Lodtrækningen så overkommelig ud i de første runder for Caroline Wozniacki og det blev da også til sejr i første runde mod polakken Magda Linette, som måtte trække sig med skade i starten af andet sæt. Så den kamp sagde meget lidt om Carolines form, og alligevel var Caroline favorit mod russeren Maria Timofeeva i anden runde.

Kampen startede da også rigtig fint for Caroline idet hun enkelt vandt første sæt med 6-1, og hun havde muligheden for at komme på 3-0 i andet, men da det ikke lykkedes så syntes kampen at vende til fordel for russeren, især fordi Caroline havde sværere og sværere ved at holde serv.

Andet sæt blev derfor tabt med 6-4 og i tredje sæt løb modstanderen fra Caroline som aldrig fik fodfæste i sættet, som hun endte med at tabe 6-1.

Det var en skuffet Caroline som mødte pressen efter kampen, men hun udtalte at spille OL stadig var hendes store ambition.

Forrige artikelKæmpe overraskelse af Gentofte
Næste artikelEn sammenligning af ATP og WTA
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.