Tennisavisen.dk kan i dag med stolthed præsentere 9 nye skribenter. Sammen med den øvrige redaktion skal de videreføre den eksplosive vækst sitet har oplevet siden sin lancering.

Siden Tennisavisen.dk blev lanceret i slutningen af maj 2014, har der været fuld tryk på udviklingen af sitet. Redaktionen har produceret over 450 indlæg på kun 160 dage. Besøgstallene er i konstant kraftig stigning. Og tilbagemeldingerne fra vores brugere er særdeles positive.

For at følge med den hastige udvikling af Tennisavisen.dk, har vi oprustet redaktionen med hele 9 nye skribenter. Det er en god blanding af rutinerede og unge tennisinteresserede folk, og vigtigst af alt, så har de alle en brændende passion for tennissporten.

Medstifter af Tennisavisen.dk, Anders Baron, ser frem til samarbejdet med de nye skribenter:

[quote_box_center]”Vi er meget taknemmelige for den store interesse, der har været for at blive skribent på Tennisavisen.dk. At vi i dag kan udvide vores redaktion med 9 nye tennisentusiaster er helt fantastisk – det vidner om at Tennisavisen.dk er godt på vej mod at blive Danmarks foretrukne digitale tennisunivers. Vores læsere får stor glæde af det redaktionelle løft, og det giver os de bedste forudsætninger for at levere en interessant, omfangsrig og skarp dækning af tennissporten.”[/quote_box_center]

Vi byder alle de nye velkommen og glæder os til fortsat at udvikle Danmarks bedste tennissite til gavn for alle som har interesse i tennissporten.

Har du spørgsmål til vores nye skribenter eller kunne du selv ønske at være skribent på Tennisavisen.dk, er du velkommen til at skrive på kontakt@tennisavisen.dk.

De nye på holdet er:

Karsten Krogh
Karsten Krogh
Karsten Krogh har skrevet om tennis for Eurosport og magasinet Sportsfan. Derudover kommenterer han tennis for CANAL8. Han er 42 år, har spillet tennis, siden han var syv, og har tidligere drevet et Pete Sampras-fansite. På banen i hjemklubben KB mangler han en smule for at leve op til forbilledets serv.
Anders Høeg Lammers
Anders Høeg Lammers
Anders Høeg Lammers er tennisfan, tennisnørd og tennisspiller. Han følger ATP-touren særligt tæt, men al tennis har hans interesse. Favoritterne er bl.a. Lendl, Edberg, Agassi, Hingis, Safin, Henin, Nalbandian, Djokovic og Federer. Han har i flere år skrevet tennisartikler på sportssitet Sport Fortalt.
Rikke Stokholm Qvist Rasmussen
Rikke Stokholm Qvist Rasmussen
Rikke Stokholm Qvist Rasmussen er en inkarneret tennisspiller, hvor hun deltager i både individuelle turneringer og i 1. division for Roskilde Tennis Klub. Desuden har hun flere års erfaring som tennistræner. Til daglig studerer hun journalistik på SDU.
Mathias Hjortskov
Mathias Hjortskov
Mathias Hjortskov har dyb indsigt i tennissporten qua sin tid som junior elitespiller og daglige trænergerning i Lyngby Tennisklub og Nærum Tennisklub. Han har en ambition om at sætte fokus på dansk tennis, herunder holdturneringen, klubber, unioner og DTF. Ved siden af sit tennisengagement studerer Mathias HA(it.) på CBS.
Nikolaj Jensen
Nikolaj Jensen
Nikolaj Jensen er en ung, ambitiøs tennisskribent, der udlever drømmen om at blive sportsjournalist. Nikolaj har selv spillet tennis i flere år, og har som målsætning at levere de bedste tennisnyheder og -historier til læserne på Tennisavisen.dk.
John Rasmussen
John Rasmussen
John Rasmussen er en ildsjæl i Aalborgs tennismiljø, hvor han forsøger at fremme samarbejdet mellem byens klubber. John blogger ivrigt om sine tennisoplevelser og har en professionel baggrund for at forstå spillet gennem sit job som professor i biomekanik ved Aalborg Universitet.
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.
Jørn Hansen
Jørn Hansen
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.
Dorrit Krogh
Dorrit Krogh
Dorrit Krogh er kæmpe tennisfan med en forkærlighed for kvindernes WTA-tour. Hun er aktiv på flere sociale tennismedier og internationale tennissites, og Dorrit har derfor altid fingeren på pulsen, når det kommer til WTA-tennis.
Forrige artikelITF Captiva Island: Sikker sejr til Boserup i kamp om wildcard til AO
Næste artikelITF Oslo: Karen Barbat klar til semifinale
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.