Projekt “Road to French Open” fik som omtalt ITF Junior Plovdiv: Ingildsen og Sigsgaard snublede på første trin en mindre god start for både Johannes Ingildsen (Joe) og Christian Sigsgaard (Sigs), da ingen af dem optjente point til ranglisten efter nederlag til højere rangerede spillere i 1. runde af hovedturneringen ved Grade 2 turneringen Plovdiv Cup i Bulgarien.

Til gengæld har de fået en væsentlig bedre start i double, hvor de fulgte tirsdagens sejr op med endnu en sejr, da de i 1/8-finalen vandt over 3. seedede Aaro Pollanen/Eero Vasa (FIN).
Da point i double tæller med 25% på ranglisten, kan de trods alt tage et lille skridt i retning af kvalifikationen til French Open.

KB-træner Rune Thomsen er med i Bulgarien, og han har disse kommentarer til indsatsen

[quote_box_center]” Rigtig god sejr for drengene at slå 3 seedede ud – en kamp hvor Sigs/Joe var bedre hele vejen igennem, og til tider var det double spil på højt niveau.
Semifinalen bliver ganske tough, men vi tager bare en dag ad gangen, og for hver kamp der går, bliver drengene mere vant til gruset”[/quote_box_center]

Modstanderne i kvartfinalen bliver formentlig 1. seedede Dragos Nicolae Madaras (ROU)/Patrik Niklas-Salminen (FIN).

Så længe Joe og Sigs er med i double må de finde sig i, at Tennisavisen benytter det samme billede, med mindre de følger opfordringen til selv at fremsende et fra Bulgarien.

Forrige artikelUng tenniskomet lander treårig sponsoraftale
Næste artikelFED Cup: Emilie Francati debutant med briller
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.