Skærmbillede Eurosport. Anden runde i US Open bød på ukrainsk modstand i form af den 29 årige Lesia Tsurenko, der besejrede belgieren A. Van Uytvanck med de samme cifre som Wozniacki slog Sam Stosur. Tsurenko er pt.#36 på WTAs rangliste. Tsurenko nåede 4de runde i French Open og har vundet 1 titel i år i Acapulco. Det var anden gang de mødtes og Caroline vandt deres første opgør i Australian Open 2013. Denne gang gik det ikke. En katastrofal mængde fejl gjorde, at Wozniacki aldrig fandt sin rytme, og på trods af lige ved og næsten i en del partier, var det Tsurenko, der havde det stabile spil i dag – mange fejl men også mange vindere- 38 uprovokerede fejl og 20 vindere. Wozniackis tal var ikke gode 35 uprovokerede fejl og 6 vindere, og det kombineret med en dårlig første serv gjorde, sammen med Tsurenkos stabile spil, udslaget – 46 26. Jeg tilskriver nederlaget den manglende kamptræning – for fighterevnen var der i første sæt. Jeg beklager de manglende små klip, men der var åbenbart ikke nogen, der syntes at denne kamp var vigtig , så I må nøjes med et par kommentarer og en statistik, der trods alt kom et godt stykke tid efter kampen var slut – tjah.

Første sæt startede nervøst fra begge sider, men begge spillere holdt deres server til 21. Så fulgte et langt parti med 5 gange lige og flere breakmuligheder, hvor det til sidst lykkedes for Caroline at bryde 31. Så kom igen et lidt usikkert Caro parti, hvor de uprovokerede fejl byggede på statistikken, og hun blev brudt 32. Tsurenko holdt sin serv, efter at have fået massage i højre arm 33. Så fulgte igen et fejlbehæftet Caro parti, og hun blev brudt igen. Det var som om fighterviljen var på plads, men præcisionen ikke 34. Igen et langt parti hvor Caroline havde sine muligheder, hvor hun bl.a. forsøgte at forberede en vinder med høje bolde, og hvor det lykkedes et par gange, men Tsurenko kørte alligevel partiet hjem efter 6 gange lige og et par fordele til hver 35. Caro holdt endelig sin serv 45. Tsurenko kørte nu sættet hjem forholdsvis ukompliceret 36. For mange fejl med bolde der var for lange eller gik i nettet og en første serv der svigtede en del. Som en skriver på Twitter:

Tsurenko tager første sæt

Andet sæt blev lidt af et skred ned ad bakken for Woz. I starten fulgtes de ad, men i de afgørende momenter svigtede det for Woz – bolde røg for langt og for bredt og i nettet og efter lige i stillingen ved 22 gik det galt. 4 store fejl og Wozniacki blev brudt 23. Tsurenko holdt sin serv efterfølgende og skriften på væggen sagde 24. Wozniacki kæmpede i det efterfølgende 7de parti, men et par dårlige server og en dobbeltfejl, dog med fordel til Woz, som hun ikke udnyttede, og der stod 25. Tsurenko kunne nu serve kampen hjem ret ukompliceret. Desværre Wozniacki – du var ikke skarp nok og kæmpede mod en stabilt spillende modstander, der var en del mere skarp, og så kan man ikke vinde på årets WTA tur, hvor niveauet aldrig har været så højt blandt top 100. Held og lykke med at komme helt på plads med topformen, når I nu skal til Asien. Det var lidt synd for Tsureenko at publikum ikke klappede mere ad Tsurenko under baneinterviewet – faktisk var det lidt pinligt af publikum. Da Tsurenko sagde tak for supporten, var der heller ikke særlig meget bifald, og det var lidt synd for hende. Håber hun kommer langt – sympatisk spiller.

Går ikke godt

Tsurenko vandt

Kampens statistik – der taler for sig selv

Bye Bye

Beklager Caroline sådan så jeg det ikke – Tsurenko spillede godt, men det andet – nej

Woz er i fare for ikke at nå det – kun tilmeldt Wuhan og Beijing