4, 5-7, 6-4
2 Carlos Alcaraz ESP – bye


Women’s singles

1/8-finale
1 Iga Swiatek POL vs. Sara Sorribes Tormo ESP
5 Maria Sakkari GRE vs. 11 Beatriz Haddad Maia BRA
3 CoCo Gauff USA vs. 18 Madison Keys USA
8 Ons Jabeur TUN vs. 9 Jelena Ostapenko LAT
==
10 Daria Kasatkina vs. Yulia Putintseva KAZ
4 Elena Rybakina KAZ vs. Q Sara Bejlek CZE
12 Jasmine Paolini ITA vs. Mirra Andreeva
2 Aryna Sabalenka vs. 13 Danielle Collins USA

R32
1 Iga Swiatek POL vs. 27 Sorana Cirstea ROU 6-1, 6-1
Sara Sorribes Tormo ESP VS. 23 Victoria Azarenka 7-6(0), 6-3
11 Beatriz Haddad Maia BRA vs. 19 Emma Navarro USA 6-4, 6-4
5 Maria Sakkari GRE vs. Sloane Stephens USA 6-1, 6-3

3 CoCo Gauff USA vs. 31 Dayana Yastremska UKR 6-4, 6-1
18 Madison Keys USA vs. 15 Liudmila Samsonova 6-2, 6-3
9 Jelena Ostapenko LAT vs. Q Maria Lourdes Carle ARG 6-3, 6-3
8 Ons Jabeur TUN vs. 32 Leylah Annie Fernandez CAN 7-5, 2-6, 6-4
==
Yulia Putintseva KAZ vs. Caroline Dolehide USA 6-2, 6-2
10 Daria Kasatkina vs. 20 Anastasia Pavlyuchenkova 7-6(5), 7-5
Q Sara Bejlek CZE vs. Ashlyn Krueger USA 6-3, 6-1
4 Elena Rybakina KAZ vs. Mayar Sherif EGY 6-1, 6-4

Mirra Andreeva vs. 7 Marketa Vondrousova CZE 7-5, 6-1
12 Jasmine Paolini ITA vs. 21 Caroline Garcia FRA 6-3, 6-2
13 Danielle Collins USA vs. Q Jaqueline Cristian ROU 3-6, 6-4, 6-1
2 Aryna Sabalenka vs. WC Robin Montgomery USA 6-1, 6-7(5), 6-4

R64
1 Iga Swiatek POL vs. Xiyu Wang CHN 6-1, 6-4
27 Sorana Cirstea ROU vs. WC Alexandra Eala PHI 6-3, 6-7(6), 6-4
23 Victoria Azarenka vs. Tatjana Maria GER 6-3, 6-1
Sara Sorribes Tormo ESP vs. 16 Elina Svitolina UKR 6-3, 7-5

11 Beatriz Haddad Maia BRA vs. Q Sara Errani ITA 6-3, 6-2
19 Emma Navarro USA vs. Alt Nadia Podoroska ARG 6-2, 6-1
Sloane Stephens USA vs. 28 Elise Mertens BEL 3-6, 6-3, 6-1
5 Maria Sakkari GRE vs. Donna Vekic CRO 6-3, 6-2
==
3 CoCo Gauff USA vs. Arantxa Rus NED 6-0, 6-0
31 Dayana Yastremska UKR vs. WC Amanda Anisimova USA 0-6, 7-5, 6-4
18 Madison Keys USA vs. Irina-Camelia Begu ROU 7-6(3), 7-6(6)
15 Liudmila Samsonova vs. Naomi Osaka JPN 6-2, 4-6, 7-5

9 Jelena Ostapenko LAT vs. Q Jessica Bouzas Maneiro ESP 6-3, 6-1
Q Maria Lourdes Carle ARG vs. 17 Veronika Kudermetova 6-4, 6-4
32 Leylah Annie Fernandez CAN vs. Anastasia Potapova 7-5, 6-3
8 Ons Jabeur TUN vs. Anna Karolina Schmiedlova SVK 6-4, 5-y, 6-3
====
Yulia Putintseva KAZ vs. 6 Qinwen Zheng CHN 7-5, 2-0 Ret’d
Caroline Dolehide USA vs. 30 Anhelina Kalinina UKR 6-7(6), 6-2, 6-3
20 Anastasia Pavlyuchenkova vs. LL Daria Saville AUS 6-1, 6-4
10 Daria Kasatkina vs. Cristina Bucsa ESP 5-7, 7-6(5), 6-3

