I den 2. uge i Zimbabwe fandt Rebekka La Cour Hillingsø efter træg start det gode spil frem og er videre til 2. runde

Kort tid efter den første beretning fra Zimbabwe – ITF Junior Harare: Hillingsø på eventyr med Blicher – tickede resultatet fra 1. runde i denne uges Grade 4 turnering ITF South/Central Circuit 2 ind og viste, at 5. seedede no. 463 Rebekka La Cour Hillingsø havde vundet 5-7, 6-4, 6-0 over (1656) Kimberly Bhunu (ZIM).

Efterfølgende har Tennisavisen modtaget kommentarer til kampen fra Adam Blicher, som indledningsvis fortæller, at Rebekka nu spiller med opstrengning på 32 kilo (mod tidligere 31), og han fortsætter

“3. Sæt i dag var af høj høj kvalitet, hvor rigtig mange af de parametre som Thierry og jeg arbejder med Rebekka på gik op i en højere enhed.
Rebekka havde rigeligt med chancer i de to første sæt og førte både 2-0 og 3-1 i første samt havde 3 breakbolde ved 4-4, men fik ikke hevet sættet hjem.”

Næste kamp i single mod (723) Ghita Benhadi (MAR) spilles onsdag.
Tirsdag gælder det double, hvor Rebekka igen er seedet 2 sammen med Helena Jansen Figueras (ESP), og de møder i 1/8-finalen Yusra Hegy (EGY)/Nairuti Vyas (IND).

Hvis Rebekka får problemer med baghånden, kan forklaringen muligvis findes herunder. I så fald må hun basere sit spil på, at serven fungerer 🙂

I think I found the PERFECT racquet for me! Don’t you think @bastien_fazincani & @martineditlev? ??

Et billede slået op af Adam Blicher (@adamblicher) den

Forrige artikelITF Junior Harare: Hillingsø på eventyr med Blicher
Næste artikelITF Westende: Karen Barbat nået i Main Draw
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.