Samme vinder som sidste år – Angelique Kerber – og fortjent var det. Laura Siegemund har haft en drømmeuge med i alt 8 kampe og den sidste blev lige lidt for meget – ikke mere damp på maskinen efter en god start på finalen.

Siegemund kom foran 30 før Kerber fandt det ekstra gear der var nødvendigt. Begge spillere spillede i første sæt fremragende grustennis, men Siegemund havde ikke samme speed og samme præcision som i de foregående kampe. Fejlene sneg sig ind efterhånden som partierne blev længere og længere. Siegemund var også selv klar over det, når hun snakkede med sin træner. Første sæt endte med 64 til Kerber og statostikken ser således ud:


I går havde Siegemund en første serveprocent tæt på 90 og den dalede betydeligt sammen med flere uprovokerede fejl. Det siger vel lidt om at kroppen trods alt bestemmer en del.

Andet sæt blev indledt md et langt første parti som Kerber vandt, hvorefter der stod Kerber på resten af kampen. Alt i alt en fin finale med glimrende grustennis – og en Angelique Kerber der er tilbage i Melbourne form. Kerber er en lille favorit – efter min mening – til French Open titlen. Kampens sidste øjeblikke:


Her kampens statistik:

Kerber kysser trofæet

Siegemund siger et par pæne ord til publikum og Kerber

Kerber i sin lille ekstra præmie

Forrige artikelITF Nottingham: Clara Tauson tabte finalerne i Nike Junior Tournement
Næste artikelChallenger Santaizi: Løchte på livestream mandag formiddag kl. 10:00
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.