Ashlyn Krueger USA vs. 14 Ekaterina Alexandrova 6-3, 6-3
Q Sara Bejlek CZE vs. 24 Anna Kalinskaya 6-1, 6-4
Mayar Sherif EGY vs. 25 Marta Kostyuk UKR 6-2, 7-5
4 Elena Rybakina KAZ vs. Lucia Bronzetti ITA 6-4, 6-4
==
7 Marketa Vondrousova CZE vs. Shelby Rogers USA 6-1, 6-3
Mirra Andreeva vs. 29 Linda Noskova CZE 4-6, 6-3, 6-3
21 Caroline Garcia FRA vs. Xinyu Wang CHN 6-1, 6-4
12 Jasmine Paolini ITA vs. WC Victoria Jimenez Kasintseva AND 6-0, 6-1

13 Danielle Collins USA vs. Q Olga Danilovic SRB 4-6, 6-4, 7-6(8)
Q Jaqueline Cristian ROU vs. 22 Barbora Krejcikova CZE 2-6, 6-0, 6-2
WC Robin Montgomery USA vs. 26 Katie Boulter GBR 1-6, 6-3, 6-4
2 Aryna Sabalenka vs. Magda Linette POL 6-4, 3-6, 6-3

R128
1 Iga Swiatek POL – bye
Xiyu Wang CHN vs. Ana Bogdan ROU 6-7(5), 7-6(4), 6-2
WC Alexandra Eala PHI vs. Lesia Tsurenko UKR 2-6, 6-4, 6-4
27 Sorana Cirstea ROU – bye

23 Victoria Azarenka – bye
Tatjana Maria GER vs. Peyton Stearns USA 6-7(4), 6-2, 7-6(5)
Sara Sorribes Tormo ESP vs. Q Bernarda Pera USA 7-5, 6-2
16 Elina Svitolina UKR – bye

11 Beatriz Haddad Maia BRA – bye
WC Caroline Wozniacki 🇩🇰 vs. Q Sara Errani ITA 6-3, 5-7, 5-7
Alt Nadia Podoroska ARG vs. Katerina Siniakova CZE 6-2, 7-6(2)
19 Emma Navarro USA – bye

28 Elise Mertens BEL – bye
Sloane Stephens USA vs. Martina Trevisan ITA 6-3, 5-7, 6-4
Donna Vekic CRO vs. Q Laura Siegemund GER 6-1, 6-2
5 Maria Sakkari GRE – bye
==
3 CoCo Gauff USA – bye
Arantxa Rus NED vs. WC Brenda Fruhvirtova CZE 7-5, 6-3
Q Emiliana Arango COL vs. WC Amanda Anisimova USA 1-6, 6-4, 7-6(2)
31 Dayana Yastremska UKR – bye

18 Madison Keys USA – bye
Irina-Camelia Begu ROU vs. WC Linda Fruhvirtova CZE 6-4, 7-6(0)
Naomi Osaka JPN vs. LL Greet Minnen BEL 6-4, 6-2
15 Liudmila Samsonova – bye

9 Jelena Ostapenko LAT – bye
Q Jessica Bouzas Maneiro ESP vs. Paula Badosa ESP 2-6, 6-3, 6-3
Q Maria Lourdes Carle ARG vs. WC Emma Raducanu GBR 6-2, 6-2
17 Veronika Kudermetova – bye

32 Leylah Annie Fernandez CAN – bye
Anastasia Potapova vs. Diana Shnaider 7-5, 6-4
Anna Karolina Schmiedlova SVK vs. Sofia Kenin USA 6-3, 6-4
8 Ons Jabeur TUN – bye
====
6 Qinwen Zheng CHN – bye
Yulia Putintseva KAZ vs. Yue Yuan CHN 6-2, 6-4
Caroline Dolehide USA vs. LL Zhouxuan Bai CHN 6-3, 6-3
30 Anhelina Kalinina UKR – bye

20 Anastasia Pavlyuchenkova – bye
LL Daria Saville AUS vs. Q Hailey Baptiste USA 6-4, 7-6(5)
Cristina Bucsa ESP vs. Q Harriet Dart GBR 6-4, 6-4
10 Daria Kasatkina – bye

