Johannes Ingildsen har med sit gode spil spillet sig frem til finalen i double og finalen i consolation singles. Mikael Torpegaard taber en tæt semifinale i tredje sæt til en stærk Will Blumberg. 

Johannes Ingildsen har virkelig fundet det gode spil frem. Sammen med makkeren Alfredo Perez, har de spillet sig frem til finalen ved All-American. I semifinalen slog de deres holdkammerater Kessler og Vale efter to tætte sæt, som begge endte med at gå i tie-break. 7-6 (3) 7-6 (6) var scoren, og et vidnesbyrd om at det var en tæt og velspillet kamp.

En kamp hvor alle fire spillere kender hinanden på godt og ondt, og dermed en ekstra sjov sejr for Ingildsen og Perez. De skal i finalen møde Will Blumberg og Robert Kelly fra UNC Chapel Hill. En kamp hvor Ingildsen kan få revanche over Blumberg efter at have tabt til ham i første runde i single. Der er ydermere en kamp af de helt store, idet Florida parret er rangeret 4 på ITA double ranglisten, medens UNC Chapel Hill parret er rangeret 3 på ITA double ranglisten. En kamp som alle ser frem til med spænding.

I single skulle Ingildsen ud i tre sæt for at indløse billetten til finalen. I sin semifinale slog Ingildsen Kyle Seelig fra Ohio State med 3-6 6-3 6-0. En fantastisk bedrift, og Ingildsen møder i finalen Valentine Vacherot fra Texas A&M.

Mikael Torpegaard var i sin semifinale oppe mod Will Blumberg fra UNC Chapel Hill. En kamp der på forhånd var udset til at være en af de helt store, idet seedet 1 mod 4 stod over for hinanden. Resultatet var da bestemt også tæt, men desværre set med danske øjne, så vandt Blumberg efter tre tætte sæt, 7-6 (3) 6-7 (3) 6-3. Torpegaard har gennem turneringen vist stort spil, og anses da også for at være favorit til de kommende ITA Regional tournaments. Torpegaards college karriere har været helt igennem fantastisk, og der er helt sikkert flere store turneringssejre i vente for den højst rangerede college spiller.

 

Forrige artikelDagens kampe mandag 9. oktober: TV3 Sport 2 indleder ATP 1000 i Shanghai med servekonge
Næste artikelOpfordring til klubberne: Besvar jeres e-mails
Ondrej Kralik er 27 år, og har spillet i KB siden han var 8 år. Han har spillet på KB's 1., 2. ,og 3. hold og er desuden træner og sponsoransvarlig i KB. Ondrej er uddannet Tennis Coach og er rejsecoach både nationalt og internationalt. Desuden har han studeret på Campbell University i North Carolina fra 2009-2013 og har en Double Major i Marketing & Business Administration samt en Master in International Business Communication fra CBS i 2015.