I forbindelse med Davis Cup opgøret mod Sydafrika blev Thomas Kromann hædret for sin indsats efter 20 kampe for Danmarks Davis Cup hold

Da Thomas Kromann 8. februar 2017 sammen med Frederik Løchte Nielsen var med til at sikre Dansk sejr over Norge i Davis Cup opgøret i Stavanger, skrev han sig samtidig ind i en eksklusiv klub af spillere, som har spillet mindst 20 Davis Cup kampe for Danmark.

I denne artikel i Tennisavisen fra maj måned sætter Thomas ord på den betydning det har for ham at spille Davis Cup, hvilket han betegner som en stor ære.

Thomas Kromann jubilæum med 20 kampe

Weekendens opryknings-kamp mod Sydafrika i Ceres Park & Arena i Aarhus var en perfekt anledning til at markere jubilæet, og i pausen mellem fredagens 2 singler fik Thomas overrakt Davis Cup Commitment.

I et efterfølgende interview til DR3 fortalte Thomas, at han er “vildt stolt og sindssyg glad” for prisen, ikke mindst fordi den er udtryk for anerkendelse for, at han i en lang årrække, hvor det ofte kun er 2 kampe om året, har “committed” sig til at spille for Danmark.

På pressemødet næste dag efter lørdagens double gentog Thomas, at han er stolt af prisen, og han synes desuden, at det er flot pokal.
Hans doublemakker, Frederik Løchte Nielsen bemærkede – drillende – at det var godt at blive anerkendt for sit egentlige tennisspil, fremfor “skygge-tennisspil” i en film om Bjørn Borg.