Foto: Dansk Tennis Forbund

Finaledagen ved DM i Aalborg bød på flot vejr, masser af tilskuere og god tennis. For KB-spilleren, Vilma Krebs Hyllested blev det et helt særligt DM, da hun vandt intet mindre end tre titler, damesingle, damedouble og mixed double. Dermed skriver den unge KBer sig ind i historiebøgerne som en af de meget få der har præsteret dette.

Vilma stod for finalernes største overraskelse, da hun i damesinglefinalen besejrede favoritten og klubkammeraten, Rebecca Munk Mortensen i en utrolig tæt kamp som først fandt sin afgørelse i tiebreak i tredje sæt. Afslutningen på kampen var præget af de to spilleres åbenlyse anspændthed, som afstedkom mange uprovokerede fejl og samtidig havde begge svært ved at holde serv. Det var dog Vilma som fik bedst styr på nerverne og hun vandt således sit første senior-DM i single.

Forinden havde Elmer Møller, KB taget sig af guldet i herresinglen, da han udmanøvrerede landsholdskollegaen, August Holmgren fra Gentofte i to sæt. Dermed fortsatte Elmer en lang række kampe som ubesejret, hvilket omfatter sejre i to internationale turneringer, senest $25.000 turneringen i Århus.

Senere på dagen skulle Elmer i makkerskab med Anders Grinderslev, ligeledes fra KB prøve at vinde i herredoublen, men det topseedede måtte se sig slået af de to collegedrenge, Carl Emil Overbeck, KB og Oskar Brostrøm Poulsen fra Gentofte.

Om lørdagen havde de to damesingle finalister, Vilma og Rebecca, i makkerskab vundet titlen i damedouble over klubkammeraterne Natacha Schou og Sarafina Olivia Hansen.

Og i mixed double vandt Vilma sammen med Elmer, da de besejrede Hørsholm-parret, Mille Johanna Mørk og Anders Bjørn Møller.

Finaleresultater fra DM:

Damesingle:
Vilma Krebs Hyllested, KB (3) – Rebecca Munk Mortensen, KB (1) 36 75 76

Herresingle:
Elmer Møller, KB (2) – August Holmgren, Gentofte (1) 63 75

Damedouble:
Rebecca Munk Mortensen/Vilma Krebs Hyllested, KB [1] – Sarafina Olivia Hansen/Natacha Schou, KB (2) 63 76

Herredouble:
Carl Emil Overbeck, KB/Oskar Brostrøm Poulsen, Gentofte [2] -Elmer Møller/Anders Grinderslev, KB [1] – 63 76

Mixed double:
Vilma Krebs Hyllested/ Elmer Møller, KB [1] – Mille Johanna Mørk/Anders Bjørn Møller, HRT (2) 62 62

Forrige artikelDM i Aalborg: Klar til semifinaler
Næste artikelTurneringer uge 26: Clara Tauson seedet 3 i kval til Wimbledon. Holger Rune spiller 2 opvisningskampe
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.