Evnen til at udvise mod og skærpe koncentrationen, når det virkelig brænder på, sørgede for at Holger Rune for 4. gang er videre til 1/8-finalen i Grand Slam

Når Holger Vitus Nødskov Rune allerede som 19-årig har vundet et par ATP 250 titler og en Masters 1000 titel og er i top 10, samt at han de første 3 måneder efter det fyldte 20 år både forsvarer en titel og desuden når yderligere 2 Masters 1000 finaler og endnu en kvartfinale ved French Open, vil det være fuldkommen urimeligt og i strid med al sund fornuft at hævde, at han har “underpræsteret”.

Alligevel har Holger ofte efterladt det indtryk, at han i flere kampe langt fra har udfoldet sit fulde potentiale, når han i perioder af kampene laver mange elementære fejl og træffer nogle beslutninger, som af “tenniseksperter” – både dem i sofaen og erfarne kommentatorer – forekommer uforståelige.

Det vil være oplagt “forklare” nogle af disse “udfald” med anspændthed, fordi nerverne som følge af først og fremmest Holgers eget forventningspres spiller ind, men den logik halter gevaldigt, når man samtidig konstaterer, at Holger ofte i de meste pressede situationer formår at skærpe koncentrationen og udvise stort mod til at vælge de rigtige løsninger, hvorved han i flere kampe har vendt truende nederlag til sejr.

De første runder af Wimbledon har mere eller mindre forløbet efter nogenlunde samme skabelon, idet Holger både i 1. runde mod no. 367 George Loffhagen (GBR) og i 2. runde mod no. 53 Roberto Carballes Baena (ESP) havde en højere fejlprocent, end der forventes af en spiller, der er no. 6 på ATP-ranglisten, men som det også forventes af en topspiller, formåede Holger at løfte spillet, når han var mest presset, og derved vandt han begge kampe 3-0 i sæt – 7-6(4), 67-3, 6-2 over Loffgagen og 6-3, 7-6(3), 6-4 over Carballes Baena.

I 3. runde (R32) mod 31. seedede Alejandro Davidovich Fokina (ESP) skulle der dog nærmest ske et mirakel, for at Holger kunne nå videre, da han var på nederlagets rand i en kamp, som var præget af et usædvanlraguigt stort antal elementære fejl fra Holger, der desuden ofte overlod initiativet til sin modstander.

Behovet for førnævnte mirakel opstod, da Holger i 5. sæt kom bagud 0-30 i egen serv ved 4-5, og selvom Holger med et es reducerede til 15-30 var han helt ude i tovene, da en dobbeltfejl forærede spanieren 2 matchbolde.
Den første blev afværget, da Holger udviste mod og gik til nettet, hvor han på sin 2. flugtning afgjorde point’et.
Den næste matchbold blev afværget med et es, og i den næste duel udviste Holger tålmodighed, hvorimod Fokina overforcerede og sendte en forhånd for langt, hvorefter Holger med endnu et es reddede partiet til 5-5.

I det efterfølgende spanske serveparti havde Holger break-mulighed ved 30-40, men Fokina udviste stort mod og afværgede muligheden med en vinder, og da Holger derefter vandt sit serveparti problemfrit, måtte kampen afgøres i en match-tiebreak – først til 10 point, hvor nerverne tilsyneladende var ved at få afgørende indflydelse, da Fokina efter minibreak til 2-1 øgede til 4-1 efter 2 enkle fejl i træk fra Holgers forhånd.
Presset på Holger blev endnu større, da en spansk servereturnering pressede Holger til fejl og endnu et minibreak til 2-5, hvorefter en mislykket stopbold gav spanieren yderligere medvind ved 6-2.

En direkte vinder på servereturneringen tog derefter det ene minibreak tilbage, og da Holger vandt begge sine server, var der igen kontakt ved 5-6, men Fokina bevarede sit minibreak, da han vandt de næste 2 server til 8-5 efter kontra-lob, der mirakuløst havnede på baglinjen.
Holger bevarede dog kontakten, da han efter de næste 2 server tog initiativet og pressede Fokina til fejl, men spanieren havde derefter muligheden for at serve sejren hjem ved 8-7.

Endnu en spansk fejl bragte Holger helt tilbage ved 8-8, hvor Fokina forsøgte at overrumple Holger med en underhånds-serv, men Holger reagerede lynhurtigt og konsekvent med en direkte vinder, der samtidig gav dansk matchbold, hvor Holger måtte ty til 2. serven, men efter en slagudveksling, hvor Holger bevarede tålmodigheden, overforcerede Fokina og sendte bolden i nettet, så Holger efter et mirakuløst comeback vandt med cifrene 6-3, 4-6, 3-6, 6-4, 7-6(8) efter en kamp, som uden tvivl vil blive husket langt ud i fremtiden.

Dermed er Holger for 4. gang mindst i 1/8-finalen ved en Grand Slam, ligesom det var tilfældet ved Australian Open og de sidste 2 år ved French Open, hvor Holger begge gange desuden nåede kvartfinalen.

Mange havde forventet, at Holger i 1/8-finalen ville møde 10. seedede Frances Tiafoe (USA), men 32-årige 21. seedede Grigor Dimitrov (BUL) har dog vist så overbevisende styrke hidtil på græs, så det på ingen måde kan betragtes som en overraskelse, at han i 3. runde vandt 6-2, 6-3, 6-2 over Tiafoe.

Derfor er der næppe råd til, at Holger har tilsvarende perioder med for mange elementære fejl, som formentlig er hovedårsagen til, at Dimitrov hos bookmakerne anses som favorit forud for kampen, som er 3. kamp på Court 1 mandag.

Dimitrov fremhæver, at Holger er en både ung, talentfuld og meget farlig spiller, men han påpeger samtidig, at det samme er tilfældet for ham selv – altså lige bortset fra at være ung.

Vinderen af opgøret forventes at møde 1. seedede Carlos Alcaraz, der i mandagens sidste kamp på Centre Court møder no. 37 Matteo Berrettini (ITA), der efter en resultat-fattig periode tilsyneladende har fundet sit topniveau igen efter fornemme sejre over landsmanden Lorenzo Sonego i 1. runde, og så overbevisende som 6-3, 6-4, 6-4 over Alex De Minaur i 2. runde samt 6-3, 7-6(4), 7-6(5) over Alexander Zverev i 3. runde.

I samme halvdel forventes 3. seedede Daniil Medvedevd at møde 5. seedede Stefanos Tsitsipas.

Bortset fra 4. seedede Casper Ruud er de øvrige 8 topseedede fortsat med turneringen, heriblandt 7. seedede Andrey Rublev, der desuden er videre til kvartfinalen efter sejr i 5 sæt 7-5, 6-3, 6-7(6), 6-7(5), 6-4 over 23. seedede Alexander Bublik (KAZ).

Rublev forventes i kvartfinalen at møde 2. seedede Novak Djokovic, der i søndagens sidste kamp på Centre Court førte 7-6(6), 7-6(6) over 17. seedede Hubert Hurkacz i 1/8-finalen, der færdigspilles mandag eftermiddag.

