Sean Zachory Ellingsen tabte i 2. kval-runde. Sebastian Grundtvig skal i 2. runde forsøge at få revanche mod Kramfors vinder

Ved Grade 5 turneringen ITF Liepaja International Tournament i Letland deltog Sean Zachory Ellingsen i kvalifikationen, hvor han efter at være oversidder i 1. runde tabte 3-5, 4-0, 1-4 til Domantas Sakinis (LTU), som derefter tabte 4-5(3), 2-4 til Mathys Erhard (FRA) i kval-finalen.

Tennisspilleren Sean Zachory Ellingsen
Foto: Sportsfotograf.com. – Sean Zachory Ellingsen

Sidstnævnte mødte derefter i 1. runde af hovedturneringen danske Sebastian Grundtvig, som med sejr på 6-4, 7-5 sikrede sig avancement til 2. runde, hvor han møder (1019) Allan Deschamps (FRA), som ligeledes havde været gennem kvalifikation, selvom han for få uger siden vandt en Grade 5 turnering i Kramfors.

Sebastian deltog i samme turnering, hvor han i semifinalen tabte 4-6, 7-6(4), 1-6 til netop Allan Deschamps, der ligesom Sebastian er årgang 2001, så Sebastian er uden tvivl opsat på at forsøge at få revanche for dette nederlag, som tidligere er omtalt i Tennisavisen – ITF Junior Kramfors: Både Tranberg og Grundtvig et enkelt sæt fra finale.

Sebastian deltager sammen med Alexander Zgirovsky (BLR) i double-rækken, hvor de er seedet 2, og de møder i 1. runde Maciej Autuch (POL)/Pavel Shumeiko (UKR), der har wildcard.

Forrige artikelUS Open: 4. runde, Murray er ude, Djokovic og Federer er videre
Næste artikelITF Junior Larnaca: Olga Helmi klarede kval men tabte 1. runde
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.