Søndagens finale står mellem favoritterne far KB og oprykkerne fra KFUM. Slutspils-debuttanterne fra KFUM fik en lidt overraskende let sejr mod B 93, mens KB uddelte historisk store klø til HRT.

Søndagens finale spilles kl 10.00 på KBs anlæg på Peter Bangs vej

Finalen har KB som klare favoritter. Godt nok gav KFUM Frederiksbergholdet fin modstand, da holdene mødtes i grundspillet, men KB-holdet møder i finalen op med et væsentlig stærkere hold. med udgangspunkt i holdens opstilling i lørdagens semifinaler så er KB favorit i alle fire singler. Vi tipper 4-0 til KB.

Lørdagens semifinaler:

KB – HRT 4-0
Det blev som forventet eb meget ensidig affære, og som spået endte HRT, som gav debut til to juniorspillere, med at indkassere det største nederlag i herrenes DH-slutspil nogensinde. Sammenlagt opnåede Hørsholm-holdet 6 partier i de fire singlekampe! det var ikke sjovt for hverken vinder- eller taberhold og ej heller for publikum.

Resultater:
1. HS: Eric Vanshelboim – Morten Lyngbæk 63 60
2. HS: Elmer Møller – Anders Bjørn Møller 60 62
3. HS: Johannes Ingildsen – August Schrøder 60 60
4. HS: Philip Hjorth – Dominic Augostinovic 61 60


B.93 – KFUM 1-4

Kampen som mange anså for meget lige da opstillingerne blev bekendt fredag, havde lørdag morgen KFUM som favorit, eftersom B 93s franske andensingle med kort varsel måtte melde afbud. Således vandt B 93 kun førstesinglen og da holdet ikke var i nærheden af point i de øvrige kampe så er det oprykkerholdet fra KFUM som står i finalen mod KB.

Resultaer:
1. HS: Yanais Laurent – Filip Bergevi 63 62
2. HS: Holger Hassel Nørregaard – Christian Samuelsson 16 67
3. HS: Alexander Schou – Robin Thour 46 46
4. HS: Lars Fromholt – Oscar B. Danielsen 06 16
1. HD: Laurent/Nikolaj Katic – Bergevi/Thour 67 12 afbrudt da holdkamp var afgjort
2. HD: Nørregaard/Schou – Samulesson/Mikkel Paludan-Müller 36 26

Forrige artikelDrømmefinale mellem KB og HRT
Næste artikelKB besejrede HRT i finalen
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.