Energi Danmark Champions Battle 2015 med Serena Williams og Caroline Wozniacki i spidsen oplever massiv interesse. En interesse der skaber ekstraordinær travlhed i kulissen.

De var godt klar over, at de havde gjort lidt af et scoop, arrangørerne. f.reklame har igennem flere årtier været involveret i en lang række spektakulære og unikke sportsevents på dansk grund.

Intet har dog været så stort som satsningen med at få en af alle tiders største kvindelige sportsudøvere, Serena Williams, til at dyste mod den største tennisspiller, Danmark nogensinde har produceret, Caroline Wozniacki.

Endda i den største stationære indendørsarena i Danmark, Jyske Bank BOXEN. I udgangspunktet et vildt arrangement at binde an med. Da chancen bød sig, tøvede Mads H. og Ole M. Frederiksen dog ikke, langt fra.

”Det her arrangement har noget helt ekstraordinært; det har den internationale superstjerne og den danske superstjerne, der har skabt sig en stor international karriere. Det kombineret med deres venskab og ikke mindst det faktum, at mange danskere aldrig har set Caroline Wozniacki spille på dansk grund. Og hvilken bedre anledning kan man få til det end mod verdens bedste, Serena Williams,” udtaler administrerende direktør i f.reklame Mads H. Frederiksen.

Han forventede en naturlig stor interesse for det ekstraordinære arrangement fra sponsorer og tilskuere. Dog havde han slet ikke forventet den mængde henvendelser, som tiden siden annonceringen af kampen den 26. november har budt på.

”VIP-pladserne i selve Jyske Bank BOXEN blev nærmest flået væk. Det betød, at vi fra starten måtte til at tænke nyt og inddrage nogle af de haller der ligger i forlængelse til VIP-spisning. To måneder før kampen havde vi solgt samme antal billetter som til sidste års kamp, hvor Serena Williams mødte Ana Ivanovic, så interessen har været enorm,” fortæller Mads H. Frederiksen.

Det er andet år i træk, at Energi Danmark Champions Battle afvikles i Jyske Bank BOXEN i Herning. Et sted, hvor mange af dansk idræts helt store personligheder igennem tiden har optrådt. Dog aldrig Caroline Wozniacki, der husker tilbage på det eneste besøg til Messecenter Herning.

”Det var en helt unik aften, da jeg var i Herning og se Mikkel Kessler bokse mod Carl Froch. Stemningen, det danske publikum skabte, var vild og intens, og kan vi bare få halvdelen af det i Herning den 26. November, så er jeg meget glad og tilfreds. At der er solgt så mange billetter, og at interessen er så stor gør bare, at jeg glæder mig endnu mere. Det bliver en unik aften, som jeg glæder mig meget til at være en del af,” udtaler Caroline Wozniacki.

Kæmpe setup i kulissen

Udover de mange ansatte i Jyske Bank BOXEN, der er kommanderet på arbejde den 26. november i forbindelse med Energi Danmark Champions Battle, er også en lang række frivillige på plads. En gruppe der er uundværlige for at et sådant arrangement kan lykkes. Især fordi tennisarrangementer af denne kaliber langtfra er hverdag i Danmark.

For Mads H. Frederiksen handler det derfor også om at bringe sit store netværk i spil. Det netværk, der indeholder en stribe dygtige mennesker, der tilbage i 1990´erne og 00´erne var med til at arrangere ATP-turneringen Copenhagen Open i KB-hallen i København.

”Copenhagen Open var en lille men intim turnering. Spillerne elskede den, fordi vi var kendte for at hygge om dem, så de følte sig hjemme. Det var udelukkende et udtryk for de frivilliges engagement og evne til at tage turneringen til sig. En stribe af disse personer er dem, der er med i Herning. De har enorm erfaring i at skabe et godt tennisarrangement, uden dem kunne det ikke lykkes,” udtaler Mads H. Frederiksen.

Derudover har man indgået samarbejdsaftaler med Herning Tennis Klub. Klubben træner forud for aftenen boldbørn, der dermed sikrer, at der på selve banen er lokalt islæt. På den måde kan de lokale talenter få lov til at se og lade sig inspirere af de store stjerner helt tæt på. Derudover har man via et samarbejde med Danske Tennis Officials rekrutteret linjedommere og hoveddommere til kampene.

Samarbejde er i det hele taget et gennemgående ord for Energi Danmark Champions Battle. En ting er, at de to spillere tropper op i Herning den 26. november for at spille en tenniskamp. Hvis ikke alle tingene rundt om selve tenniskampen fungerer, så vil helhedsindtrykket være mislykket.

Og er der noget arrangøren går op i, så er det netop det. Der arbejdes i øjeblikket på højtryk med alle de små detaljer, der skal sikre publikum en sublim oplevelse. Men bare rolig, vi bliver klar. Energi Danmark Champions Battle bliver den største og vildeste tennisoplevelse på dansk grund nogensinde.

Vi ses i Herning den 26. november 2015.