Slutspillet indledes lørdag med de to semifinaler. De forsvarende mestre og vindere af grundspillet valgte Gentofte som modstander i semifinalen, mens den anden semifinale står mellem HRT og B 93. Som det fremgår af nedenstående tabel, så har især KB og Gentofte domineret damernes holdturnering de seneste 10 år, og de seneste år har HRT også markeret sig stærkt, mens B 93 først er begyndt at stikke hovedet frem.

Medaljefordeling de seneste 10 år (inde):

KB: 6 guld, 1 sølv og 2 bronze
Gentofte: 2 guld, 3 sølv og 4 bronze
HRT: 1 guld, 2 sølv og 1 bronze
Birkerød: 1 guld, 2 sølv og 1 bronze
HIK: 2 sølv og 1 bronze
B 93: 1 bronze
Lyngby: 1 bronze

Lørdagens semifinaler som spilles kl. 15.00:

KB – Gentofte
KB og Gentofte har spillet utallige slutspilskampe mod hinanden, og de to hold har gennem de seneste 10 år stået overfor hinanden i 9 (inde og ude) finaler; KB fører den statistik med 6-3. Og i lørdagens opgør er det da også Frederiksberg-holdet, som er klar favorit til at spille sig i finalen. Det er reelt kun førstesinglen, hvor Gentofte kan byde KB op til dans. Vi tipper 4-0 til KB.

Holdopstillinger:
1. DS: Rebecca Munk Mortensen – Emilie Francati
2. DS: Vilma Krebs Hyllested – Frederikke Pape
3. DS: Laura Brunkel – Emma Håkansson
4. DS: Cecilie Agerbek Fridthjof – Milla Maluka Hoffmann

HRT – B 93
Også den anden semifinale har en klar favorit, og det er HRT. Holdet fra Hørsholm har en bred og stærk trup, og det kan man ikke sige om holdet fra B 93. Holdet fra Østerbro stiller uden sine udenlandske spillere, og så er holdet chanceløst, for klubbens danske spillere har ikke et niveau, der kan matche spillerne fra HRT. Vi tipper 4-0 til HRT.

Holdopstillinger:
1. DS: Johanne Svendsen – Nicoli Pereira
2. DS: Elena Jamshidi – Ophelia Ruus
3. DS: Frederikke Svarre – Victoria Andersen
4. DS: Sofia Mortensen – Amani Azarkan

Forrige artikelIndian Wells: Kval glippede for Clara. Holger undgår Nadal. Caroline suveræn efter regnpause
Næste artikelSlutspil: Kan KB stoppes?
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.