Frederik Løchte Nielsen finpudser Davis Cup formen i Frankrig, hvor han efter sejre i de to første runder spiller kvalfinale mandag kl. 1600 mod den Hviderussiske Davis Cup spiller Egor Gerasimov

Siden Danmark i starten af februar 2017 vandt 4-1 over Marokko i Vejlby-Riisskov Hallen, har 33-årige Frederik Løchte Nielsen deltaget i to Futures og en enkelt ATP Challenger turnering i Canada.
Løchte er nu vendt tilbage til Europa, hvor han mandag forsøger at kvalificere sig til hovedturneringen i ATP Challenger turneringen Open Harmonie Mutuelle i Saint Brieuc, Frankrig.

De to første kvalrunder var ikke helt problemfrie, men det lykkedes dog at vinde 7-6(5), 4-6, 6-2 i 1. kvalrunde over 35-årige Jnaid Rameez (AUS), der i 2008 havde sin højeste rangering som no. 293, men i de senere år har Australieren spillet ganske få turneringer.

I næste runde vandt Løchte 7-5, 7-6(4) over 24-årige 4. seedede no. 364 Gregoire Jacq (FRA), der er ca. 100 pladser foran danskeren på ATP-ranglisten.

I kvalfinalen bliver modstanderen 24-årige 8. seedede no. 404 Egor Gerasimov, som Løchte ikke tidligere har mødt, men han havde lejlighed til at studere sin kommende modstander, da Benjamin Hannestad i den sidste oprykningskamp sidste år mod Hviderusland tabte 7-6, 4-6, 2-6 til Gerasimov.

Hviderusseren har spillet 16 singler i Davis Cup, hvoraf 13 kampe er vundet, og for godt en måned siden var han i kvartfinalen i en ATP Challenger i Bergamo i Italien, hvor han dog tabte knebent 6-4, 3-6, 6-7(4) mod Jerzy Janowicz (POL), der i 2013 var oppe som no. 14 på ranglisten.

Kvalfinalen kan følges på Livestream herunder mandag kl. 1600

Forrige artikelDM inde Skovbakken: Hannah Viller Møller og Nicolai Ferrigno er mestre.
Næste artikelITF Junior Doha: Skrap 16-årig Italiener møder Holger i kvalfinale
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.