De danske drenge har endnu en gang bevist at de hører til i toppen af college tennis. Johannes Ingildsen og Mikael Torpegaard har begge spillet sig frem til semifinalerne i henholdsvis single og double. Svære kampe venter i næste runde

Johannes Ingildsen beviste endnu en gang at han er i top form. I dagens kamp slog Ingildsen den 2. seedede Spencer Papa fra Oklahoma med 3-6 6-1 6-3. Papa er rangeret på en 16. plads på ITA ranglisten, og sejren må uden tvivl være en af de største sejre i Ingildsens college karriere indtil nu. I kvartfinalen stod North Carolina’s Robert Kelly over for Ingildsen, og her viste Ingildsen endnu mere styrke idet han vandt 7-5 6-1 og sikrede sig dermed en plads i semifinalen.

I doublen var Ingildsen med makkeren Perez oppe imod Rodrigo Banzer og Leo Telles fra Texas og her vandt duoen fra Florida med 7-6 (5) 6-4. I deres semifinale skal de møde deres holdkammerater McClain Kessler og Duarte Vale. Dermed sikrer Florida sig mindst et hold til finalen ved All-America.

Henrik Heise Korsgaard og makkeren Mitch Harper var i deres kvartfinale oppe mod McClain Kessler og Duarte Vale fra Florida, og på trods af det imponerende tennis Korsgaard og Harper havde levet indtil nu, så var Kessler og Vale for stærke til slut. En sejr på 6-3 6-3 til holdet fra Florida, og Korsgaard er ude af All-American. Et super stærkt resultat af Korsgaard, som helt sikkert har spillet sig varm til lineup i næste sæson.

Mikael Torpegaard  og doublemakkeren Martin Joyce var i deres anden runde oppe mod Will Little og Johannes Schretter fra Baylor, og her måtte Torpegaard og makkeren se sig besejret 2-6 6-4 11-9. En tæt kamp, som lige så godt kunne have gået til Torpegaard og Joyce.

Torpegaard fik dog selvtilliden op igen, idet han i single formåede at spille sig frem til kvartfinalen efter at have besejret Texas’ Harrison Scott med 7-5 6-3. I sin kvartfinale viste Torpegaard endnu mere styrke ved at besejre Ole Miss’ Gustav Hansson med 6-4 6-4. Dermed er Torpegaard endnu en gang i semifinalen, og her venter North Carolina’s Will Blumberg. En kamp som uden tvivl bliver spillet i højt tempo, og der er garanti for underholdning når det er bedst.

 

Forrige artikelDagens kampe søndag 8. oktober: Beijing finaler med både WTA og ATP no. 1
Næste artikelDagens kampe mandag 9. oktober: TV3 Sport 2 indleder ATP 1000 i Shanghai med servekonge
Ondrej Kralik er 27 år, og har spillet i KB siden han var 8 år. Han har spillet på KB's 1., 2. ,og 3. hold og er desuden træner og sponsoransvarlig i KB. Ondrej er uddannet Tennis Coach og er rejsecoach både nationalt og internationalt. Desuden har han studeret på Campbell University i North Carolina fra 2009-2013 og har en Double Major i Marketing & Business Administration samt en Master in International Business Communication fra CBS i 2015.