14 Ekaterina Alexandrova – bye
Ashlyn Krueger USA vs. Nao Hibino JPN 6-4, 6-4
Q Sara Bejlek CZE vs. Anna Blinkova 4-6, 6-3, 6-3
24 Anna Kalinskaya – bye

25 Marta Kostyuk UKR – bye
Mayar Sherif EGY vs. Lauren Davis USA 4-6, 7-6(4), 6-4
Lucia Bronzetti ITA vs. Q Varvara Gracheva 6-3, 6-3
4 Elena Rybakina KAZ – bye
==
7 Marketa Vondrousova CZE – bye
Shelby Rogers USA vs. Shuai Zhang CHN 6-3, 6-2
Mirra Andreeva vs. Taylor Townsend USA 4-6, 6-1, 7-5
29 Linda Noskova CZE – bye

21 Caroline Garcia FRA – bye
Xinyu Wang CHN vs. Lin Zhu CHN 5-7, 7-5, 6-4
Viktoriya Tomova BUL vs. WC Victoria Jimenez Kasintseva AND 6-4, 6-3
12 Jasmine Paolini ITA – bye

13 Danielle Collins USA – bye
Q Olga Danilovic SRB vs. Clara Burel FRA 3-6, 7-6(8), 6-4
Q Jaqueline Cristian ROU vs. Magdalena Frech POL 7-5, 6-2
22 Barbora Krejcikova CZE – bye

26 Katie Boulter GBR – bye
WC Robin Montgomery USA vs. Elina Avanesyan 6-2, 6-2
Magda Linette POL vs. Elisabetta Cocciaretto ITA 3-6, 6-4, 6-4
2 Aryna Sabalenka – bye

<< tilbage


WTA & ATP Challenger (Uge 17)

Place Country Category Surface
Ostrava Tjekkiet CH 75 Clay
Rome Italy CH 75 Clay
Savannah GA, USA CH 75 Clay
Shenzhen China CH 75 Hard
Concepcion Chile CH 50 Clay

 

CH 75 Savannah (GA, USA) – Grus
Tidsforskel: cet -6 timer

Doubles

Finale: Johannes Ingildsen 🇩🇰/Simon Freund 🇸🇪 vs. 2 Gomez/Martinez OR 3 Willis/Harrison 3-6, 3-6
Semifinale: Johannes Ingildsen 🇩🇰/Simon Freund 🇸🇪 vs. 1 Jeevan Nedunchezhiyan/Arjun Kadhe IND 2-6, 6-3, [13-11]
Kvartfinale: Johannes Ingildsen 🇩🇰/Simon Freund 🇸🇪 vs. WC Tennyson Whiting/Tristan Boyer USA 7-5, 6-1
1/8-finale: Johannes Ingildsen 🇩🇰/Simon Freund 🇸🇪 vs. Hans Hach Verdugo MEX/Anirudh Chandrasekar IND 6-1, 7-6(2)


CH 75 Ostrava (CRO)

R32: 200 Elias Ymer 🇸🇪 vs. 250 Chun Hsin Tseng TPE 6-4, 4-6, 3-6

<< tilbage


ITF World Tennis Tour (Uge 17)

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/

Place Country Category Surface
OEIRAS Portugal W100 Livestream  Clay
Tokyo Japan W100  Hard
Charlottesville, VA USA W75 Livestream  Clay
Lopota Georgia W50 Livestream  Hard
Wuning China, P.R. W50  Hard
Hammamet Tunisia W35  Clay
Mosquera Colombia W35 Livestream  Clay
Nottingham Great Britain W35 Livestream  Hard
S. MARGHERITA DI PULA Italy W35  Clay
Angers France M25 Clay
Mosquera Colombia M25  Clay
Nottingham Great Britain M25 Livestream  Hard
S. MARGHERITA DI PULA Italy M25 Livestream  Clay
ANTALYA Turkiye W15 Livestream  Clay
Antalya Turkiye M15 Livestream  Clay
Kursumlijska Banja Serbia W15  Clay
Kursumlijska Banja Serbia M15  Clay
Meerbusch Germany M15  Clay
Monastir Tunisia W15  Hard
Monastir Tunisia M15  Hard
SANXENXO Spain M15  Hard
Shymkent Kazakhstan W15  Clay
Shymkent Kazakhstan M15  Clay
Split Croatia M15  Clay
Telde Spain W15  Clay
Vero Beach, FL USA M15  Clay

 

