I dag er det præcis 1 år siden, at John Kristensen og Anders Baron lancerede Tennisavisen.dk, med en fælles vision om at skabe Danmarks største og bedste digitale tennisunivers.

30. maj 2014 blev der født et nyt tennissite i Danmark. Målet var at bygge den foretrukne danske tennisplatform, uanset om man var motionist eller elitespiller, junior eller senior, tennistræner eller tennisforældre, inkarneret tennisfan eller blot ville følge tennissporten lidt fra sidelinjen.

30. maj 2015 – præcis et år efter startskuddet – kan Tennisavisen.dk se tilbage på et forrygende år, hvor sitet har udviklet sig med raketfart. Herunder følger lidt statistik efter 1 år på markedet:

Redaktionen

Antallet at skribenter er på bare 1 år vokset til 20 personer, som vedligeholder sitet. Vi har både skribenter som dagligt ajourfører læserne med nyheder om ATP, WTA og dansk tennis – men også skribenter som leverer artikler om forskellige facetter af tennis, herunder teknik, taktik, psykologi, kultur, miljø m.v.

De hårdtarbejdende skribenter er kernen af Tennisavisen.dk. Det er deres fortjeneste at læserne aldrig går forgæves på sitet, men kan følge dansk og international tennis på tætteste hold ét samlet sted. Vi skylder dem alverden og er dybt taknemmelige for deres enorme indsats.

En særlig stor tak skal rettes til de 3 mest producerende skribenter for Tennisavisen.dk, der repræsenterer 75% af alle indlæg. Stor tak til Ole, Ralph og Leif.

Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen
548 indlæg
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen
449 indlæg

Leif Hørgren Mortensen
125 indlæg

 

[quote_box_center]Vil du også skrive for Tennisavisen.dk, så send en mail til Anders Baron på anders@tennisavisen.dk, og fortæl lidt om dig selv og dit forhold til tennissporten, så skal vi nok vende tilbage til dig.[/quote_box_center]

Indlæg & Sidevisninger

Redaktionen har siden start produceret over 1.500 indlæg om tennis. Det svarer i gennemsnit til 125 indlæg om måneden, 30 indlæg pr. uge eller 4 indlæg om dagen.

[quote_box_center]

De 5 mest læste artikler er:

  1. ITF Bath, England: Oscar René Jeppesen imponerer og er i kvalifikationsfinale
  2. Ung tenniskomet lander treårig sponsoraftale
  3. Twitter: Caroline Wozniacki ansætter supercoach
  4. Frederik Løchtes blog: Frk. Skrump og ISIS
  5. ITF Junior Sverige: Patrick Kristensen og Sofia Nami Samavati videre i Kramfors

[/quote_box_center]

Antallet af sidevisninger på Tennisavisen.dk er eksploderet siden lanceringen. I maj 2014 havde vi 5.000 sidevisninger, mens vi i maj 2015 har haft 75.000 sidevisninger.

Og som det fremgår af grafen har den udvikling været stigende i hele perioden – kun afbrudt af en naturlig off-season-periode henover vinteren. Det er vi meget tilfredse med.

Vi vil gerne rette et stort ydmygt tak til alle vores læsere, som bekræfter os i at det er værd at holde Tennisavisen.dk i live. Jeres gentagne besøg på sitet, jeres konstruktive kommentarer og mange positive tilbagemeldinger sætter vi stor pris på – det er med til at motivere os til fortsat at drive Tennisavisen.dk.

Klubber

Tennisavisen.dk vil gerne arbejde tættere sammen med de danske tennisklubber. Dels for at udbrede kendskabet til medlemmerne i klubberne, så flere får glæde af sitet. Dels for at have bedre forudsætninger for at bringe de gode lokale historier, som “gemmer” sig i danske tennisklubber.

Vi lancerede en større klubkampagne pr. 1. april 2015. Indtil videre har 42 klubber tilmeldt sig et samarbejde med Tennisavisen.dk – klubber som repræsenterer 11.400 tennisspillere, svarende til 20% af alle medlemmer i Dansk Tennis Forbund. Alle de tilmeldte klubber kan ses her: Se tilmeldte klubber.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige stor tak til alle de tilmeldte klubber. Vi ser meget frem til at samarbejde med jer og  bringe endnu flere historier om jeres klub og spillere.

[quote_box_center]Er din klub ikke tilmeldt?
Hvis din tennisklub ikke er tilmeldt, så kan det gøres her: Tilmeld din tennisklub.[/quote_box_center]