Johannes Ingildsen vandt i går den største college turnering i hans karriere indtil nu. Det blev til to gange sejr, først ved at vinde double hovedturneringen, og derefter consolation i single. 

ITA All-American. Et af de største turneringer i college tennis. Nu med dansk vinder i double. Johannes Ingildsen og makkeren Alfredo Perez gjorde arbejdet færdigt i deres double. Det blev til en meget tæt kamp med mange fantastiske dueller og point. Meget seværdigt tennis. Kampen som stod mellem det 3. og 4. bedst rangerede doublepar på ITA ranglisten, levede helt op til forventningerne. I en meget tæt kamp endte Ingildsen og Perez som sejrherrerne, 7-6 (6), 3-6, 10-7. En helt igennem fantastisk bedrift af den unge dansker og Perez, og de anses også som favoritter ved de kommende ITA Regionals. Dermed fik Ingildsen sin revanche over Will Blumberg fra UNC Chapel Hill, og slog for anden gang i turneringen Robert Kelly.

I single consolation finalen var Ingildsen oppe mod Valentine Vacherot fra Texas A&M, og det blev til en sejr i to sæt til Ingildsen- 6-4 6-4 lød sejrscifrene på.

 

Et stort tillykke til Ingildsen, og vi ser frem til mere god tennis ved de kommende ITA Regionals.

 

Forrige artikelDagens kampe tirsdag 10. oktober: Wozniacki revanche mod Bouchard i Hong Kong
Næste artikelWTA Hongkong 2017: Wozniacki flyvende fra start
Ondrej Kralik er 27 år, og har spillet i KB siden han var 8 år. Han har spillet på KB's 1., 2. ,og 3. hold og er desuden træner og sponsoransvarlig i KB. Ondrej er uddannet Tennis Coach og er rejsecoach både nationalt og internationalt. Desuden har han studeret på Campbell University i North Carolina fra 2009-2013 og har en Double Major i Marketing & Business Administration samt en Master in International Business Communication fra CBS i 2015.