I samme (nederste) halvdel er 8. seedede Jannik Sinner videre, og han møder i kvartfinalen useedede no. 94 Roman Safiullin, der i 1/8-finalen vandt 3-6, 6-3, 6-1, 6-3 over 16. seedede Denis Shapovalov.

I junior-udgaven af Wimbledon har 17-årige Rebecca Munk Mortensen fundet storspillet frem, idet hun i 1. runde i lørdags vandt 6-2, 6-3 over no. 45 Alena Kovackova (CZE), og i mandagens første kamp på Court 4 fulgte hun op med endnu en 2-sæts sejr 7-5, 6-3 over 11. seedede no. 14 Ella McDonald (GBR).
Begge kampe blev vist på DRTV, hvor de kan ses igen.

Dermed er Rebecca videre til 1/8-finalen, hvor hun forventes at møde 5. seedede no. 7 Renata Jamrichova (SVK), der senere mandag møder no. 44 Ariana Anazagasty-Pursoo (USA).

Dansk-britiske Oliver Bønding var ikke heldig med sin lodtrækning, da han i 1. runde mødte 2. seedede Rodrigo Pacheco Mendez (MEX), som vandt 6-4, 6-4, man Oliver er desuden med i double, hvor han spiller sammen med Charlie Camus (AUS).

Senere på ugen deltager Caroline Wozniacki i Ladies Invitation Doubles, hvor hun spiller sammen med Cara Black (ZIM).

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive opdateret.

Udvalgte kampe søndag 16. juli

Billeder: (Facebook opslag) Elmer Møller (Sportsfotograf.com) – Challenger-tv ca. 14:00
Carlos Alcaraz og Novak Djokovic (GettyImages) – finale Wimbledon DR1 14:50

Wimbledon: DR 1, DR 2, DRTV, Bet365/Unibet/Oddset (alle baner, senior kampe)

Center Court – start 15:00cet (finaler)
1 Carlos Alcaraz ESP vs. 2 Novak Djokovic SRB
3 S. Hunter AUS/E. Mertens BEL vs. S-W. Hsiet TPE/B. Strycova CZE

Court 18 – ca. 13:30cet – Ladies’ Invitation Doubles finale- kun livescore
Caroline Wozniacki DEN/Cara Black ZIM vs. Kim Clijsters BEL/Martina Hingis SUI

Komplet schedule: https://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.html

Sendeplan fra DR

DR1 – start 14:50cet
1 Carlos Alcaraz ESP vs. 2 Novak Djokovic SRB
3 S. Hunter AUS/E. Mertens BEL vs. S-W. Hsiet TPE/B. Strycova CZE

DR 2 – start 18:20cet (fortsat fra DR1)
3 S. Hunter AUS/E. Mertens BEL vs. S-W. Hsiet TPE/B. Strycova CZE

DRTV – start 14:50cet (Centre Court)
1 Carlos Alcaraz ESP vs. 2 Novak Djokovic SRB
3 S. Hunter AUS/E. Mertens BEL vs. S-W. Hsiet TPE/B. Strycova CZE

====

ATP Challenger – www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

CH 75 Amersfoort (NED)

Van Mossel Kia Court – ca. 14:00
Q16: (8.) 499 Elmer Møller DEN vs. 570 Sidane Pontjodikromo NED

====

W100 Vitoria-Gasteiz (ESP) – Livestream??

Pista Amutio – NB 10:00
Q16: 938 Olivia Gram DEN vs. (4) 575 Sebastianna Scilipoti SUI

—-

M15 Monastir (TUN) – ingen livescore

Court 1 – NB 13:30cet
Q32: WC Fidel Nweke DEN vs. Amrutjay Mohanty IND

ITF World Tennis Tour
Livestream: live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: live.itftennis.com/en/live-scores/

Resultater Opdateres her: https://www.tennisavisen.dk/turneringer-uge-28-holger-rune-bedst-naar-det-gaelder-og-derfor-videre-til-2-uge-af-wimbledon/


GenvejeATP Challenger, WTA Challenger, ITF Men, ITF Women, ITF Junior, TE Junior, UTRDanske, Svenske DavisCup, BJKCup

Rang- og Entrylister opdateres jævnligt på dette link. : WTAATPITF GirlsITF Boys


WTA Tour – ATP Tour (Uge 28)

Ingen turneringer uge 28


Grand Slam Wimbledon (GBR) – Græs
Tidsforskel: cet -1 time

TV-dækning: DR 1, DR 2, DRTV (Live & Extra)

Men’s singles

Finale: 1 Carlos Alcaraz ESP vs. 2 Novak Djokovic SRB 1-6, 7-6(6), 6-1, 3-6, 6-4

Semifinale
1 Carlos Alcaraz ESP vs. 3 Daniil Medvedev 6-3, 6-3, 6-3
2 Novak Djokovic SRB vs. 8 Jannik Sinner ITA 6-3, 6-4, 7-6(4)

Kvartfinale
6 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. 1 Carlos Alcaraz ESP 6-7(3), 4-6, 4-6
3 Daniil Medvedev vs. Christopher Eubanks USA 6-4, 1-6, 4-6, 7-6(4), 6-1
8 Jannik Sinner ITA vs. Roman Safiullin 6-4, 3-6, 6-2 6-2
2 Novak Djokovic SRB vs. 7 Andrey Rublev 4-6, 6-1, 6-4, 6-3

1/8-finale
1 Carlos Alcaraz ESP vs. Matteo Berrettini ITA 3-6, 6-3, 6-3, 6-3
6 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. 21 Grigor Dimitrov BUL 3-6, 7-6(6), 7-6(4), 6-3
3 Daniil Medvedev vs. Jiri Lehecka CZE 6-4, 6-2, Ret’d
Christopher Eubanks USA vs. 5 Stefanos Tsitsipas GRE 3-6, 7-6(4), 3-6, 6-4, 6-4

8 Jannik Sinner ITA vs. Daniel Elahi Galan COL 7-6(4), 6-3, 6-7(6), 6-7(5), 6-4
Roman Safiullin vs. 26 Denis Shapovalov CAN 3-6, 6-3, 6-3, 6-3
7 Andrey Rublev vs. 23 Alexander Bublik KAZ 7-5, 6-3, 6-7(6), 6-7(5), 6-4
2 Novak Djokovic SRB vs. 17 Hubert Hurkacz POL 7-6(6), 7-6(6), 6-7(5), 6-4

R32
1 Carlos Alcaraz ESP vs. 25 Nicolas Jarry CHI 6-3, 6-7(6), 6-3, 7-5
Matteo Berrettini ITA vs. 19 Alexander Zverev GER 6-3, 7-6(4), 7-6(5)
21 Grigor Dimitrov BUL vs. 10 Frances Tiafoe USA 6-2, 6-3, 6-2
6 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. 31 Alejandro Davidovich Fokina ESP 6-3, 4-6, 3-6, 6-4, 7-6(8)

