Foto: Dansk Tennis Forbund

Godt nok havde KB vundet grundspillet suverænt, men Gentoftes hold har været af en helt anden kaliber i de seneste kampe, hvor holdet blandt andet besejrede sidst års holdmester fra Give med hele 6-0 og endda i Give. Og i lørdagens semifinale mod et stærkt HRT-hold viste Gentofte at de havde en svag favoritværdighed i finalen mod KB.

Fra start af var det utrolig tæt og spændende, og Gentoftes August Holmgren måtte hive al sin kunnen frem for at besejre Johannes Ingildsen i en MTB med 10-8. Og neglebidningen kunne så fortsætte i opgøret mellem KBs Eric Vanshelboim og Gentoftes tysker, Sebastian Fanselow, som var ubesejret på Gentoftes hold. Det blev ligeså tæt som i andensinglen og KBeren fik lidt overraskende hevet sejren hjem med 11-9 i MTB.

På de næste to singler var KBs Elmer Møller og Carl Emil Overbeck deres modstandere overlegne, og nu stod KB lidt overraskende med en 3-1 føring efter singlerne. Begge hold råder over fremragende doublespillere og begge doubler blev da også en utrolig tæt affære; det var dog førstedoublen som gav KB det afgørende point, da KB vandt med 10-7 i MTB. Stor jubel blandt KBerne og tilsvarende skuffelse hos Gentofte, som stadig har sit første mesterskab til gode.

KB – Gentofte: 4-1

Resultater:
1. HS: Eric Vanshelboim – Sebastian Fanselow 2-6, 6-4, 11-9
2. HS: Johannes Ingildsen – August Holmgren 1-6, 7-6(3), 8-10
3. HS: Elmer Møller – Christian Sigsgaard 6-2, 6.2
4. HS: Carl Emil Overbeck – Oskar Brostrøm Poulsen 6-0, 6-2
1. HD: Eric Vanshelboim/Benjamin Hannestad – Sebastian Fanselow/Oskar Brostrøm Poulsen 3-6, 6-3, 10-7
2. HD: Johannes Ingildsen/Carl Emil Overbeck – August Holmgren/Christian Sigsgaard 7-6(5) 2-5 (ikke færdigspillet)

HRT vandt bronzekampen mod HIK med 4-0

Forrige artikelFinale: Tæt, tæt Golden MTB sendte guldet til HRT
Næste artikelWTA 250 Cleveland: Fortsatte fremskridt af Clara giver grobund for optimisme
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.