Veteraner samt en debutant i semifinalerne.

493863391MW00682_Day_Thirte

Verdensetteren stod over debutanten i dagens første semifinale.

Novak Djokovic, der er forsvarende mester, stod over for spanske Roberto Bautista Agut i dagens første semifinale. Spanieren stod i sin første grand slam finale, mens Djokovic har vundet alle fire grand slams.

Fra start virkede serberen til at være ovenpå og klar på at gøre dette til en kort dag på kontoret. Han kom hurtigt på 3-0, inden han efter små 37 minutter vandt første sæt 6-2. Dermed lignede dagens første semifinale en kort en af slagsen.

Andet sæt var dog en anelse anderledes. Spanieren fik bedre styr på sine server, og begyndte at bryde Novak Djokovic. Kampen begyndte at skifte karakter, og da spanieren spillede sig frem til første sætbold, var han ikke klar på at misse. Spanieren havde dog heldet med sig med en netruller, men andet sæt blev sikret med cifrene 6-4. Dermed var kampen helt åben.

Tredje og fjerde sæt virkede dog til at være langt væk fra spanieren, som igen mistede grebet om kampen, mens serberen steppede op. Efter 2 timer og 49 minutter kunne han juble med cifrene 6-2, 4-6, 6-3, 6-2. Dermed har han stadig muligheden for at gentage triumfen fra sidste år.

2019 French Open - Day Two
2019 Getty Images

To af tidernes største stjerner stod over for hinanden i dagens store blockbuster kamp. Den var blevet snakket om at mange, siden lodtrækningen fandt sted. Og der var ingen tvivl om, at de to duellanter ville give deres bedste.

Roger Federer og Rafael Nadal stod over for hinanden for 40. gang, men kun fjerde gang på græs. Her førte Federer 2-1. Trods et stort overtag til spanieren indbyrdes, virkede det som om, at dagens kamp ville faldet ud til Federer.

Første sæt var helt lige fra begge spillere, der præsterede vinderslag efter vinderslag, mens tilskuerne måbede og klappede. Begge spillere var sikre i deres serv, og sættet måtte derfor gå hele distancen til tiebreak. Nadal kom bedst fra land, men Federer havde et modangreb og sikrede sig til sidst sættet.

Andet sæt virkede som om, at Nadal havde skruet op for tempoet, og Federer virkede chanceløs og uden svar på tiltale. Før man fik sig set om, havde Nadal vundet sættet med cifrene 6-1. Dermed var der nok at se til for Federer, hvis han skulle have chancen for at vinde sin 9. titel på det legendariske, grønne græs.

Det virkede dog til, at det tændte noget inde i Federer, der steppede op i tredje sæt. Federer brød som den første, og derefter var tredje sæt sikret, mens fjerde sæt også var udset til at blive schweizisk. Efter 3 timer og 2 minutter kunne Federer juble med cifrene 7-6(3), 1-6, 6-3, 6-4.

Forrige artikelWimbledon 2019: Grand slam nummer 24 eller 2?
Næste artikelOplevelser i London 2: Wimbledon kø mandag og tirsdag – resten på TV
Kristian Asbjørn Korsgaard
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.