3 Daniil Medvedev vs. Marton Fucsovics HUN 4-6, 6-3, 6-4, 6-4
Jiri Lehecka CZE vs. 16 Tommy Paul USA 6-2, 7-6(2), 6-7(5), 6-7(9), 6-2
Christopher Eubanks USA vs. Christopher O’Connell AUS 7-6(5), 7-6(3), 7-6(2)
5 Stefanos Tsitsipas GRE vs. Laslo Djere SRB 6-4, 7-6(5), 6-4
==
8 Jannik Sinner ITA vs. Quentin Halys FRA 3-6, 6-2, 6-3, 6-4
Daniel Elahi Galan COL vs. Mikael Ymer SWE 6-2, 6-7(2), 7-6(5), 3-6, 6-1
Roman Safiullin vs. Guido Pella ARG 7-6(1), 6-4, 6-0
26 Denis Shapovalov CAN vs. WC Liam Broady GBR 4-6, 6-2, 7-5, 7-5

7 Andrey Rublev vs. WC David Goffin BEL 6-3, 6-7(6), 7-6(5), 6-2
23 Alexander Bublik KAZ vs. Q Maximilian Marterer GER 6-4, 6-1, 7-6(4)
17 Hubert Hurkacz POL vs. 14 Lorenzo Musetti ITA 7-6(4), 6-4, 6-4
2 Novak Djokovic SRB vs. Stan Wawrinka SUI 6-3, 6-1, 7-6(5)

R64
1 Carlos Alcaraz ESP vs. Alexandre Muller FRA 6-4, 7-6(2), 6-3
25 Nicolas Jarry CHI vs. Jason Kubler AUS 7-5, 5-7, 6-3, 6-4
19 Alexander Zverev GER vs. LL Yosuke Watanuki JPN 6-4, 5-7, 6-2, 6-2
Matteo Berrettini ITA vs. 15 Alex de Minaur AUS 6-3, 6-4, 6-4

10 Frances Tiafoe USA vs. Q Dominic Stricker SUI 7-6(11), 6-4, 6-2
21 Grigor Dimitrov BUL vs. Ilya Ivashka 6-4, 6-4, 6-4
31 Alejandro Davidovich Fokina ESP vs. Botic van de Zandshulp NED 6-1, 2-6, 6-4, 6-3
6 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. Roberto Carballes Baena ESP 6-3, 7-6(3), 6-3
==
3 Daniil Medvedev vs. Adrian Mannarino FRA 6-3, 6-3, 7-6(5)
Marton Fucsovics HUN vs. Marcos Giron USA 7-6(2), 6-3, 4-6, 6-4
Jiri Lehecka CZE vs. 18 Francisco Cerundolo ARG 6-2, 6-2, 6-2
16 Tommy Paul USA vs. Milos Raonic CAN 6-4, 7-6(4), 6-7(4), 6-4

Christopher Eubanks USA vs. 12 Cameron Norrie GBR 6-3, 3-6, 6-2, 7-6(3)
Christopher O’Connell AUS vs. Jiri Vesely CZE 6-3, 7-5, 6-4
Laslo Djere SRB vs. 32 Ben Shelton USA 3-6, 6-3, 7-6(5), 6-3
5 Stefanos Tsitsipas GRE vs. Andy Murray GBR 7-6(3), 6-7(2), 4-6, 7-6(3), 6-4
====
8 Jannik Sinner ITA vs. Diego Schwartzman ARG 7-5, 6-1, 6-2
Quentin Halys FRA vs. Aleksandar Vukic AUS 6-3, 6-1, 6-4
Daniel Elahi Galan COL vs. Q Oscar Otte GER 6-3, 3-6, 6-3, 7-6(3)
Mikael Ymer SWE vs. 9 Taylor Fritz USA 3-6, 2-6, 6-3, 6-4, 6-2

Guido Pella ARG vs. Q Harold Mayot FRA 2-6, 6-3, 7-6(3), 7-5
Roman Safiullin vs. Corentin Moutet FRA 7-5, 6-3, 7-6(4)
26 Denis Shapovalov CAN vs. Gregoire Barrere FRA 6-3, 6-4, 7-6(7)
WC Liam Broady GBR vs. 4 Casper Ruud NOR 6-4, 3-6, 4-6, 6-3, 6-0
==
7 Andrey Rublev vs. Aslan Karatsev 6-7(4), 6-3, 6-4, 7-5
WC David Goffin BEL vs. Q Marcelo Tomas Barrios Vera CHI 7-6(3), 5-7, 6-2, 6-0
23 Alexander Bublik KAZ vs. Jeffrey John Wolf USA 6-3, 7-6(5), 6-0
Q Maximilian Marterer GER vs. LL Michael Mmoh USA 7-5, 7-6(5), 6-4

14 Lorenzo Musetti ITA vs. Jaume Munar ESP 6-4, 6-3, 6-1
17 Hubert Hurkacz POL vs. WC Jan Choinski GBR 6-4, 6-4, 7-6(3)
Stan Wawrinka SUI vs. 29 Tomas Martin Etcheverry ARG 6-3, 4-6, 6-4, 6-2
2 Novak Djokovic SRB vs. Jordan Thompson AUS 6-3, 7-6(4), 7-5

R128
1 Carlos Alcaraz ESP vs. Jeremy Chardy FRA 6-0, 6-2, 7-5
Alexandre Muller FRA vs. Arthur Rinderknech FRA 7-6(5), 1-6, 6-3, 6-4
Jason Kubler AUS vs. Ugo Humbert FRA 6-4, 4-6, 6-2, 3-6, 6-3
25 Nicolas Jarry CHI vs. Marco Cecchinato ITA 4-6, 6-2, 6-4, 6-1

19 Alexander Zverev GER vs. Q Gijs Brouwer NED 6-4, 7-6(4), 7-6(5)
Marc-Andrea Huesler SUI vs. LL Yosuke Watanuki JPN 6-7(5), 5-7, 7-6(5), 7-6(3), 6-3
Matteo Berrettini ITA vs. Lorenzo Sonego ITA 6-7(5), 6-3, 7-6(7), 6-3
15 Alex de Minaur AUS vs. Q Kimmer Coppejans BEL 6-7(5), 6-3, 6-3, 7-6(2)

10 Frances Tiafoe USA vs. Yibing Wu CHN 7-6(4), 6-3, 6-4
Q Dominic Stricker SUI vs. Alexei Popyrin AUS 3-6, 6-3, 6-2, 4-6, 7-5
Ilya Ivashka vs. Federico Coria ARG 4-6, 6-4, 6-3, 6-0
21 Grigor Dimitrov BUL vs. Q Sho Shimabukuro JPN 6-1, 6-2, 6-1

31 Alejandro Davidovich Fokina ESP vs. WC Arthur Fils FRA 7-6(3), 6-1, 6-2
Zhizhen Zhang CHN vs. Botic van de Zandshulp NED 2-6, 7-6(3), 7-6(6), 3-6, 6-2
Roberto Carballes Baena ESP vs. Q Matteo Arnaldi ITA 6-7(7), 6-3, 6-4, 6-4
6 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. WC George Loffhagen GBR 7-6(4), 6-3, 6-2
==
3 Daniil Medvedev vs. WC Arthur Fery GBR 7-5, 6-4, 6-3
Adrian Mannarino FRA vs. Alexander Shevchenko 6-3, 6-3, 6-2
Marcos Giron USA vs. Hugo Dellien BOL 7-6(2), 6-4, 6-4
28 Tallon Griekspoor NED vs. Marton Fucsovics HUN 6-4, 6-2, 6-4

