Serena Williams og Simona Halep spiller om det legendariske “Venus Rosewater Dish” trofæ.

Serena Williams
© 2019 Jimmie48 Tennis Photography
Der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet af dagens semifinaler.

Serena Williams, der af mange ses som favorit, stod i sin semifinale over for den tjekkiske overraskelse, Barbora Strycova, der i en alder af 33 stod i sin første grand slam finale nogensinde. Noget der virkede til at påvirke tjekken.

Serena satte sig hurtigt på kampen og virkede til hurtigt at knække tjekken. I først sæt holdt Serena og Barbora begge serv til stillingen 1-1, men derefter var der dømt amerikansk dominans. Barbora spillede sig til tre breakbolde ved stillingen 1-5 og 0-40, men Serena fandt store server og hårde grundslag frem, inden hun lukkede sættet med et servees.

Andet sæt blev lidt bedre for tjekken, der holdt serv til 1-0 og igen til 2-1, men derefter var der “udsolgt”. Serena tromlede tjekken over og sendte hende fra hjørne til hjørne, inden hun servede kampen hjem. Efter 59 minutter kunne Serena juble med sejr på 6-1, 6-2. Hun er dermed i sin 12. finale på det grønne græs.

Simona Halep
Simona Halep

Rumænske Simona Halep stod i sin semifinale over for ukrainske Elina Svitolina. Der var aldrig nogen tvivl om vinderen af den kamp. Halep leverede formidabelt spil. De første to partier var lange nok til næsten af kunne betragtes som et sæt. Efter TYVE minutter stod der 2-0 til Halep. Dette tydede på, at kampen ville blive en maratonkamp i sig selv.

Halep virkede ovenpå efter dette, og efter et break til Svitolina til stillingen 1-2 til Halep, stod der rumænsk tennis på resten af sættet. Halep brød ukraineren yderligere to gange i sættet, før hun tog det 6-1.

Andet sæt startede mere lige, og begge spillere fulgtes ad til 3-3, og det virkede lidt til, at Svitolina var ved at finde rytmen og dermed knække koden til Haleps dominans. Halep havde dog andre planer, og hævede efterfølgende niveauet og brød Svitolina til stillingen 4-3. Svitolina virkede dermed tabt, og på sin anden matchbold vandt Halep efter endnu en fejl af Svitolina. Halep vandt kampen 6-1, 6-3 efter 1 time og 13 minutter.

Forrige artikelWimbledon 2019: Stjerner klar til semifinale
Næste artikelWimbledon 2019: En semifinale overstrålede den anden
Avatar photo
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.