Lokalmatadoren og Hr. Jørgensen slog til, mens pigerne tabte torsdagens kvartfinaler i Holbæks internationale U16-turnering

Mon ikke, at man i Holbæk krydsede fingre for Martin Nygård Knudsen, da han gik ind til kvartfinalen mod Tysklands Yannick Floer. En sejr til lokalmatadoren ville være en gevinst for ikke bare Knudsen, men også for klubben, der lægger så mange kræfter og energi i at afvikle en international tennisturnering. Floer med det flotte tennisfornavn, var favorit – men med Knudsen på hjemmebane var favoritrollen vel udlignet?

Der var ingen, der fik kramper i de krydsede fingre. Martin Nygård Knudsen var nemlig i forrygende spillehumør og udraderede den arme tysker, forærede ham to æg, et par briller eller hvad man nu ellers kan kalde det. Tyskeren fik med andre ord ikke et eneste parti.

Skovshoveds Jesper Andi Jørgensen havde lidt svært ved at komme i gang mod tyske Fabian Neff. Men han fandt sit bedste spil frem, og så var der ingen tvivl om, hvem der var bedste mand på banen. Jørgensen kunne række ketcheren i vejret som sejrherre efter tre sæt: 3/6 6/0 6/1.

De to danskere tørner heldigvis ikke sammen i semifinalen. Jørgensen skal i fredagens semifinale op imod 5. seedede Oliver Tobisch (Tyskland), og Knudsen møder en anden tysker, Lucas Schumann, som i kvartfinalen besejrede Farums Christian Johannes Nørgård 6/2 6/0. Det bliver spændende at se, om det kan blive et rent danskeropgør i finalen.

Hverken Anna Marie Møller, Sofia Seron Pawlik eller Camilla Flintholm Jensen slap videre fra kvartfinalen. Møller tabte 4/6 1/6 til 1. seedede Viola Cioffi (Italien), Sofia Seron Pawlik tabte 1/6 0/6 til Jennifer Gorlow (Tyskland) og Camilla Flintholm Jensen tabte til den 2.seedede tysker Chiara Waigand med 4/6 2/6.

 

 

Forrige artikelTV Kampe torsdag: 3. runde kampe i Cincinnati
Næste artikelTV Kampe fredag: Kvart-finale dag
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.