Lørdag den 9. april 2016 blev der sat uofficiel danmarksrekord for antal tilmeldte til ET skumtennisstævne på samme dag. 425 tilmeldte spillere fra klubber på hele Sjælland deltog i 85 puljer og 18 forskellige rækker, fra de yngste i U8 til en åben række for spillere fra 17 år og opefter. Omkring 1000 skumtenniskampe á 12 minutters varighed blev afviklet fra kl. 9.00 til 19.30 hvor stævnet sluttede.

Af Daniel M. Nielsen

Der var RIGTIG mange mennesker tilstede i Hillerød Tenniscenter denne dag hvor der til lejligheden var optegnet 24 skumtennisbaner, fordelt med 4 baner på hver rigtig tennisbane. Mere end 1000 mennesker var forbi hallen denne dag hvilket også kunne ses på p-pladserne i og omkring Hillerød Tenniscenter. Og langt de fleste spillere, forældre, tilskuere, familiemedlemmer, trænere mm. havde en god og hyggelig dag til stævnet.

SLTUs Ungdomsudvalgsformand Jesper Schou udtaler: ”en lang, til tider hektisk og begivenhedsrig dag i Hillerød gik i det store hele over al forventning og de mange børn har fået spillet masser af tennis og hygget sig på kryds og tværs. Alt i alt en fremragende dag for tennissporten”.

Denne form for stævne hvor ALLE kan være med og spille sammen er noget af det, der skal være med til at løfte tennissporten herhjemme. Det sociale element og fællesskabet blandt spillerne er uvurderligt for lysten til at blive i sporten længe ligesom det at forældre og børn kan spille samtidigt, med og nogle gange mod hinanden, er en vigtig faktor for at blive ved med at spille tennis.

Der blev selvfølgelig også fundet en masse vindere, bl.a. kan ses at danmarksmesteren i U12 pigesingle Divine Nweke, KB også tog titlen hjem i skumtennismesterskabet, ligesom at U14 pigeranglistens nr. 4, Katerin Norup Hansen, ATK også gjorde det.

Alle vindere + finalister kan ses her, vinderne er nævnt først:

U8 Piger – Felien Willemse, HRT vs. Anna Kjeldsen, HIK
U8 Drenge – Cornelius Pedersen, AB vs. Asger Thorn Sørensen, Gentofte
U10 Piger – Ophelia Ruus, HIK vs. Cecilie Fridthjof, Dragør
U10 Drenge – Oliver Steines, KB vs. Lucas Christmas-Møller, KB
U12 Piger Elite – Divine Nweke, KB vs. Frederikke Birn, Hillerød
U12 Piger A – Vilma Krebs Hyldested, Skovshoved vs. Elisabeth Remilliard, Skovshoved
U12 Drenge Elite – Oliver Steines, KB vs. Christoffer Delfort, KB
U12 Drenge A – Marcus Jørgensen, KB vs. Valdemar Soldbro Dubin, Trørød
U14 Piger Elite – Katerina Norup Hansen, ATK vs. Louise Flintsø, KB
U14 Piger A – Sofia Pipper Dvinge, KB vs. Alberte Cort, KB
U14 Drenge Elite – Mathias Passarge, KB vs. Jens Schou, HVT
U14 Drenge A – Kaj Caspersen, Trørød vs. Alexandre Mayor, KB
U16 Piger A – Andrea Heidam, Trørød vs. Natasja Petrevska, KB
U16 Drenge A – Andreas Obel, Skovshoved vs. Kasper Elsman, Lyngby
Åben Række Damer – Nathali Thorius, ATK vs. Vibeke Schou, HVT
Åben Række Herrer – Alexander Rejnhold, HVT vs. Thomas Rønn, KB

Forrige artikelNy bestyrelse med store visioner
Næste artikelITF Junior Prato: Holmgren godt i gang. Olga ude efter 3-sætter
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.