Favoritterne i lørdagens semifinaler, KB og Gentofte, vandt begge og står overfor hinanden i dagens finale. Men i begge kampe blev der kæmpet hårdt om pointene.

Søndagens holdfinale bliver endnu et opgør mellem de seneste ti års mest dominerende hold; KB mod Gentofte er en klassiker i dansk holdtennis, og vil uden tvivl igen byde på spænding, intensitet og ikke mindst god tennis. Kampen spilles i dag kl. 09.00 på KBs anlæg på Peter Bangs Vej 147, og for dem som ikke kan møde frem, så er der mulighed for at følge kampen live Live Sport, som transmitterer kampen.

Dagens finale har KB som svag favorit, og Frederiksberg-holdet bør tage en 3-1 føring efter singlerne. I så fald må Gentofte igen splitte sin bedste double-konstellation, og så er doublernes udfald mere åbent. Det unge KB-hold er dog ikke ueffent i doublespil, og vil nok sikr sig mesterskabet ved at vinde den ene double. Vi tipper 4-2 til KB.

HIK og HRT spiller samtidig bronzematch, og såfremt holdende har samme opstilling, så tipper vi 4-0 til HRT.

Lørdagens resultater:

KB – HIK 4-1

HIK var på forhånd ikke levnet mange chancer i opgøret mod de forsvarende mestre fra Frederiksberg, men holdets førstesingle, Berta Passola leverede da det gjaldt, og besejrede Rebecca Mortensen. Men nederlaget fik ikke KB-pigerne til at ryste på hånden og de næste tre singler blev overbevisende vundet; 3-1 til KB efter singlerne og så skulle doublerne spilles. HIK kæmpede bravt i begge doubler, men måtte se sig besejret.
KB vandt dermed holdkampen 4-1.

Rebecca Munk Mortensen – Berta Passola 3-6 6-3 5/10
Vilma Krebs Hyllested– Martha-Elisa Stemann 6-1 6-1
Karoline Laursen– Frederikke Pape 6-2 6-1
Cecilie Fridthjof– Caroline Dandanell Lindal 6-1 6-0
Rebecca Munk Mortensen/Vilma Krebs Hyllested– Berta Passola/Emma Håkansson 6-2 7-6
Karoline Laursen/Zoe Du Pasquier Jensen – Frederikke Pape/Caroline Dandanell Lindal 6-7 5-2 ikke færdigspillet

Gentofte – HRT 4-2

HRTs udenlandske legionærer holdt holdet inde i den anden semifinale, da begge vandt deres singlekamp, og dermed sørgede for en 2-2 stilling inden doublerne. Og her skulle Gentoftes stærk doublekonstellationer vise sig at være afgørende. Gentofte valgt ikke at stille med sin stærkeste double, det tidligere landsholdspar, Emilie Francati og Maria Jespersen, men som tidligere set splittede Gentofte de to op på hver sin double, og det gav igen pote. Efter hård kamp i begge doubler kunne Gentoft-holdet juble over en samlet 4-2 sejr og dermed var finalepladsen hjemme.

Emilie Francati –Anna Klassen 5-7 3-6
Maria Jespersen– Mille Mørk 6-3 6-3
Helena Francati –Phillippa Preugschat 2-6 4-6
Victoria I. Andersen– Sarah Suljadzic 6-4 6-0
Emilie Francati/Helena Francati– Anna Klassen/Ida Hasselbalch 7-5 7-5
Maria Jespersen/Victoria I. Andersen– Mille Mørk/Phillippa Preugschat 6-7 6-1 10/6

Forrige artikelMasters Miami: Virus tvinger Clara Tauson til at opgive i Miami Open
Næste artikelHos herrerne står KB og HRT i finalen
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.