Kræftens Bekæmpelse arrangerer hvert år eventen Lyserød Lørdag, som en del af den store kendte kampagne Støt Brysterne. I forbindelse med Lyserød Lørdag opfordrer vi tennisklubber over hele landet til at spille med i Lyserød Tennislørdag, og arrangere en lyserød turnering og samle ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft.

Vil du gøre jeres tennisbaner lyserøde og lave den sjoveste og mest betydningsfulde tennisturnering? Nu har du mulighed for at arrangere en lyserød tennisturnering til fordel for Lyserød Lørdag og brystkræftsagen og samtidig styrke fællesskabet og sammenholdet i din klub. På denne måde kan du forene din passion for tennis med en fælles kamp mod brystkræft.

Hver 9. danske kvinde rammes desværre af brystkræft. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi sammen gør en indsats i kampen mod brystkræft – for ingen bryster skal have kræft.

Lyserød Lørdag, som er en del af Støt Brysterne kampagnen, er en årlig tilbagevendende event, der samler ind til og sætter fokus på brystkræftsagen. Det er en event, alle kan deltage i, og jo flere man er, jo bedre bliver Lyserød Lørdag.

Så skulle du have lyst til at stable en lyserød tennisturnering på benene, så hjælper vi dig i gang med vejledning, masser af gode råd og en startpakke, der bl.a. indeholder oppyntning, diplomer og lyserøde svedbånd til dig og dine medarrangører.

Du vil også kunne rekvirere lyserødt merchandise som lyserøde tennisbolde og lyserøde svedbånd til videresalg.

Se vejledningen på www.lyserødlørdag.dk (under ’frivillige’).

Det eneste krav er, at du selv arrangerer og afholder arrangementet. At arrangementet afholdes på selve Lyserød Lørdag (3. oktober 2020) eller i ugerne op til eller efter, og at de indsamlede penge (i form af tilmeldingsgebyr, afholdelse af lotteri, konkurrencer m.m.) går til Lyserød Lørdag og brystkræftsagen.

Vi håber, at du har lyst til at slå et slag for den gode sag!

Få yderligere information og tilmeld dig hos Lyserød Lørdag sekretariatet på tlf. 35 25 35 12 eller e-mail: lyseroedloerdag@cancer.dk.

PS. Læs også på www.lyserødlørdag.dk om Faaborg Tennisklub og hvordan de greb det an i 2019, da de arrangerede en succesfuld lyserød tennisturnering til fordel for Lyserød Lørdag.

Foto: Susanne Van Deurs
Forrige artikelW25 Portugal: Nyt WTA-point til Olivia Gram efter sejre i kvalifikationen
Næste artikelM15 Caslano: Lektion til Holger Rune i 2. runde efter comeback dagen før
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.