Tennisavisen har netop fået oplyst, at 18-årige Holger Vitus Nødskov Rune pr. 1. oktober skifter klub til KB, hvor han fremover vil træne, når han er hjemme i Danmark.
Derudover vil Holger fortsat træne på Mouratoglou Tennis Academy og i Monaco.

Holger vil stadig være medlem af HIK, hvor han fortsat vil komme, men han kommer ikke til at at indgå i klubbens træningsprogram fremover.
Holgers mor og manager, Aneke Rune tilføjer:
HIK har gjort et flot stykke arbejde med at skabe plads til Holger, og vi har kun ros til de trænere Holger har arbejdet med. Men HIK er en klub med mange medlemmer, så mht banekapacitet, fysisk træning, behandlinger mm er det lettere for KB at stille de muligheder til rådighed for Holger.”

Aneke Rune betegner KB’s Tennischef Martin Killemose som en kompetent og dygtig leder, som Holger rigtig godt kan lide, og derfor er hun sikker på, at det bliver godt for Holger i fremtiden at komme og træne der, når han er hjemme i Danmark mellem turneringer.

På billedet ses fra venstre: KBs direktør Henrik Eigenbrod, KBs sportschef Martin Killemose, Holger Rune, Holgers træner Lars Christensen og KBs tennisformand Nicolai Caiezza

 

Forrige artikelUS Open Junior: Sejr til Johanne Svendsen i 1. runde efterfulgtes af 3-sæts nederlag i 2. runde mod 6. seedede
Næste artikelTurneringer uge 37: Tauson igen på TV 2 Sport. Rune og Torpe spiller Challengers i Davis Cup ugen
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.