18 Francisco Cerundolo ARG vs. Nuno Borges POR 5-7, 6-3, 6-3, 6-4
Jiri Lehecka CZE vs. WC Sebastian Ofner AUT 6-4, 6-4, 6-4
Milos Raonic CAN vs. Q Dennis Novak AUT 6-7(5), 6-4, 7-6(5), 6-1
16 Tommy Paul USA vs. Q Shintaro Mochizuki JPN 7-5, 6-3, 6-1

12 Cameron Norrie GBR vs. Q Tomas Machac CZE 6-3, 4-6, 6-1, 6-4
Christopher Eubanks USA vs. Thiago Monteiro BRA 4-6, 7-5, 7-5, 6-3
Christopher O’Connell AUS vs. Q Hamad Medjedovic SRB 7-5, 6-4, 4-6, 6-4
22 Sebastian Korda USA vs. Jiri Vesely CZE 7-6(7), 4-6, 6-2, 6-3

32 Ben Shelton USA vs. LL Taro Daniel JPN 6-4, 6-3, 3-6, 4-6, 6-3
Maxime Cressy USA vs. Laslo Djere SRB 6-7(5), 7-6(3), 7-6(8), 7-6(7)
Andy Murray GBR vs. WC Ryan Peniston GBR 6-3, 6-0, 6-1
5 Stefanos Tsitsipas GRE vs. Dominic Thiem AUT 3-6, 7-6(1), 6-2, 6-7(5), 7-6(8)
====
8 Jannik Sinner ITA vs. Juan Manuel Cerundolo ARG 6-2, 6-2, 6-2
Diego Schwartzman ARG vs. Miomir Kecmanovic SRB 6-0, 6-3, 6-4
Aleksandar Vukic AUS vs. Daniel Altmaier GER 6-3, 7-6(1), 3-6, 7-5
Quentin Halys FRA vs. 27 Daniel Evans GBR 6-2, 6-3, 6-7(5), 6-4

Daniel Elahi Galan COL vs. 24 Yoshihito Nishioka JPN 6-4, 6-3, 6-3
Q Oscar Otte GER vs. Dominik Koepfer GER 7-5, 6-3, 7-6(9)
Mikael Ymer SWE vs. Alex Molcan SVK 6-3, 6-3, 6-4
9 Taylor Fritz USA vs. Yannick Hanfmann GER 6-4, 2-6, 4-6, 7-5, 6-3

Guido Pella ARG vs. 13 Borna Coric CRO 6-3, 7-5, 4-6, 3-6, 6-1
Q Harold Mayot FRA vs. Benjamin Bonzi FRA 6-3, 6-4, 7-5
Corentin Moutet FRA vs. Richard Gasquet FRA 6-3, 7-5, 7-5
Roman Safiullin vs. 20 Roberto Bautista Agut ESP 2-6, 7-6(7), 6-7(4), 6-4, 7-5

26 Denis Shapovalov CAN vs. Q Radu Albot MDA 5-7, 6-4, 6-2, 6-2
Lloyd Harris RSA vs. Gregoire Barrere FRA 7-5, 6-7(4), 7-5, 6-3
WC Liam Broady GBR vs. Constant Lestienne FRA 6-1, 6-3, 7-5
4 Casper Ruud NOR vs. Q Laurent Lokoli FRA 6-1, 5-7, 6-4, 6-3
==
7 Andrey Rublev vs. Max Purcell AUS 6-3, 7-5, 6-4
Aslan Karatsev vs. Luca Van Assche FRA 6-7(4), 6-4, 6-2, 6-4
Q Marcelo Tomas Barrios Vera CHI vs. Sebastian Baez ARG 7-6(7), 3-6, 6-3, 7-6(2)
WC David Goffin BEL vs. LL Fabian Marozsan HUN 6-2, 5-7, 6-2, 6-0

23 Alexander Bublik KAZ vs. Mackenzie McDonald USA 6-7(3), 6-4, 6-4, 6-4
Jeffrey John Wolf USA vs. Q Enzo Couacaud FRA 7-5, 6-3, 7-6(4)
Q Maximilian Marterer GER vs. Borna Gojo CRO 7-5, 6-7(8), 6-3, 6-4
LL Michael Mmoh USA vs. 11 Felix Auger-Aliassime CAN 7-6(4), 6-7(4), 7-6(4), 6-4

14 Lorenzo Musetti ITA vs. Juan Pablo Varillas PER 6-3, 6-1, 7-5
Jaume Munar ESP vs. John Isner USA 4-6, 6-3, 6-4, 6-4
WC Jan Choinski GBR vs. Dusan Lajovic SRB 5-7, 7-6(4), 6-2, 6-2
17 Hubert Hurkacz POL vs. Albert Ramos-Vinolas ESP 6-1, 6-4, 6-4

29 Tomas Martin Etcheverry ARG vs. Bernabe Zapata Miralles ESP 6-7(5), 5-7, 6-3, 6-4, 7-5
Stan Wawrinka SUI vs. Emil Ruusuvuori FIN 7-5, 7-5, 6-4
Jordan Thompson AUS vs. Brandon Nakashima USA 2-6, 2-6, 6-4, 7-6(4), 6-3
2 Novak Djokovic SRB vs. Pedro Cachin ARG 6-3, 6-3, 7-6(4)


Women’s singles

Finale: Marketa Vondrousova CZE vs. 6 Ons Jabeur TUN 6-4, 6-4

Semifinale
Marketa Vondrousova CZE vs. WC Elina Svitolina UKR 6-3, 6-3
6 Ons Jabeur TUN vs. 2 Aryna Sabalenka 6-7(5), 6-4, 6-3

Kvartfinale
WC Elina Svitolina UKR vs. 1 Iga Swiatek POL 7-5, 6-7(5), 6-2
Marketa Vondrousova CZE vs. 12 Jessica Pegula USA 6-4, 2-6, 6-4
6 Ons Jabeur TUN vs. 3 Elena Rybakina 6-7(5), 6-4, 6-1
2 Aryna Sabalenka vs. 25 Madison Keys USA 6-2, 6-4

1/8-finale
1 Iga Swiatek POL vs. 14 Belinda Bencic SUI 6-7(4), 7-6(2), 6-3
WC Elina Svitolina UKR vs. 19 Victoria Azarenka 2-6, 6-4, 7-6(9)
12 Jessica Pegula USA vs. Lesia Tsurenko UKR 6-1, 6-3
Marketa Vondrousova CZE vs. 32 Marie Bouzkova CZE 2-6, 6-4, 6-3

6 Ons Jabeur TUN vs. 9 Petra Kvitova CZE 6-0, 6-3
3 Elena Rybakina vs. 13 Haddad Maia BRA 4-1 Ret’d
25 Madison Keys USA vs. Q Mirra Andreeva 3-6, 7-6(4), 6-2
2 Aryna Sabalenka vs. 29 Ekaterina Alexandrova 6-4, 6-0