W35 Nottingham (GBR)
Tidsforskel: cet -1 time

Kvartfinale: 520 Johanne Christine Svendsen 🇩🇰 vs. 716 Marie Weckeerle LUX 3-6, 5-7

1/8-finale
716 Marie Weckeerle LUX vs. (8) 517 Naiktha Bains GBR 7-6(3), 4-6, 6-4
520 Johanne Christine Svendsen 🇩🇰 vs. (3) 329 Madison Sieg USA 6-3, 1-6, 6-2

R32
520 Johanne Christine Svendsen 🇩🇰 vs. Q 1274 Michelle Dzjachangirova NED 6-3, 6-0
(3) 329 Madison Sieg USA vs. 548 Elena-Teodora Cadar ROU 7-6(3), 7-5


W15 Monastir (TUN)
Tidsforskel: cet -1 time

Qfi: (11) 1263 Elena Jamshidi 🇩🇰 vs. (4) 105 Patricija Paukstyte LTU 1-6, 5-7

Q16
(4) 105 Patricija Paukstyte LTU vs. Julie Myatovic FRA 6-3, 6-2
(11) 1263 Elena Jamshidi 🇩🇰 vs. Chiara Davi ITA 6-2, 6-2

Q32
Chiara Davi ITA vs. Jennifer Rosa Dourado Zimermman BRA 6-4, 6-2
(11) 1263 Elena Jamshidi 🇩🇰 – bye

Divine Dasam Nweke 🇩🇰 vs. WC Eva Zabolotnaia MDA 3-6, 2-6


W15 Kursumlijska Banja (SRB)

R32: 1053 Sarafina Olivia Hansen 🇩🇰 vs. 1250 Ana Giraldi Requena ESP 6-7(6), 1-6


M15 Sanxenxo (ESP) – Hardcourt

Kvartfinale: Q 1638 Philip Hjorth 🇩🇰 vs. (2) 419 Svyatoslav Gulin 2-6, 2-6

1/8-finale
Q 1638 Philip Hjorth 🇩🇰 vs. 920 Francisco Rocha POR 6-4, 6-4
(2) 419 Svyatoslav Gulin vs. (JR) Roger Pascual Ferra ESP 6-0, 6-1

R32
920 Francisco Rocha POR vs. (8.) 651 Dali Blanch USA 7-6(1), 7-5
Q 1638 Philip Hjorth 🇩🇰 vs. 1179 Rodrigo Fernandes POR 6-1, 6-3

Qfi: (4) 1638 Philip Hjorth 🇩🇰 vs. (14) Miguel Garcia ESP 6-1, 6-2

Q16
(4) 1638 Philip Hjorth 🇩🇰 vs. (14) Miguel Garcia ESP vs. Guilherme Valdoleiros POR 6-2, 6-2

Doubles

1/8-finale: Philip Hjorth 🇩🇰/Ricardo Batista POR vs. Goncalo Marques/Rodrigo Fernandes POR 4-6, 3-6


M15 Shymkent (KAZ) – Grus

R32: JR 1192 Matic Kriznik SLO vs. (1) 403 Eric Vanshelboim 🇺🇦 4-1 Ret’d

<< tilbage


ITF Junior (uge 17)

J500 Offenbach (GER) – Grus

Boys singles

Semifinale
(1) 4 Nicolai Budkov Kjaer 🇳🇴 vs. (5) 18 Maxim Marva CZE
(2) 8 Luca Preda ROU vs. (13) 37 Theo Papamalamis FRA

Kvartfinale
(1) 4 Nicolai Budkov Kjaer 🇳🇴 vs. (11) 34 Maxwell Exsted USA 6-4, 6-3
(5) 18 Maxim Marva CZE vs. (4) 17 Thomas Faurel FRA 6-2, 6-1

1/8-finale
(1) 4 Nicolai Budkov Kjaer 🇳🇴 vs. 113 Samuele Seghetti ITA 6-0, 6-0
(11) 34 Maxwell Exsted USA vs. 87 Joaquin Guilleme NCA 6-1, 4-6, 7-6(1)

R32
(1) 4 Nicolai Budkov Kjaer 🇳🇴 vs. Q 180 Glib Ssekachov UKR 6-4, 6-0
113 Samuele Seghetti ITA vs. 54 Anas Mazdrashki BUL 6-2, 6-4

