Lørdag spilles anden runde i mændenes DH-turnering.Stærke holdopstillinger tyder på flere spændende opgør.

Skovbakken – Give
Hjemmeholdet står overfor en svær opgave mod et puljens bedste hold, og selvom Give ikke er i stærkeste opstilling, så har holdet stadig så meget kvalitet på alle pladser, at Skovbakken nok ikke får point ud af opgøret. Vi tipper 6-0 til Give.

Kampen spilles lørdag kl. 11.00 på Hvidkildevej i Århus

HIK – KB
HIK fik en lussing mod Lyngby i første runde, og da holdet igen må undvære adskillige af sine stamspillere, så kan det også gå galt i denne kamp mod favoritterne fra KB. Selvom det er tidligt i sæsonen , så kan det være de forsvarende mestres svanesang, for står holdet uden point efter to kampe, så bliver det svært for HIK at nå slutspillet og dermed forsvar af titlen. KB stiller stærkt op, og vi tipper en sejr på 6-0 til KB.

Kampen spilles lørdag kl. 13.00 på Hartmannsvej 37 i Hellerup

Gentofte – HRT
Udeholdet giver debut til Henrik Korsgaard, og hans placering på toppen kan give en spændende kamp. Gentoftes Philip Ørnø og Kasper Warming viste god form i KB Cup forrige weekend, og derfor tipper vi sejr til Gentofte på 4-2.

Kampen spilles lørdag kl. 12.30 på Skolevej 36 i Gentofte

Virum – Lyngby
Hjemmeholdet har fået forstærkning i form af svenske Gustav Hansson, men da Lyngby melder sig klar med Danmarks stærkeste spiller, Mikael Torpegaard, så er Lyngby klare favoritter i opgøret, Vi tipper 5-1 til Lyngby.

Kampen spilles lørdag kl. 13.30 på Boelvej 10 i Virum