R32
1 Iga Swiatek POL vs. 30 Petra Martic CRO 6-2, 7-5
14 Belinda Bencic SUI vs. 23 Magda Linette POL 6-3, 6-1
19 Victoria Azarenka vs. 11 Daria Kasatkina 6-2, 6-4
WC Elina Svitolina UKR vs. Q Sofia Kenin USA 7-6(3), 6-2

12 Jessica Pegula USA vs. Elisabetta Cocciaretto ITA 6-4, 6-0
Lesia Tsurenko UKR vs. Ana Bogdan ROU 4-6, 6-3, 7-6(18)
Marketa Vondrousova CZE vs. 20 Donna Vekic CRO 6-1, 7-5
32 Marie Bouzkova CZE vs. 5 Caroline Garcia FRA 7-6(0), 4-6, 7-5
==
6 Ons Jabeur TUN vs. Bianca Andreescu CAN 3-6, 6-3, 6-4
9 Petra Kvitova CZE vs. Q Natalija Stevanovic SRB 6-3, 7-5
13 Haddad Maia BRA vs. Sorana Cirstea ROU 6-2, 6-2
3 Elena Rybakina vs. WC Katie Boulter GBR 6-1, 6y-1

25 Madison Keys USA vs. Marta Kostyuk UKR 6-4, 6-1
Q Mirra Andreeva vs. 22 Anastasia Potapova 6-2, 7-5
29 Ekaterina Alexandrova vs. Dalma Galif HUN 6-0, 6-4
2 Aryna Sabalenka vs. Anna Blinkova 6-2, 6-3

R64
1 Iga Swiatek POL vs. Sara Sorribes Tormo ITA 6-2, 6-0
30 Petra Martic CRO vs. Diane Parry FRA 4-6, 6-3, 6-3
23 Magda Linette POL vs. Barbora Strycova CZE 6-4, 6-7(6), 6-3
14 Belinda Bencic SUI vs. Danielle Collins USA 3-6, 6-4, 7-6(2)

11 Daria Kasatkina vs. Jodie Burrage GBR 6-0, 6-2
19 Victoria Azarenka vs. Nadia Podoroska ARG 6-3, 6-0
WC Elina Svitolina UKR vs. 28 Elise Mertens BEL 6-1, 1-6, 6-1
Q Sofia Kenin USA vs. Xin Yu Wang CHN 6-4, 6-3
==
12 Jessica Pegula USA vs. Cristina Bucsa ESP 6-1, 6-4
Elisabetta Cocciaretto ITA vs. Rebeka Masarova ESP 6-3, 6-1
Lesia Tsurenko UKR vs. Katerina Siniakova CZE 6-4, 6-1
Ana Bogdan ROU vs. Alycia Parks USA 1-6, 6-3, 6-2

Marketa Vondrousova CZE vs. 12 Veronika Kudermetova 6-3, 6-3
20 Donna Vekic CRO vs. Sloane Stephens USA 4-6, 7-5, 6-4
32 Marie Bouzkova CZE vs. Anett Kontaveit EST 6-1, 6-2
5 Caroline Garcia FRA vs. Leylah Annie Fernandez CAN 3-6, 6-4, 7-6(6)
====
6 Ons Jabeur TUN vs. Q Zhuoxuan Bai CHN 6-1, 6-1
Bianca Andreescu CAN vs. 26 Anhelina Kalinina UKR 6-2, 4-6, 7-6(1)
Q Natalija Stevanovic SRB vs. LL Tamara Korpatsch GER 7-5, 7-5
9 Petra Kvitova CZE vs. Aliaksandra Sasnovich 6-2, 6-2

13 Haddad Maia BRA vs. Jaqueline Cristian ROU 4-6, 6-2, 6-4
Sorana Cirstea ROU vs. 17 Jelena Ostapenko LAT 4-6, 7-6(6), 6-4
WC Katie Boulter GBR vs. Viktroiya Tomova BUL 6-0, 3-6, 6-3
3 Elena Rybakina KAZ vs. Alizé Cornet FRA 6-2, 7-6(2)
==
Marta Kostyuk UKR vs. Paula Badosa ESP 6-2, 1-0 Ret’d
25 Madison Keys USA vs. Q Viktorija Golubic SUI 7-5, 6-3
22 Anastasia Potapova vs. Q Kaja Juvan SLO 6-3, 7-5
Q Mirra Andreeva vs. 10 Barbora Krejcikova CZE 6-3, 4-0 Ret’d

Dalma Galif HUN vs. Jule Niemeier GER 4-6, 7-6(5), 6-1
29 Ekaterina Alexandrova vs. Madison Brengle USA 6-7(4), 7-6(5), 7-6(6)
Anna Blinkova vs. Irina-Camelia Begu ROU 7-5, 6-3
2 Aryna Sabalenka vs. Varvara Gracheva FRA 2-6, 7-5, 6-2

R128
1 Iga Swiatek POL vs. Lin Zhu CHN 6-1, 6-3
Sara Sorribes Tormo ITA vs. Martina Trevisan ITA 6-3, 6-1
Diane Parry FRA vs. WC Harriet Dart GBR 6-7(4), 6-0, 6-4
30 Petra Martic CRO vs. Linda Fruhvirtova CZE 7-5, 6-7(5), 4-1 Ret’d

23 Magda Linette POL vs. Jil Teichman SUI 6-3, 6-1
Barbora Strycova CZE vs. Maryna Zanevska BEL 6-1, 7-5
Danielle Collins USA vs. Julia Grabher AUT 6-4, 6-4
14 Belinda Bencic SUI vs. WC Katie Swan GBR 7-5, 6-2

11 Daria Kasatkina vs. Caroline Dolehide USA 6-1, 6-4
Jodie Burrage GBR vs. Caty McNally USA 6-1, 6-3
Nadia Podoroska ARG vs. Tereza Martincova CZE 3-6, 7-6(5), 6-4
19 Victoria Azarenka vs. Q Yue Yuan CHN 6-4, 5-7, 6-4

28 Elise Mertens BEL vs. Q Victoria Hruncakova SVK 7-6(2), 6-2
WC Elina Svitolina UKR vs. WC Venus Williams USA 6-4, 6-3
Xin Yu Wang CHN vs. Q Storm Hunter AUS 6-3, 6-1
Q Sofia Kenin USA vs. 7 CoCo Gauff USA 6-4, 4-6, 6-2
==
12 Jessica Pegula USA vs. Lauren Davis USA 6-2, 6-7(8), 6-3
Cristina Bucsa ESP vs. Kamilla Rakhimova 6-3, 4-6, 7-6(9)
Elisabetta Cocciaretto ITA vs. Maria Camila Osorio Serrano COL 6-3, 6-4
Rebeka Masarova ESP vs. 31 Mayar Sherif EGY 7-5, 3-6, 7-6(6)

Katerina Siniakova CZE vs. 24 Qinwen Zheng CHN 6-3, 7-5
Lesia Tsurenko UKR vs. Claire Liu USA 6-3, 3-6, 6-4
Alycia Parks USA vs. Anna-Lena Friedsam GER 6-4, 6-3
Ana Bogdan ROU vs. 15 Liudmila Samsonova 7-6(1), 7-6(4)

