Lørdag spilles anden runde i kvindernes DH-turneringen. Især kampen mellem mellem HIK og KB tegner interessant, da begge hold regnes som deltagere i slutspillet i august måned.

Holte – HRT
Hjemmeholdet fik ingen point i den første kamp mod Birkerød, mens HRT har 4 point efter sejren over Skovbakken. HRT er favorit i dette nordsjællandske opgør. HRT har brug for en sejr, såfremt ambitionen om slutspilsdeltagelse skal opnås. Til morgendagens kamp stiller Holte med to dygtige svenskere på top, Marina Yudanov og Anette Munozova, og de kan gøre ondt på HRT, så vi tipper 4-3 til HRT.

Kampen spilles lørdag kl. 12.00 på Carlsmindevej 26 i Holte

HIK – KB
HIK fik 3 point med fra topopgøret mod naboklubben Gentofte i første runde, mens KB hentede 5 point i en sikker sejr mod Virum. Frederiksbergholdet er nok opsat på oprejsning efter nederlaget i semifinalen indendørs, og da HIK ikke stiller helt så stærkt som i forrige kampe, så er KB favorit. Vi tipper 5-1 til KB.

Kampen spilles lørdag kl. 13.00 på Hartmannsvej 37 i Hellerup

Skovbakken – Birkerød
I sin første kamp fik Skovbakken 2 point med hjem fra kampen mod HRT. Skovbaken er dog uden sin førstesingle, og da Birkerød igen har Karen Barritza med, så bliver det en svær kamp for hjemmeholdet. Vi tipper 6-0 til Birkerød.

Kampen spilles lørdag kl. 13.00 på Hvidkildevej 19 i Århus

Virum – Gentofte
Sofia Samavati hentede Virums point i opgøret mod KB, og hun er vel reelt set den eneste der kan overraske mod storfavoritterne fra Gentofte. Gentofte som regnes for en af guldaspiranterne i år, overlevede et tæt opgør mod HIK og tog i sidste ende 4 point. Det bør blive fuldt udbytte mod Virum, så vi tipper 6-0 til Gentofte.

Kampen spilles lørdag kl. 13.30 på Boelvej 10 i Virum