Discovery har netop indgået en aftale om at vise Davis Cup opgøret mod Indian. Christian Sigsgaard indleder kl. 0630 mod Ramkumar Ramanathan, inden Mikael Torpegaard møder Yuki Bhambri

I dagene op til Davis Cup opgøret mellem Indian og Danmark på en græsbane i Delhi Gymkhana Club i New Delhi har det nærmest været umuligt at finde oplysninger om TV eller streaming muligheder.

Dog kan man nu på https://video.daviscup.com/en-int/playerpage/1273515 konstatere, at kampen kan følges på https://video.daviscup.com/en-int/playerpage/1273515 – endda uden geografisk blokering.

Opgøret indledes fredag kl. 0630, hvor no. 824 Christian Sigsgaard møder Indiens 1. single, no. 170 Ramkumar Ramanathan, og i den næste kamp møder Danmarks 1. single, no. 305 Mikael Torpegaard no. 590 Yuki Bhambri.

Ifølge sendeplanen følger derefter doublen med Frederik Løchte Nielsen og Johannes Ingildsen mod Rohan Bopanna og Divij Sharan samme dag kl. 1030, men det er en fejl, idet doublen er første kamp på programmet lørdag kl. 0530.
I øvrigt kan holdopstillingen til søndagens kampe ændres inden kampen.

Inden man lader sig friste til at oprette abonnement, bør man lige være opmærksom på, at det er yderst begrænset, hvilke kampe der er adgang til, hvis man vælger en af de muligheder, der er beskrevet på https://video.daviscup.com/en-int/page/pricing.
Det fremgår nemlig, at ingen af kampene ved “Qualifiers”, som gælder kvalifikation til Davis Cup Finals gruppespillet 14-18. september 2022, bliver vist, og i stedet henvises til de TV-muligheder, som er nævnt på https://www.daviscup.com/en/news/323069.aspx.

Udover Indiens kamp mod Danmark kan man fra World Group I Playoffs desuden se opgøret mellem Portugal og Polen fra fredag kl. 1300, og fra World Group II Playoffs kan man følge disse opgør.
1100: Monaco vs. (9) Marokko
1500: (8) Grækenland vs. Jamaica
1600 (6) Estland vs. Pacific Oceania

Da Tennisavisen torsdag eftermiddag kontaktede Discovery for at få opklaret, om der bliver mulighed for at følge Danmarks opgør mod Indien på en af kanalerne, var der fortsat forhandlinger om at indgå en aftale, og senere samme eftermiddag lød tilbagemeldingen:
“Det bliver D+ hvis teknikken lykkes”.

Der kunne dog ikke svares præcist på, om aftalen betyder, at der alligevel bliver geografisk blokering af opgøret på video.daviscup.com.
Derfor vil det være en god ide at afvente opklaring af dette spørgsmål, inden man vælger at bruge €4.99 (ca. 37 Dkr.) på at oprette en “TIE PACKAGE”, der giver adgang til alle kampe fra et specifikt opgør – f.eks. Indien vs. Danmark.

Så snart spørgsmålet er afklaret, vil det blive tilføjet herunder.

Opdatering fra Discovery fredag 1925: “Der er problemer med teknikken så i morgen er meget usikker”.

DTF har omtalt muligheden for “TIE PACKAGE” til €4.99, så de har formentlig fået tilsagn om, at der ikke bliver geoblocking.

Forrige artikelTurneringer uge 9: Danmarks Davis Cup hold på græs i Indien. Ukraine på “hjemmebane” i Tyrkiet
Næste artikelLandsholdet på svær opgave ude mod Indien
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.