12 Veronika Kudermetova vs. Kaia Kanepi EST 7-6(4), 6-4
Marketa Vondrousova CZE vs. Peyton Stearns USA 6-2, 7-5
Sloane Stephens USA vs. Rebecca Peterson SWE 6-2, 6-3
20 Donna Vekic CRO vs. Shuai Zhang CHN 6-2, 6-3

32 Marie Bouzkova CZE vs. Q Simona Waltert SUI 6-1, 6-4
Anett Kontaveit EST vs. Q Lucrezia Stefanini ITA 6-4, 6-4
Leylah Annie Fernandez CAN vs. Kateryna Baindl UKR 6-4, 4-6, 6-4
5 Caroline Garcia FRA vs. Katie Volynets USA 6-4, 6-3
====
6 Ons Jabeur TUN vs. Magdalena Frech POL 6-3, 6-3
Q Zhuoxuan Bai CHN vs. Ysaline Bonaventure BEL 7-6(0), 6-1
Bianca Andreescu CAN vs. Anna Bondar HUN 6-3, 3-6, 6-2
26 Anhelina Kalinina UKR vs. Q Jessica Bouzas Maneiro ESP 6-4, 6-3

Q Natalija Stevanovic SRB vs. 18 Karolina Pliskova CZE 6-2, 6-3
LL Tamara Korpatsch GER vs. Q Carol Zhao CHN 1-6, 6-4, 6-2
Aliaksandra Sasnovich vs. Nuria Parrizas Diaz ESP 6-2, 6-1
9 Petra Kvitova CZE vs. Jasmine Paolini ITA 6-4, 6-7(5), 6-1

13 Haddad Maia BRA vs. Yulia Putintseva Kaz 3-6, 6-0, 6-4
Jaqueline Cristian ROU vs. Lucia Bronzetti ITA 6-3, 6-4
Sorana Cirstea ROU vs. Tatjana Maria GER 6-1, 2-6, 6-3
17 Jelena Ostapenko LAT vs. Q Greet Minnen BEL 6-1, 6-2

Viktroiya Tomova BUL vs. 27 Bernarda Pera USA 6-7(3), 6-3, 6-3
WC Katie Boulter GBR vs. Daria Saville AUS 7-6(4), 6-2
Alizé Cornet FRA vs. LL Nao Hibini JPN 6-2, 6-2
3 Elena Rybakina vs. Shelby Rogers USA 4-6, 6-1, 6-2
==
Marta Kostyuk UKR vs. 8 Maria Sakkari GRE 0-6, 7-5, 6-2
Paula Badosa ESP vs. Alison Riske-Amritraj USA 6-3, 6-3
Q Viktorija Golubic SUI vs. Anna Karolina Schmiedlova SVK 6-3, 7-6(4)
25 Madison Keys USA vs. WC Sonay Kartal GBR 6-0, 6-3

22 Anastasia Potapova vs. Q Celine Naef SUI 6-3, 6-3
Q Kaja Juvan SLO vs. Margarita Gasparyan 6-0, 6-3
Q Mirra Andreeva vs. Xiyu Wang CHN 6-4, 3-6, 7-5
10 Barbora Krejcikova CZE vs. WC Heather Watson GBR 6-2, 7-5

Jule Niemeier GER vs. 16 Karolina Muchova CZE 6-4, 5-7, 6-1
Dalma Galif HUN vs. Linda Noskova CZE 6-7(6), 6-2, 6-2
Madison Brengle USA vs. Sara Errani ITA 6-3, 6-1
29 Ekaterina Alexandrova vs. 21 Emma Navarro USA 6-4, 6-3

Irina-Camelia Begu ROU vs. Rebecca Marino CAN 6-2, 3-6, 62
Anna Blinkova vs. Q Yanina Wickmayer AUT 6-2, 4-6, 6-3
Varvara Gracheva FRA vs. Camila Giorgi ITA 6-2, 6-4
2 Aryna Sabalenka vs. Panna Udvardy HUN 6-3, 6-1

Qfi: (3) 91 Clara Tauson DEN vs. (21) 127 Viktoria Hruncakova SVK 5-7, 6-4, 3-6

Q64
(3) 91 Clara Tauson DEN vs. 174 Rebecca Sramkova SVK 6-4, 6-4
(21) 127 Viktoria Hruncakova SVK vs. 169 Jaimee Fourlis AUS 6-1, 6-3

Q128
(3) 91 Clara Tauson DEN vs. 139 Emina Bektas USA 6-4, 6-4
174 Rebecca Sramkova SVK vs. 158 Iryna Shymanovich 6-3, 5-7, 7-5
169 Jaimee Fourlis AUS vs. 850 Polona Hercog SLO 6-3, 4-6, 6-3
(21) 127 Viktoria Hruncakova SVK vs. Paula Ormaechea ARG 6-2, 6-1

Women’s doubles

R64: Clara Tauson DEN/Elisabetta Cocciaretto ITA – udgået


Junior Grand Slam Wimbledon – start 9. juli

Boys singles

R64: 48 Oliver Bønding GBR vs. (2) 3 Rodrigo Pacheco Mendez MEX 4-6, 4-6

Boys doubles

R32: Oliver Bønding GBR/Charlie Camus AUS vs. (7) Darwin Blanch/Roy Horovitz USA 6-7(4), 5-7

Girls singles

1/8-finale
24 Rebecca Munk Mortensen DEN vs. (5) 7 Renata Jamrichova SVK 3-6, 3-6

R32
(5) 7 Renata Jamrichova SVK vs. (44) Ariana Anazagasty-Pursoo USA 6-7(6), 6-1, 7-6(8)
24 Rebecca Munk Mortensen DEN vs. 11 (14) Ella McDonald GBR 7-5, 6-3

R64
24 Rebecca Munk Mortensen DEN vs. 45 Alena Kovackova CZE 6-2, 6-3
11 (14) Ella McDonald GBR vs. 47 Martina Genis Salas ESP 6-3, 6-2

Girls doubles

R32: Rebecca Munk Mortensen DEN/Theadora Rabman USA vs. (7) Nikola Bartunkova CZE/Nina Vargova SVK 2-6, 3-6


Ladies’ Invitation Doubles

Puljekampe
Caroline Wozniacki DEN/Cara Black ZIM vs. Daniela Hantuchova SVK/Laura Robson GBR 6-1, 1-6, [10-8]
Caroline Wozniacki DEN/Cara Black ZIM vs. Vania King USA/Yaroslava Shedova KAZ 6-4, 6-3
Caroline Wozniacki DEN/Cara Black ZIM vs. Katie O’Brian GBR/Agniezka Radwanska POL


ATP Challenger (uge 28)

Livestream: www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

Place Country Category Surface
Braunschweig GER Challenger 125 Clay
Salzburg AUT Challenger 125 Clay
Iasi ROU Challenger 100 Clay
San Benedetto Del Tronto ITA Challenger 100 Clay
Chicago IL, USA Challenger 75 Hard

 

