Efter en uge med træning er Frederik Løchte Nielsen igen klar til at indtage de asiatiske tennisbaner, når han i den kommende uge spiller Challenger turnering i Tapei, Taiwan.

Løchte er direkte i hovedturneringen og skal efter planen møde en kvalifikationsspiller, som findes efter de sidste kvalfinaler er færdigspillet i morgen.

Løchte skal dog også i aktion i morgen, da han sammen med irske David O’Hare møder Chen/Huang i første runde af doubleturneringen. Det dansk-irske par er 4. seedet og kan i semifinalen møde de onde ånder fra sidste uges finale, brødrene Ratiwatana.

Løchtes makker, som primært spiller double, forsøgte sig denne weekend i kvalifikationen til singleturneringen, og trods sejr i første runde måtte O’Hare se sig besejret af den japanske veteran Toshihide Matsui i anden runde.

Nu kan O’Hare så koncentrere sig om doublen, som kan følges på livestream nedenunder:

Som et lille kuriosum kan det nævnes at den levende tennis legende Leander Paes denne uge gør en sjælden optræden på challengertouren, når han sammen med Sam Groth er 1. seedet i double turneringen.

Forrige artikelStuttgart 2016 – Kerber var for stærk for Siegemund
Næste artikelChallenger Santaizi: Nem sejr til Løchte og O’Hare
Lars Ostenfeldt
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.