Dragør Tennis udbyder et bredt træningsprogram til spillere på alle niveauer – og nu søger de en ekstra træner, der sammen med deres tennischef kan inspirere og strukturere den daglige træning.

Stillingen vil være 20 timer pr. uge og finde sted i perioden mandag-torsdag, 15. april – 22. september.

Deres ønsker til dig:

  • du bidrager med entusiasme og struktur på den daglige træning
  • du kommer med relevant erfaring og uddannelse i bagagen
  • du er vant til at undervise såvel børn som unge – øvede som begyndere
  • du er udadvendt og klar på at spille en central rolle i Dragør Tennis
  • du er nysgerrig og omstillingsparat
  • du ønsker at indgå i et trænerteam, der konstant søger at udvikle klubbens træningsprogrammer og spillere

Til børn og unge udbyder Dragør Tennis alt fra Familietennis og sommercamps til træning af turneringsspillere; til deres motionister og elitespillere træning efter niveau og temasamlinger, hvor de sammen med eksterne trænere sætter ekstra fokus på udvalgte emner.

Skulle du ønske at tillære dig, hvordan man driver en tennisklub, vil Dragør Tennis meget gerne være din sparringspartner på den administrative del – og er klar på at lægge ekstra timer oveni til administrativt arbejde. Dette er ikke en nødvendighed – men en mulighed for dig, der ønsker at gøre træner-gerningen til en levevej.

Lidt om Dragør Tennis

Dragør Tennis Dragør Tennis er med sine 580 medlemmer, 9 baner, 3 stk. U10-baner og knap 100 år på bagen en velfungerende klub, hvor det sociale vægtes lige så højt som det sportslige. Således ønsker de via vores træning at skabe sociale relationer, der bidrager positivt til klublivet samt til den enkelte spillers udvikling og glæde ved tennis.

Hvis dette lyder som noget for dig, så ring gerne til formand, Joakim Thörring, på telefon 2049 8040 eller send en mail på formand@dragoertennis.dk.

Dragør Tennis afholder løbende samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Forrige artikelDebatindlæg: Husk nuancerne i debatten om dansk tennis – og eget ansvar
Næste artikelChristian Lunøe, ny formand i Dansk Tennis Forbund
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.