Braunschweig 

Kvartfinale
(1) 66 Daniel Altmaier GER vs. 175 Franco Agamenone ITA
(Q) 468 August Holmgren DEN vs. (Q) 266 Benjamin Hassan GER

1/8-finale
(Q) 266 Benjamin Hassan GER vs. 138 Timofehy Skatov KAZ 6-4, 3-6, 6-3
(Q) 468 August Holmgren DEN vs. 210 Adrian Andreev BUL 6-4, 3-6, 7-6(5)

R32
210 Adrian Andreev BUL vs. 163 Geoffrey Blancaneaux FRA 6-4, 3-6, 6-3
(Q) 468 August Holmgren DEN vs. (7) 109 Jaume Munar ESP 2-6, 7-5, 7-6(5)

Qfi: (10) 468 August Holmgren DEN vs. (3) 301 Oriol Roca Batalla ESP 1-6, 7-6(9), 7-5

Q16
(3) 301 Oriol Roca Batalla ESP vs. 528 Jiri Vesely CZE 6-3, 6-2
(10) 468 August Holmgren DEN vs. 546 Matthew Dellavedova AUS 6-4, 7-6(5)


WTA Challenger (Uge 28) 

Place Country Category Surface
Båstad SWE WTA 125 Clay
Contrexeville FRA WTA 125 Clay

Clara Tauson afbud til WTA 125 Båstad


ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/


ITF Men (uge 28)

Place Country Category Surface
Kassel Germany M25  Clay
Dallas, TX USA M25 Hard
Esch/Alzette Luxembourg M25  Clay
Laval Canada M25  Hard
Nottingham Great Britain M25 – Livestream  Grass
Padova Italy M25 – Livestream  Clay
Roda de Bara Spain M25  Hard
Uriage France M25  Clay
Lakewood, CA USA M15  Hard
Monastir Tunisia M15  Hard
Nakhon Si Thammarat Thailand M15  Hard
Shanghai China, P.R. M15  Hard

 

M25 Nottingham (GBR) 

R32: 837 Johannes Ingildsen DEN vs. WC Jacob Fearnlehy GBR 2-6, 1-6

Doubles

1/8-finale: (4) Johannes Ingildsen DEN/Yannik Steinegger SUI vs. Matthew Summers/Joe Tyler GBR 6-3, 2-6, [5-10]


ITF Women (uge 28)

Place Country Category Surface
Amstelveen Netherlands W60 – Livestream  Clay
Rome Italy W60 – Livestream  Clay
Saskatoon Canada W60  Hard
Aschaffenburg Germany W25  Clay
Corroios-Seixal Portugal W25  Hard
Don Benito Spain W25  Carpet
Naiman China, P.R. W25  Hard
Punta Cana Dominican Republic W25  Clay
Bacau Romania W15  Clay
Lakewood, CA USA W15  Hard
Monastir Tunisia W15  Hard
Nakhon Si Thammarat Thailand W15  Hard

 

W25 Corroios-Seixal (POR)
Tidsforskel: cet -1 time

Qfi: (4) 434 Olga Helmi 🇩🇰 vs. (11) 690 Darya Shauha 0-6, 1-6

Q16
(4) 434 Olga Helmi 🇩🇰 vs. 1253 Holly Hutchinson GBR 6-2, 7-6(5)
(11) 690 Darya Shauha vs. Javiera Verdugo CHI 6-1, 6-0

<< tilbage


ITF Junior (uge 28)

J30 Hillerød (DEN) – Grus

Boys singles

Kvartfinale – ingen danskere

1/8-finale
2401 Tristan Thomas Engelschmidt DEN vs. (1) 616 Patrik Munkhammar SWE 3-6, 2-6
1509 Cameron Kroman Amiri SWE vs. 1799 Fabian Anthin SWE 6-4, 6-2
2010 Liam Channon GBR  vs. (Q) Arvid Hagejard SWE 5-7, 6-2, 6-1
WC Mads Bruhn Aaby DEN vs. (6) 1221 Simon Munkhammar SWE 3-6, 2-6
==
(8) 1314 Sturle Hoff Skigelstrand NOR vs. 1526 Alvar Lange SWE 5-7, 7-6, 6-3
1396 Sebastian Eie NOR vs. 1150 Lukas Andersson SWE 6-4, 6-3
2312 Amir Albeg ISR vs. (5) 1209 Maxwell Lindstedt SWE 4-6, 6-2, 6-0
1878 William Elmers SWE vs. (2) 829 Christopher Garde DEN – walkover

R32
2401 Oliver Steines DEN vs. (1) 616 Patrik Munkhammar SWE 4-6, 6-3, 1-6
2401 Tristan Thomas Engelschmidt DEN vs. 2254 Fabian Garvik NOR 6-3, 4-6, 6-1
1799 Fabian Anthin SWE vs. 1811 Lucas Melone ITA 6-2, 6-0
(7) 1256 Valdemar Dubin DEN vs. 1509 Cameron Kroman Amiri SWE 6-0, 3-6, 2-6

(Q) Arvid Hagejard SWE vs. (4) 1173 Snir Morag ISR 2-6, 6-4, 6-3
1547 Christian Grønfeldt-Sørensen DEN vs. 2010 Liam Channon GBR 6-7(3), 0-6
WC Mads Bruhn Aaby DEN vs. WC 2618 Fredrik Borch-Nielsen NOR 6-2, 6-1
WC Christoffer Topp-Parving DEN vs. (6) 1221 Simon Munkhammar SWE 2-6, 1-6
==
(8) 1314 Sturle Hoff Skigelstrand NOR vs. 1445 Victor Tauson SWE 6-1, 6-2
Q 2618 Rasmus Hembo Mathiasen DEN vs. 1526 Alvar Lange SWE 6-7(3), 4-6
Q 3056 Christoffer Thielsen DEN vs. 1396 Sebastian Eie NOR 6-1, 4-6, 5-7
1392 Emanuel Grau Kristensen DEN vs. 1150 Lukas Andersson SWE 6-1, 4-6, 3-6

2187 August Brostrøm Poulsen DEN vs. (5) 1209 Maxwell Lindstedt SWE 5-7, 6-4, 2-6
2312 Amir Albeg ISR vs. 1821 Johan Oscar Lien NOR 3-6, 6-1, 7-5
1878 William Elmers SWE vs. LL 2859 Henry Best GBR  6-4, 6-3
(2) 829 Christopher Garde DEN vs. WC Philip Hagman SWE 3-6, 6-4, 6-4


Girls singles

Finale: (5) 1139 Sophia Izabella Ragus DEN vs. (6) 1178 Zosia Bielus POL 6-3, 6-4

Semifinale
(6) 1178 Zosia Bielus POL vs. (8) 1448 Michelle Kirsch GER 1-0 Ret’d
(5) 1139 Sophia Izabella Ragus DEN vs. 1747 Iida Heinonen FIN 6-3, 6-3

Kvartfinale
(6) 1178 Zosia Bielus POL vs. Q 3600 Kaia Celin Bostrom Jorgensen NOR 6-3, 6-4
(4) 1029 Frederikke Alberte Pape DEN vs. (8) 1448 Michelle Kirsch GER 4-6, 2-6
1747 Iida Heinonen FIN vs. 2173 Esther Magnusson SWE 6-2, 6-1
(5) 1139 Sophia Izabella Ragus DEN vs. (2) 671 Carina Syrtveit NOR 6-1, 6-1

