Den gode start på sæsonen for nogle af de danske spillere har sikret deres hold en plads ved ITA National Team Indoor Championships.  

Frederikke Svarre‘s første clinch for Penn St., sikrede hende og Penn St. en perfekt 3-0 start på sæsonen. Temple University var modstanderen i sidste holdkamp, og her viste Svarre at hun fortsætter de gode takter fra sidste semester. I doublen sikrede Svarre og makkeren Olivia Rohrbacher doublepointet for Penn St. ved at vinde 6-4. Svarre fortsatte det gode spil og sikrede nogle timer senere den samlede sejr over Temple ved at besejre Titova 6-3 6-1.

Simon Friis Søndergaard spillede en stor rolle i UNC Chapel Hills seneste 4-2 sejr over de 17. rangederede Michigan. Søndergaard og makkeren Kinger vandt deres double 6-4, men kunne ikke forhindre at Michigan vandt doublepointet. Søndergaard kunne dog nogle timer senere clinche sejren for Chapel Hill ved at vinde 3-6 6-4 6-2 over Myles Schalet. Dermed sikrede Chapel Hill sig billet til ITA National Team Indoor Championships i Seattle.

Efterfølgende havde Søndergaard følgende at sige:

Johannes Ingildsen var i weekenden også i aktion. Ingildsen og Florida var oppe imod et stærkt South Florida hold, men Florida var dog stærkere på alle positioner. Ingildsen og makkeren Perez er rangeret 1 i double på ITA listen, men de nåede ikke at vinde deres doublekamp da deres holdkammerater forinden havde vundet det vigtige doublepoint. De var dog foran 5-4. Ingildsen sikrede dog Florida et vigtigt point ved at vinde sin single 6-3 6-3. Florida ender med at vinde 4-0 og sikrer sig dermed og adgang til ITA National Team Indoor Championships i Seattle.

Mikael Torpegaard og Ohio State er efter weekenden 5-0 i sæsonen, og på trods af ikke at have færdiggjort sin double, så kunne Torpegaard efterfølgende i sin single vinde et vigtigt point for Ohio da han vandt 6-1 6-0 over Vince Anazalone. Næste kamp er mod de 8. rangerede Texas. Kampen spilles lørdag den 3. februar.

August Holmgren og University of San Diego havde to svære kampe på programmet i weekenden, først mod de 10. rangerede TCU og derefter mod de 24. rangerede Duke. Holmgren var i aktion i begge holdkampe, og kunne i kampen mod TCU sikre et vigtigt doublepoint efter at have vundet 7-6 over Alex Rybakov og Guillermo Nunez. Efterfølgende i single måtte Holmgren se sig besejret i to sæt af Trevor Johnson. Det blev dog alligevel en   overraskende samlet 4-3 sejr over TCU.

I kampen mod Duke vandt Holmgren med makkeren Joel Gamerov 6-2 over Dukes Jason Lapidus og Ryan Dikcerson. I singlen blev Holmgren besejret 7-6 6-2 over Spencer Furman som er rangeret som nummer 81 i single på ITA listen. Holdkampen endte 4-0 til Duke.

August Holmgren

 

Forrige artikelEM U12: Oliver Steines sejr over fransk 1. single rakte ikke til at gå videre fra semifinale
Næste artikelMestrene viste tænder mod Lyngby
Ondrej Kralik er 27 år, og har spillet i KB siden han var 8 år. Han har spillet på KB's 1., 2. ,og 3. hold og er desuden træner og sponsoransvarlig i KB. Ondrej er uddannet Tennis Coach og er rejsecoach både nationalt og internationalt. Desuden har han studeret på Campbell University i North Carolina fra 2009-2013 og har en Double Major i Marketing & Business Administration samt en Master in International Business Communication fra CBS i 2015.