Frederik Løchte Nielsen skulle her til aften se om han for første gang, kunne spille sig videre til 3. runde ved US Open. Han og den indiske makker Rohan Bopanna stod overfor Brian Baker og Marcus Daniell

Første sæt var hurtigt overstået, Løchte blev brudt i begge sine servepartier, så den dansk-indiske konstellation måtte hurtigt se sig tabe 6-2.

Andet sæt startede nærmest som en nøjagtig kopi af første, straks var Løchte og Bopanna bagud 4-1. Men da Daniell/Baker kunne serven kampen hjem ved stillingen 5-3, lykkedes det Nielsen/Bopanna at bryde til 5-4 og bevare chancen for avancement.

I det efterfølgende parti kommer Bopanna/Nielsen bag 0-30, men Bopanna fyrer fornemt et es afsted og det lykkedes også parret at vinde de tre næste bolde, inden Daniell/Baker reducerer til deuce, med en drømme vinder fra Bopanna reducerer han og Nielsne til stillingen 5-5.

Uden nogen problemer holdt begge par serv og sættet skulle ud i tiebreak. Det startede godt for Nielsen og Bopanna, da de vandt første point i modstandernes serv, for derefter selv at holde serv og de bragte sig foran 3-0 i tiebreaken. Indtil stillingen 5-4 hvor Bopanna kunne serve kampen hjem blev der ikke brudt, desværre blev Bopanna brudt i begge server og pludselig havde de andre matchbold. De svigtede ikke, og det store comeback der ellers var så tæt på udeblev. Baker/Daniell vandt 6-2, 7-6(5)

Dermed skulle 3. gang ikke blive lykkens gang for Løchte Nielsen, som også deltog ved US Open i 2012 og 2013.

Forrige artikelUs Open 2016: Caroline overvinder supersliceren
Næste artikelTE Birkerød 2016: Underdogs Haase & Gormsen tager doubletitlen
Avatar photo
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.