Mens mange i Tennis Danmark var samlet i Brøndby til DTFs generalforsamling, så blev der spillet finaler ved indendørs DM i Hillerød. Synd for begge arrangementer, at de var placeret samtidigt.

Mange af Danmarks bedste tennisspillere var i år tilmeldt mesterskaberne, og det betød tennisspil på højt niveau hele ugen. Tre runder i kvalifikationen blev spillet mandag-tirsdag, og så blev hovedturneringen med 16 deltagere spillet torsdag-søndag.

Damefinalen

I damerækken var det den topseedede, Johanne Christine Svendsen fra HRT, som stod overfor den tredjeseedede, Laura Baagøe Brunkel fra KB. Begge er særdeles hårdtslående og havde ikke afgivet sæt på vejen til finalen, og så leverede de en medrivende kamp til glæde for det fremmødte publikum.

Resultatet blev en sejr til Johanne Svendsen, som vandt med 6-3 4-6 6-3. Det var Johannes første individuelle seniormesterskab. Bronzemedaljerne gik til Olivia Thiemke fra Hareskov-Værløse og Sarafina Olivia Hansen fra HRT.

Herrefinalen

Hos herrerne var det to landsholdsspillere som stod overfor hinanden; førsteseedet Elmer Møller fra KB mod andenseedet Christian Sigsgaard fra Gentofte. Elmer havde frem til finalen nærmest spadseret igennem sine kampe, mens Christian, som netop har overstået en længere skadespause, havde været mere udfordret i sine kampe.

Især semifinalen mod KBs Philip Hjorth var lang, tæt og spændende. Og måske var det strabadserne fra den kamp der stadig sad i kroppen på Christian da finalen blev spillet. For Elmer gjorde kort proces, og sikrede sig guldet med en særdeles overbevisende sejr på 6-0 6-2. Det var Elmers første seniormesterskab indendørs, han har også vundet de to seneste udendørsmesterskaber. Bronzemedaljerne gik til Anders Grinderslev og Philip Hjorth, begge fra KB.

Stort tillykke til alle medaljetagere og til Hillerød Tennisklub for et flot og velgennemført mesterskab.

Forrige artikelChristian Lunøe, ny formand i Dansk Tennis Forbund
Næste artikelDebatindlæg: Tennis er (ikke) på retræte – tennis i (Nord)Jylland decimeres
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.