Et blik på DTFs liste over danske holdmestre udendørs siden 1967, viser at mesterpokalen ikke har jyske klubnavne indgraveret, men det ændrede Give på i går.

Gives hold var kommet igennem en svær semifinale mod KB, mens Gentofte uden problemer havde spadseret i finalen i deres sejr over Lyngby. Dermed stod grundspillets nr. 1 og 2 overfor hinanden i søndagens finale. Gentofte havde vist skræmmende styrke på det seneste, og var da også favorit i opgøret, men Give har en bred trup af stærke danske og tyske spillere, og derfor har holdet mange muligheder i sammensætningen af holdet.

På de to første singler sikrede forhåndsfavoritterne Christian Sigsgaard og August Holmgren Gentofte en føring i deres respektive opgør mod Frederik Press og Andreas Bjerrehus, mens 3. og 4. singlerne blev tætte og intense opgør, som først blev afgjort i MTB. Gives Anders Grinderslev viste for anden dag i træk at han har noget ekstra, når det kommer til disse afgørende MTBs, da han besejrede unge Sebastian Grundtvig. Og da Florian Barth ligeledes fik hevet en marginal sejr hjem mod Philip Ørnø, så stod der 2-2 efter singlerne. Gentoftes doubler har ikke tabt mange kampe i denne sæson, mens Gives doubler har set noget mere usikre ud, så forventningen var stadig at Gentofte ville tage trofæet, men sådan gik det ikke. En meget stærk indsats på 1. doublen gav Give matchbolden, og den udnyttede Gives 2. double, da de besejrede Gentoftes danske doublemestre. “Opkomlingen fra Give” havde vundet det danske holdmesterskab og skrevet dansk tennishistorie – et imponerende stykke arbejde der er lavet i en klub med blot tre udendørsbaner og ingen indendørsfaciliteter!

Kampens resultater:
1. HS: Christian Sigsgaard – Frederik Press 64 63
2. HS: August Holmgren – Andreas Bjerrehus 61 60
3. HS: Sebastian Grundtvig – Anders Grinderslev 36 63 7/10
4. HS: Philip Ørnø – Florian Barth 76 46 9/11
1. HD: Sigsgaard/Holmgren – Press/Barth 26 46
2. HD: Ørnø/Andreas Boers – Grinderslev/Marco Kirschner 26 67

Bronzekampen blev vundet af KB som slog Lyngby med 4-2

Kampens resultater:
1. HS: Søren Hess-Olesen – Nicolai Ferrigno 32 rtd
2. HS: Eric Vanshelboim – Marc Ferrigno 64 61
3. HS: Martin Pedersen – Tobias Galskov 64 63
4. HS: Søren Wedege – Alexander Schou 61 61
1. HD: Vanshelboim/Wedege – N. Ferrigno/Galskov 26 26
2. HD: Pedersen/Frederik Sletting – M. Ferrigno/Romeo Midtgaard Jivraj 62 64

Stort tillykke til alle medaljetagere!