I slutningen af august måned modtog jeg en mail fra SLTU.

I mailen stod der jeg var blevet udtaget til at skulle kæmpe om ”Slaget om Øresund”. Lige med det samme tænkte jeg, det lød sjovt og det ville jeg vildt gerne spille.

Da vi kom fredag eftermiddag mødte jeg alle de danskere, der også var blevet udtaget, samt alle trænerne. Lidt senere kom svenskerne, som nogle af forældrene havde hentet på stationen. Derefter startede vi med en god løbetur samt fællestræning med svenskerne. Det var en god start, synes jeg.

Lørdag morgen startede vi ud med at løbe og efter det begyndte kampene. Der var både single, double og mixdouble. Synes det var rigtig fedt at prøve, og fedt at spille mod nogen man ikke kendte.
Efter at alle kampene var spillet og maden spist, så skulle vi i Tivoli. Det var rigtig hyggeligt, også selvom vi var så mange mennesker.

Søndag morgen startede vi igen med en god løbetur, derefter blev resten af kampene spillet. Det hele endte med at Danmark vandt 13-3, og det var jo perfekt.

Synes det har været en god og lærerig weekend, som jeg kan tænke tilbage på med stort smil.

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Karoline Laursen

Forrige artikelTV-kampe: Tirsdagens kampe fra ATP Shanghai og WTA Linz
Næste artikelITF Malaysia: Alle danskere godt fra start med sejr i hovedturnering
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.