R64
(1) 4 Nicolai Budkov Kjaer 🇳🇴 vs. 68 Danial Rakhmatullayev KAZ 6-4, 6-0
Q 180 Glib Ssekachov UKR vs. 60 Jan Klimas CZE 4-6, 6-2, 6-4
54 Anas Mazdrashki BUL vs. WC 251 Bengt Johan Reinhard GER 6-4, 5-7, 7-5
113 Ssamuele Seghetti ITA vs. (16) 43 Timofei Derepasko 6-2, 6-0
==
(3) 16 Oliver Bønding 🇬🇧(🇩🇰) vs. Q 144 Mika Petkovic GER 3-6, 1-6

Boys doubles

1/8-finale: Bønding/Johnston vs. Vojtech Vales CZE/Gustavo Ribeiro De Almeida BRA 6-7(5), 7-6(5), [7-10]
R32: 8 Oliver Bønding 🇬🇧(🇩🇰)/Noah Johnston USA vs. Joaquin Guilleme NCA/Bernado Munk Mesa ESP 6-1, 7-5


Girls singles 

R64
106 Laura Brunkel 🇩🇰 vs. 104 Valentina Steiner GER 3-6, 6-7(6)
Q 168 Sara Børkop 🇩🇰 vs. 67 Gaia Maduzzi ITA 5-7, 7-5, 2-6
54 Lea Nilsson 🇸🇪 vs. WC 299 Philippa Faerber GER 6-7(6), 4-6

Qfi: 168 Sara Børkop 🇩🇰 vs. Philippa Hoepfner GER 6-4, 6-0

Q16
168 Sara Børkop 🇩🇰 – bye
Philippa Hoepfner GER vs. (15) 2233 Marie Sophie Schulz GER 6-4, 6-0

Girls doubles

1/8-finale: Brunkel/Firman vs. 5 Jeline Vandromme BEL/Kaitlyn Rolls USA 5-7, 0-6

R32
Sara Børkop 🇩🇰/Josephine Kunz SUI vs. Eliska Tichackova/Magdalena Smekalova CZE 1-6, 3-6
==
Laura Brunkel 🇩🇰/Anastasia Firman UKR vs. Victoria Pohle UKR/Eva Bennemann GER 6-1, 6-2


J30 Szekesfehervar (HUN) – Grus

Girls singles

R32: 1670 Anna Brandt Schultz 🇩🇰 vs. (3) 709 Valeriia Artemeva 2-6, 0-6

Q16: (8) 3189 Emma Brandt Schultz 🇩🇰 vs. 3362 Lujza Zimenova SVK 1-6, 1-6

Q32
3362 Lujza Zimenova SVK vs. Lili Kata Krajczar HUN 6-1, 6-1
(8) 3189 Emma Brandt Schultz 🇩🇰 vs. Anna Jazmin Hajdu HUN 7-5, 6-3

Girls doubles

Kvartfinale: Emma & Anna Brandt Schultz 🇩🇰 vs. 3 Jana Denisenko/Daniela Darta Feldmane LAT
1/8-finale Emma & Anna Brandt Schultz 🇩🇰 vs. Lara Kardos/Boglarka Pecsi HUN 3-6, 6-3, [12-10]


J30 Zaragoza (ESP) – Grus

Girls singles

Q32: WC Mille Friis Haakonsson 🇩🇰 vs. Celine Alexia Mosteanu ROU 2-6, 1-6

<< tilbage


Tennis Europe (Uge 17)

Cat 1 Gurb – Vic (ESP) – Grus

U16 Boys singles

R32: Q 283 Andreas Philip Cort Malee Hansen 🇩🇰 vs. Q 309 Nicolau Canas ESP

Qfi: (3) 283 Andreas Philip Cort Malee Hansen 🇩🇰 vs. WC 1945 Pol Surde ESP 6-1, 6-2

Q16
(3) 283 Andreas Philip Cort Malee Hansen 🇩🇰 vs. 2038 Angad Singh CAN 6-3, 6-3
WC 1945 Pol Surde ESP vs. (13) 705 Antonius Lucas 7-5, 6-4

U16 Boys singles

1/8-finale: Andreas Philip Cort Malee Hansen 🇩🇰/Aleix Galindo ESP vs. Roberto Perez Socas/Jaume Casas Blasi ESP 2-6, 6-4, [7-10]


