Anden halvdel af DH-runderne begynder i morgen, og hvordan står holdene så i forhold til slutspil og nedrykning.

B 93 fører rækken, men det er næppe tilfældet, når de næste fire runder er spillet, for Østerbro-holdet har et svært restprogram; dog ikke sværere end at holdet formodentlig stadig vil opnå en slutspilsplads. De fosvarende mestre fra KB vil med den spillertrup holdet råder over cruise ind i slutspillet. HIK indtager en flot tredjeplads, men det er langt fra sikkert at holdet kommer i slutspillet for der venter et svært restprogram mod bl.a. KB, KFUM og HRT. HRT har gode muligheder for at hente tilstrækkelig med point for at opnå en slutspilsplads. KFUM overraskede mod KB, og er en “dark horse” når det gælder slutspilspladserne. Lyngby har en god chance for at overleve i rækken og mere kan holdet heller ikke håbe på. Gentofte var regnet som en sikker kandidat til medaljespillet, men fraværet af holdets to nøglespillere har bragt holdet i en situation, hvor det nu kun kan dreje sig om overlevelse. Den århusianske repræsentant, Skovbakken, var fra starten kommet i menneskehænder, og holdet er så godt som sikker på nedrykning.

Stillingen efter tredje runde:

B 93 19
KB 18
HIK 15
HRT 14
KFUM 10
Lyngby 8
Gentofte 0
Skovbakken 0

Lørdagens kampe:

HRT – Skovbakken
Spilles lørdag kl. 12.00 på Stadion Allé 9 i Hørsholm

HRT stiller stærkt i hjemmekampen mod bundholdet fra Skovbakken, og det er svært at se hvilke kampe århusianerne skal kunne udfordre hjemmeholdet. Og selvom HRT eventuelt skal erstatte Tom Noltorp, så ændrer det ikke styrkeforholdet de to hold imellem. Vi tipper 6-0 til HRT.

Holdopstillinger:
1. HS: Filip Gustafsson – Luka Stojanovic
2. HS: Filip Stidell – Christoffer Hjelm
3. HS: Tom Noltorp* – Tristan Brogaard
4. HS: Hector Hertz Nissen – Casper Molich Hoff
*Tom Noltorp spiller fredag semifinale ved en ITF juniorturnering. Vinder han den, bliver han afløst Morten Lyngbæk i HRT’s holdopstilling.

Lyngby – KFUM
Spilles lørdag kl. 12.15 på Lundtoftevej 53 B i Lyngby

Hjemmeholdet kan næsten sikre sig overlevelse i rækken, såfremt holdet får et fornuftigt resultat, og dvs. minimum 2 point. Opstillingerne kunne tyde på at Lyngby godt kan udfordre gæsterne fra KFUM, som er med i kampen om slutspilspladser. Lyngby har igen Frederik Løchte Nielsen med på toppen og det kan vise sig at være udslagsgivende for de nødvendige point hjemmeholdet er på jagt efter. Vi tipper 4-3 til KFUM.

Holdopstillinger:
1. HS: Frederik Løchte Nielsen – Oskar Jansson
2. HS: Theodor Boisen – Robin Thour
3. HS: Valdemar Dubin – Mikkel Paludan Müller
4. HS: Amir Albeg – Oscar B. Danielsen

HIK – KB
Spilles lørdag kl. 13.00 på Hartmannsvej 37 i Hellerup

HIK kan stadig drømme om en plads i slutspillet, og skal nok med den ambition have point mod KB. KBs opstilling er stærk, men ofte har Hellerup-holdet løftet sig når det er Frederiksbergholdet som er modstanderen, og det kan meget vel ske igen i morgen. Vi tipper 5-1 til KB

Holdopstillinger:
1. HS: Artem Adviediev – Elmer Møller
2. HS: André Meinertz – Lewie Lane
3. HS: Thomas Kromann – Philip Hjorth
4. HS: Christoffer Kønigsfeldt – Cornelius Shalmi

Gentofte – B.93
Spilles lørdag kl. 13.30 på Skolevej 36 i Gentofte

Igen er hjemmeholdet uden August Holmgren og Christian Sigsgaard, og det vil morgendagens kamp uden tvivl betyde at holdet er fanget i en alvorlig nedryknings-situation. Udeholdet kommer i en opstilling, hvor B 93 er favorit i alle singlerne, så Gentoftes to veteraner Ørnø og Warming samt holdets to unge håb skal overraske såfremt Gentofte skal hente sine første point i sæsonen. Vi tipper 6-0 til B 93.

Holdopstillinger:
1. HS: Philip Ørnø – Henrik Heise Korsgaard
2. HS: Kasper Warming – Nikolaj Katic
3. HS: Christoffer Topp-Parving – Maxim Landa
4. HS: Asger Thorn Sørensen – Holger Nørregaard

Forrige artikelMust-win kamp i Odense
Næste artikelUge 3: Forventninger til Holger og forhåbninger til både Caroline og Clara
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.