1/8-finale
Q 3600 Kaia Celin Bostrom Jorgensen NOR vs. 2274 Fredrika Runstrom SWE – walkover
(6) 1178 Zosia Bielus POL vs. Elin Axler SWE 6-2, 7-6(4)
(4) 1029 Frederikke Alberte Pape DEN vs. 2160 Kajsa Helgesen NOR 6-3, 6-1
(8) 1448 Michelle Kirsch GER vs. Q Margareth Keref NOR 6-1, 6-3
==
2173 Esther Magnusson SWE vs. 1717 Elisabeth Braathen NOR 6-3, 6-4
1747 Iida Heinonen FIN vs. 1878 Anna Krljic SWE 3-6, 6-3, 6-2
(5) 1139 Sophia Izabella Ragus DEN vs. 2153 Louise Kerstin Marie Ternstrom SWE 6-1, 3-6, 6-2
WC 2613 Sofia Mortensen DEN vs (2) 671 Carina Syrtveit NOR 6-7, 2-6

R32
(1) 383 Mille Mørk DEN vs. 2274 Fredrika Runstrom SWE 6-4, 3-6, 4-6
Q 3600 Kaia Celin Bostrom Jorgensen NOR vs. 1949 Miriana Galietta ITA 6-2, 6-3
WC 3042 Sophia Bergqvist DEN vs. Elin Axler SWE 3-6, 6-2, 5-7
WC Milla Hoffmann DEN vs. (6) 1178 Zosia Bielus POL 4-6, 4-6

(4) 1029 Frederikke Alberte Pape DEN vs. 2514 Edit Cosmo SWE 7-6(1), 6-3
2160 Kajsa Helgesen NOR vs. 1863 Agata Budnik POL 6-1, 6-4
Q Margareth Keref NOR vs. Q 3491 Hedvig Turesson SWE 6-4, 7-6(4)
WC 3491 Sarah Suljadzic DEN vs. (8) 1448 Michelle Kirsch GER 2-6, 3-6
==
(LL) Mille Friis Haakonsson DEN vs. 2173 Esther Magnusson SWE 6-2, 4-6, 3-6
2203 Caroline Porsager DEN vs. 1717 Elisabeth Braathen NOR 2-6, 2-6
1878 Anna Krljic SWE vs. 1938 Nora Syrtveit NOR 6-0, 6-3
(3) 943 Zoe Du Pasquier Jensen DEN vs. 1747 Iida Heinonen FIN 3-6, 6-3, 4-6

(5) 1139 Sophia Izabella Ragus DEN vs. 2242 Iben Storkaas NOR 7-6(7), 6-4
2153 Louise Kerstin Marie Ternstrom SWE vs. Q 2016 Kaia Kruus EST 6-3, 6-3
WC 2613 Sofia Mortensen DEN vs 2270 Kim Nicole Loel GER 6-4, 6-0
(2) 671 Carina Syrtveit NOR vs. 2128 Isa Nilsson SWE 6-4, 6-1

Girls doubles

Finale: Pape/Jensen vs. Jørgensen/Hansen

Semifinale
(1) Frederikke Alberte Pape/Zoe Du Pasquier Jensen DEN vs. Louise Kerstin Marie Ternstrom/Hedvig Turesson SWE 6-2, 4-6, [10-7]
Alberte Kleist Giersløv Jørgensen/Sarafina Olivia Hansen DEN vs. (2) Carina Syrtveit/Nora Syrtveit NOR 2-6, 6-1, [10-7]


Tennis Europe (Uge 28)

Cat 1 Marnes-La-Coquette (FRA)

U14 Boys singles

R64: (13) 26 Andreas Philip Cort Malee Hansen DEN vs. 437 Pablo Pradat FRA 6-2, 6-7(6), 1-6

U14 Boys doubles

R32: Andreas Philip Cort Malee Hansen DEN/Tommaso Pedretti FRA vs. Kuan-Huai Mao TPE/Rafalentino ali Da Costa INA 4-6, 6-4, [4-10]


Cat 3 Borne (NED)

U14 Boys singles

R64: (10) 405 Sebastian Kvist DEN vs. WC Jan Motal CZE 0-6, 2-6

<< tilbage


UTR turneringer 

 


Svenske turneringer (udvalgte) 

Livestream: https://tennis.se/play

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/ny-kanal-tv2-sport-x-viser-atp-og-wimbledon-eurosport-udvider-med-davis-cup/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“, m.fl.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Opvisningskampe 


Davis Cup 

Livestream: https://video.daviscup.com/

Finals 2023 , Gruppespil 12-17. september

Finalister 2022: Canada, Australien, Wildcards: Italien, Spanien,
Vindere Qualifiers: Chile, Finland, Frankrig, Holland, Korea, Kroatien, Schweiz, Serbien, Storbritannien,  Sverige, Tjekkiet, USA,

Finals 2023, Slutspil 21-26 November, Malaga


World Group I 15-16 eller 16-17 september

Bosnien/Herzegovina vs. (1) Tyskland
Bulgarien vs. (2) Kazakhstan
(3) Belgien vs. Uzbekistan
(4) Argentina vs. Litauen
Ukraine vs. (5) Colombien
6) Ungarn vs. Tyrkiet
Israel vs. (7) Japan
(8) Østrig vs. Portugal
Grækenland vs. (9) Slovakiet
Peru vs. 10) Norge
(11) Rumænien vs. Taipei
Danmark vs. (12) Brasilien

World Group II 15-16 eller 16-17 september

Monaco vs. (1) Ecuador
(2) Indien vs. Marokko
(3) New Zealand vs. Thailand
(4) Mexico vs. Kina
(5) Pakistan vs. Indonesien
(6) Uruguay vs. Egypten
(7) Libanon vs. Jamaica
(8) Slovenien vs. Luxembourg
Georgien vs. (9) Tunesien
(10) El Salvador vs. Irland
(11) Hong Kong vs. Letland
(12) Polen vs. Barbados

<< tilbage


Billie Jean King Cup

TV-dækning: https://video.billiejeankingcup.com/
Livescore: https://live.billiejeankingcup.com/en/tie-overview.php/ALL-LIVE

Finals 2023
Schweiz, Australien, Spanien, Tjekkiet, Frankrig, Canada, USA, Italien, Tyskland, Kazakhstan, Slovenien


Playoffs 2023 – 10-11/11-12 november 2023

Mexico, Ukraine, Storbritannien, Belgien, Østrig, Slovakiet, Brasilien, Polen, Rumænien


Group I Europe/Africa – April 2024

Oprykker fra Group II Europe/Africa: Portugal, Grækenland
Fortsætter: Serbien, Tyrkiet, Bulgarien, Letland, Norge, Danmark
Nedrykkere fra Playoff  november 2023: 


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil.)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.htm

<< tilbage

Forrige artikelTennisavisen – Juli 2023
Næste artikelDjokovic slog den vigtigste rekord
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.