Cat 3 Pazardzhik (BUL) – Grus

U14 Boys singles

1/8-finale: (2) 129 Sebastian Kvist 🇩🇰 vs. 479 Tristan De Cande CAN 2-6, 1-6

R32
479 Tristan De Cande CAN vs. Q Nikola Pavlov BUL 6-4, 6-3
(2) 129 Sebastian Kvist 🇩🇰 vs. WC 704 Aleks Sarhachev BUL 6-2, 6-4

U14 Girls singles

Kvartfinale: (7) 313 Sophia Valsted 🇩🇰 vs. Elisabeth Djabourian CAN 3-6, 6-4, 0-6

1/8-finale
(7) 313 Sophia Valsted 🇩🇰 vs. 1206 Zara Mineva BUL 0-6, 6-4, 6-
Elisabeth Djabourian CAN vs. (2) 150 Maria Malina Rosca ROU 6-4, 6-1

R32
512 Filippa Foxby Munch 🇩🇰 vs. (3) 174 Karolina Kostova BUL 5-7, 6-4, 3-6

(7) 313 Sophia Valsted 🇩🇰 vs. LL Nia Youseva BUL 6-4, 7-6(8)
1206 Zara Mineva BUL vs. 670 Zlata Durmanova 7-6(3), 6-4

U14 Girls doubles

Kvartfinale: Valsted/Munch vs. Varvara Yehorva/Anna Bashkatova UKR 6-4, 5-7, [6-10]
1/8-finale: 4 Sophia Valsted/Filippa Foxby Munch 🇩🇰 – bye


J30 Szekesfehervar (HUN) – Grus

Girls singles

Q16: 3189 Emma Brandt Schultz 🇩🇰 vs. 3362 Lujza Zimenova SVK  1-6, 1-6

Q32
3362 Lujza Zimenova SVK vs. Lili Kata Krajczar HUN 6-1, 6-1
3189 Emma Brandt Schultz 🇩🇰 vs. Anna Jazmin Hajdu HUN 7-5, 6-3

<< tilbage


UTR turneringer 

<< tilbage


Svenske turneringer (udvalgte) 

Livestream: https://tennis.se/play

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Opvisningskampe 


Davis Cup 

Livestream: https://video.daviscup.com/

Davis Cup Finals Group Stage – 10-15 september 2024
Group A Bologna (ITA): Holland, Belgien, Italien Brasilien
Group B Valencia (ESP): Australien Frankrig, Tjekkiet, Spanien
Group C Zhuhai (CHN): Tyskland, Slovakiet, USA, Chile
Group D Manchester (GBR): Canada, Argentina, Finland 🇫🇮, Storbritannien


World Group I september 2024

(1) Serbien vs. Grækenland
(2) Kroatien vs. Lithauen
(3) Sverige 🇸🇪 vs. Indien
(4) Kazakhstan vs. Danmark 🇩🇰
Polen vs. (5) Korea
(6) Schweiz vs. Peru
Egypten vs. (7) Ungarn
Norge 🇳🇴 vs. (8) Portugal
(9) Østrig vs. Tyrkiet
Taipei vs. (10) Bosnien/Herzegovina
(11) Israel vs. Ukraine
Japan vs. Colombia


<< tilbage


Billie Jean King Cup

Livescore: https://live.billiejeankingcup.com/en/tie-overview.php/ALL-LIVE

Finals – 12-17. november 2024

Vindere Qualifiers: Australien, Polen, Storbrittanien, USA, Japan, Tyskland, Slovakiet, Rumænien
Vinder og no. 2 2023: Canada, Italien, Vært: Spanien, WC Tjekkiet


Play-Offs 15-16 eller 16-17. november 2024

Tabere Qualifiers: 1. Schweiz, 2. Kazakhstan, 3. Frankrig,  4. Slovenien, 5. Belgien, 6. Ukraine, 7. Brasilien, 8. Mexico
No. 1-4 Group I Europe Africa: Holland, Østrig, Serbien, Danmark
No. 1-2 Gorup I Americas og Asia/Oceania: Columbia, Argentina, Kina, Kore
Lodtrækning til Playoffs er tirsdag 30. april. Deltagerne fra Group I møder en af de seedede fra Qualifiers

<< tilbage


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil.)

<< tilbage

Forrige artikelCH 75 Tallahassee: Johannes Ingildsen og Simon Freund vinder deres første Challenger titel
Næste artikelCarolines come back efter 9 måneders indsats
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.