WTA finals er i gang – hvem vil løfte trofæet?

Kan verdensetteren slutte året, som hun startede det, eller fældes hun endnu engang?
Angelique Kerber
Foto: Jimmi48

Den tyske verdensetter, Angelique Kerber, skulle i sin første kamp i rød gruppe forsøge at komme bedst fra land med den formstærke og fremadkørende slovak, Dominika Cibulkova, der deltager ved WTA finals for første gang.

Cibulkova og Kerber stod inden kampen lige i head-2-head, så kampen var åben fra start. Kerber lagde dog bedst fra land og snuppede første sæt efter en tæt tiebrak. Derefter stod der dog Cibulkova på andet sæt. Cibulkova stormede mod en 4-0 føring, inden Kerber fik pyntet på resultatet. Kampen blev en episk tre-sætter, som Kerber endte med at vinde 7-6(5), 2-6, 6-3. Dermed kom hun bedst fra land af de to spillere.

Madison Keys
Madison Keys Rogers Cup 2014

Åbningskampen blev et opgør mellem debutanten, Madison Keys fra USA og den tidligere finalist, Simona Halep fra Romænien. Simona har været meget bestemt igennem hele 2016, og i denne kamp var der da heller aldrig tvivl om udfaldet.

Simona Halep kæmpede for hver bold, og selvom amerikanere hamrede det ene slag af sted efter det andet, så sejrede romæneren til sidst med cifrene 6-2, 6-4. I næste runde i rød gruppe, møder Angelique Kerber – Simona Halep, mens Madison Keys møder Dominka Cibulkova.

Forrige artikelITF Oslo: Søren Hess-Olesen spiller tæt kamp mod top-junior
Næste artikelWTA Singapore: Pliskova og Kuznetsova vinder på dag 2
Avatar photo
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.