Opnå 10 procents rabat på billetter til Hopman Cup med promokoden DANSK10. Kampprogrammet er ude, så man er sikker på at opleve danskerne i aktion i sydfranske Nice.

Danmarks to esser Clara Tauson og Holger Rune repræsenterer Danmark, når der spilles Hopman Cup den 19.-23. juli. Den traditionsrige mixturnering, som mange nok vil kende som en australsk turnering i starten af tennisåret, er flyttet til Sydfrankrig – nærmere bestemt Nice.

For kun anden gang i turneringens historie er Danmark blandt holdene, der kæmper om mesterskabet. Clara og Holger vil stensikkert sætte pris på en solid opbakning fra danskere på lægterne.

Billetsalget er åbent.
Du kan få 10 procents rabat på dit fulde køb af billetter ved at benytte promokoden DANSK10, som du skriver, når du har valgt dine billetter.

GÅ TIL BILLETSALGET

Tickets


Promokode: DANSK10

Arrangørerne har allerede offentliggjort kampprogrammet, så man kan købe billetter og være sikker på at opleve Danmark, der spiller onsdag og torsdag. Hvis danskerne lykkes med at vinde puljen foran Schweiz og Frankrig, spiller de finale om søndagen.

Sådan spilles kampene:

Dansk Tennis Forbund har ikke noget direkte med billetsalget til Hopman Cup at gøre. Har du spørgsmål til billetsalget, kan du kontakte TICKETS@HOPMANCUP.COM

Forrige artikelRune mod Kyrgios i Royal Arena aflyst!
Næste artikelSpændende TV-kamp mellem Gentofte og KB i dag
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.