Frederik Løchte Nielsen har på det seneste brillieret i double og har hele tre titler og to semifinaler på fem turneringer. Imidlertid har det knebet med singleresultaterne, men det blev ændret i nat.

Lodtrækningen ville det således, at Løchte i første runde mødte James Duckworth, en spiller Løchte så sent som i sidste uge tabte til 7-6² 6-4.

Denne gang var det dog Løchtes tur, første sæt blev hurtigt overstået og Løchte vandt det med 6-3,

Løchte startede andet sæt med at komme foran, først 3-0, så ved stillingen 4-1, 0-40 har Løchte tre breakbolde, men formåede ikke at udnytte en eneste. Duckworth formåede faktisk at bryde tilbage, så stillingen blev 5-4 og Duckworth kunne serve sig helt ind i kampen.

Løchte fik dog brudt endnu engang, og det blev til en sejr på 6-3 6-4.

Løchte skal dog få arbejdet med sin serv, kun 37 procent af første serverne blev sat, og hele seks doublefejl blev det til, og skal Løchte nå ligeså langt som sidste år (Se link)

Nu står Løchte overfor Henrik Laaksonen, schweizeren med det finsk klingende navn er pt. nr. 290 i verden, godt 110 pladser bedre en Løchte.

Tilføjelse:
Denne kamp kan følges på Livestream herunder som 2. kamp onsdag efter kl. 1900 dansk tid. Her kan man også følge Løchte/Brunstrom’s 1. runde double mod Ruben Gonzales (PHI)/Daniel Nguyen (USA), som er 2. kamp efter midnat.
Desuden kan man scrolle ned og gense singlen mod Duckworth.

Forrige artikelChampions Battle: Største tenniskamp nogensinde på dansk grund
Næste artikelITF Junior: Sebastian Grundtvig er i kvartfinalen i Stavanger
Avatar photo
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.