En kriger med ryggen mod muren

Day Twelve: The Championships - Wimbledon 2016
Foto: Getty Images 2016
Serena Williams er mest usikker i de første runder ved grand slams - tydeligt i dagens kamp.

Serena Williams er den ubestridte græsdronning, når det kommer til det grønne græs ved Wimbledon. Dog er det tydeligt for enhver, at skal man slå hende, så skal det være i noget af de første par runder. Denne lektie havde dagens modstander forberedt sig på.

Kaja Juvan fra Slovenien, der er rangeret som nummer 133 i verden stod på den anden side af nettet i dagens anden runde kamp. Den unge modstander viste ingen tegn på nerver i første sæt, og inden man fik set sig om, havde Juvan bragt sig på 3-0, og efter mindre end 30 minutters spil, kunne hun skrige et jubel-råb ud. Første sæt var i hus med cifrene 6-2.

Som alle personer ved, der har set Williams før, så er hun bedst, når hun har ryggen mod muren. Det viste hun nok engang. Serena begyndte at ramme bolden mere rendt, samtidig med at serven begyndte at fungere. Ydermere begyndte Juvan at misse flere og flere bolde, som ikke var tilfælde i første sæt.

Serena lignede mere og mere en, der var i fuld kontrol af kampen, og efter 1 time og 34 minutter, kunne hun juble med cifrene 2-6, 6-2, 6-4. Hun møder i tredje runde tyske Julia Goerges, som er rangeret som nummer 17. Dette bliver en gentagelse fra sidste år, hvor de to mødte hinanden i semifinalen.

Anden runde var ikke en runde uden overraskelser:

Lauren Davis besejrer Angelique Kerber (#5 og forsvarende mester) 2-6, 6-2, 6-1

Magda Linette besejrer Amanda Anisimova (#25) 6-4, 7-5

Danielle Collins besejrer Anastasija Sevastova (#12) 4-6, 6-4, 6-3

Polona Hercog besejrer Madison Keys (#17) 6-2, 6-4

Cori Gauff besejrer Magdalena Rybarikova 6-3, 6-3

Dayana Yastsremska besejrer Sofia Kenin (#27) 7-5, 4-6, 6-3