Det 13-årige tennistalent fra HIK, Sebastian Grundtvig, får nu et helt nyt økonomisk fundament for sin karriere efter at have indgået en treårig sponsoraftale med ejendomsselskabet Casa Nord – en kæmpe støtte ovenpå en netop overstået skadespause, lyder det fra Sebastians far.

Han har vundet alt, hvad der kan vindes af ungdomstennisturneringer i Danmark – senest DM i denne weekend i både single og double – og en stor håndfuld af de udenlandske også. 13-årige Sebastian Grundtvig, der til daglig spiller i HIK, er en af Danmarks mest lovende tennistalenter.

“Vi ser et stort potentiale i Sebastian, og vi vil gerne give ham et stærkt fundament til at kunne videreudvikle sit talent” – Torben Røsler, direktør i Casa Nord

Men i februar sidste år blev han ramt af skader i skulder og hofte, som har betydet en pause fra tennisbanen på hele 10 måneder. Nu har Sebastian genoptaget træningen, og han er også begyndt at spille turneringer igen – og det er tilmed med et treårigt sponsorat fra ejendomsselskabet Casa Nord i ryggen.

[quote_box_center]”Tennis er en sportsgren, der kræver stor økonomisk støtte, og især til spillere i en ung alder. Oven på Sebastians lange skadespause er Casa Nords sponsorat et stort selvtillidsboost for ham. Der er ingen tvivl om, at det øger chancerne væsentligt for, at han kan forfølge sin drøm om at blive rigtig god”, siger Niels Jørgensen, far til Sebastian Grundtvig.[/quote_box_center]

Han har vundet seks Tennis Europe (TE) turneringer i single og otte TE-turneringer i double og flere af de allerstørste amerikanske tennisturneringer i U10 og U12, blandt andet Little Moe og Americas Cup. Sebastian opnåede en 3. plads i Orange Bowl i 2013 – også kendt som det uofficielle verdensmesterskab.

Bag de flotte titler ligger meget hårdt arbejde. Sebastian Grundtvig træner tennis og fysisk træning 16 – 17 timer om ugen, og han rejser i 14–16 uger om året.

[quote_box_center]”Vi ser et stort potentiale i Sebastian, og vi vil gerne give ham et stærkt fundament til at kunne videreudvikle sit talent. Vi ved, hvor omkostningsfuld en sportsgren tennis er, og med en netop overstået skadesperiode, håber vi, at sponsoratet kan være med til at gøre en forskel for Sebastian og hans team.

Vi ved også alle sammen, at det er de tidlige teenageår, som for alvor skiller talenterne fra. Det kræver stor viljestyrke og mange fravalg at gå efter at blive den bedste af de bedste. Vi tror på, at Sebastian skal kunne fokusere 100 procent på tennis, hvis det skal have en fair chance, og vi glæder os over at kunne hjælpe her”, siger Torben Røsler, direktør i Casa Nord, og fortsætter:

– Ungdomsidræt er i det hele taget noget af det mest livsbekræftende, og derfor fokuserer vi i Casa Nord også vores sponsorater her. Senest har vi indgået et sponsorat med hele Lyngby Boldklubs ungdomsafdeling.[/quote_box_center]

Om Casa Nord

Ejendomsselskabet Casa Nord har eksisteret siden 2004, og står bag en række udviklingsprojekter både til private, detailhandel og erhverv. Selskabet opfører mellem 60 og 80 boliger om året og er bl.a. medejer af Manor A/S, der tæller nogle af landets største entreprenører.

Fakta
Sebastian Grundtvigs set up:

  • HIK Træner: Tine Scheuer Larsen, Morten Christensen
  • Fysisk Træning: HIK’s fys program “talento” og Frederik Rasmussen
  • Osteopat: Marlene Krause
  • Dansk tennis forbund: Ungdoms landstræner Jens Anker Andersen og landstræner Kenneth Carlsen
  • Genoptræningsforløb: Dorte Nielsen, PROALIGN

Pressemeddelelse fra www.help-pr.dk