Trods længere skadespause spillede Søren Hess-Olesen næsten lige op med Ulises Blanch, som er no. 4 på ITFs junior-rangliste. Thomas Schwencke Lindqvist tabte til 8. seedet i kval

I den kommende uge afvikles $10.000 turneringen Collector Bank Norwegian Open i Oslo, hvor både Thomas Schwencke Lindqvist og Søren Hess-Olesen har deltaget i weekendens kvalifikation.

Thomas gik for første gang videre fra kvalifikationen i sidste uges udgave af samme turnering, hvor han derefter tabte i 1. runde, men i lørdagens 1. kvalrunde blev det til et knebent nederlag til 8. seedede no. 1606 Nino Portales (FRA) 4-6, 6-3, 4-6.

Tennisspilleren Thomas Schwencke Lindqvist
Foto: Sportsfotograf.com. – Thomas Schwencke Lindqvist

Søren Hess-Olesen gjorde comeback efter endnu en længere skadespause, og han vandt i 1. kvalrunde 6-3, 7-6(7) over 14. seedede no. 1925 Daniels Svensson (SWE).

I kvalfinalen kunne Søren næppe få en sværere modstander end det blev tilfældet, da han skulle møde 18-årige Ulises Blanch (USA), der udelukkende er med i kval’en på grund af hans lave ATP-rangering som no. 1456.
Kigger man i stedet på hans ITF junior-rangering, er han helt fremme som no. 4 i Verden, hvilket derfor lignede en større udfordring for danskeren, som mangler kamptræning på grund af flere længerevarende skadespauser.

Alligevel fulgte Søren godt med, men han kunne ikke hindre, at det blev sejr til Ulises Blanch, der vandt 7-6(4), 6-4.
Søren havde denne kommentar til Tennisavisen efter kampen:
“Jeg spillede selvfølgelig ikke mit bedste efter så lang tid, og forskellen var nok, at jeg ikke fik nok på min serv. Brød ham 2 gange i hvert sæt, og det bør normalt være nok. Men har ikke kunnet servetræne i en evighed, så jo flere kampe jeg kan få, jo bedre skal spillet og serven nok blive.”

Søren håbede efterfølgende på en mulighed for at komme ind i hovedturneringen alligevel som Lucky Loser, men det viste sig dog, at der ikke blev en sådan mulighed.

Forrige artikelITF Junior Almere: Olga Helmi sluttede i kvartfinale i single og semifinale i double
Næste artikelWTA finals: Kan verdensetteren fuldende fantastisk sæson?
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.