Super koncentreret Wozniacki overvinder en særdeles tricky spiller, der må betegnes som super sliceren over dem alle – Monica Niculescu – 63 61 – CAROLINE 2.0 spiller bedre og bedre og bedre “træningskamp” kunne Caroline vel ikke ønske sig 😉

Kampen startede næsten traditionen tro med et servetab – ok så tit sker det heller ikke, men det sker ofte, hvis Caroline lige skal vænne sig til en spiller – således i dag. Efter servetabet var det som om, at Caroline havde fundet ud af, hvordan hun har slået Niculescu før. Hun brød tilbage og havde derefter ikke de store problemer med at holde sin serv, selvom det var tæt på et par gange. Alle andre spillere har haft utroligt svært ved at spille mod rumæneren, fordi hun spiller med slice HELE tiden – hvilket på den anden side giver et særdeles underholdende spil, da alle boldudvekslinger kan forekomme, Det blev 41 til Caroline efter mange underholdende dueller, men hvor man syntes Caroline havde fuld styr på kampen. Ved stillingen 53 kom et meget langt parti, der afsluttede sættet. Det foregik således: det blev 15-30, 15-40, 30-40, DEUCE, adv C, DEUCE, ADV C, DEUCE, ADV C, DEUCE, ADV C og efter godt 11 minutters spil vinder Caroline partiet og sættet 63. Det var et meget flot parti med moonballs, slice, baghænder, forhænder, lop, linjespil og en masse brugt energi – Monica Niculescu så træt ud.

Momentum var på Carolines side og hun brød rumæneren i første parti af andet sæt. Parti nr 2 blev lidt af en underlig forestilling, da Caroline havde store problemer med spillet og bl.a. lavede 2 dobbelt fejl, 30.30, 30-40, deuce, ADV og 20. Caroline er på sejrskurs og har 3 breakbolde i 3.parti til 30. Caroline fik problemer i 4.parti, hvor hun må afgive partiet til Niculescu. Så var Caroline igen den selvsikre spiller og brød Niculescus serv igen 41, holder 51 og bryder igen til 61 og dermed sætsejr og endelig sejr 63 61. Det var en særdeles opløftende forestilling, hvor man aldrig havde fornemmelsen af at det ikke skulle ende med Caroline sejr. Selvom jeg lidt provokerende skrev at det var en god træningskamp, så var det ikke helt ved siden af, da alle mulige måder at spille tennis på blev vist og afprøvet. Særdeles underholdende kamp at overvære – BRAVO CAroline.

Næste modstander for Caroline i 4. runde er amerikaneren Madison Keys, der måtte ud i 3 sæt mod japaneren Naomi Osaka – der faktisk havde Keys nede i sækken og førte 52 i tredie sæt og alligevel tabte.