På søndag skal det afgøres, hvem der løber med DM-titlen indendørs hos herrer og damer, når finalerne skal spilles i Hillerød. Sving vejen forbi og få en gratis kaffe og croissant. Det skriver DTF i deres nyhedsbrev.

Kom og vær med, når nogle af landets bedste tennisspillere i weekenden kæmper om danmarksmesterskabet, og oplev spændingen og intensiteten på tæt hold.

Damernes finale spilles søndag kl. 10 og efterfølges af herrerfinalen. De første 250 tilskuere kan få en gratis kop kaffe og en croissant. Har du ikke mulighed for at komme forbi selv, kan du se med direkte på SPORT LIVE.

Blandt de seedede i hovedturneringen er landsholdspillere som Elmer Møller, Christian Sigsgaard, Philip Hjorth på herresiden og Johanne Svendsen og Laura Brunkel hos damerne samt de forsvarende mestre Anders Grinderslev og Mille Mørk.

SE ORDER OF PLAY OG RESULTATER

Forrige artikelDTF’s formand bliver præsident i Tennis Europe
Næste artikelTauson og Wozniacki i spidsen for landsholdet
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Tennisavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om tennis i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@tennisavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.